Pludselig ville min iPhone ikke tænde og jeg troede, at den var gået i stykker. Ekspedienten reddede min dag. Han var meget venlig, hjælpsom og service-minded. Det lykkedes ham ret hurtigt, at tænd... Leggi di più

Den på Amagerbrogade 28 skulde skifte en battari til min google pixel 7 pro. udskifning gik godt. men de kom til at lave en rød streg på skærmen. reparatøren sage det med det samme. og de vi... Leggi di più

Meget positiv oplevelse hos Telerepair i Lyngby. Jeg fik skiftet et batteri på min gamle MacBook. Hurtigt og proff. Senere havde jeg problemer med en inaktiv mailserver. Dette problem blev også... Leggi di più

1. Negozio per la riparazione di cellulari
  2. Servizio di riciclaggio e sbloccaggio cellulari
  3. Negozio di telefoni cellulari
  4. Servizio per computer
  5. Servizio di riparazione telefoni

Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

4,9

Tutte le recensioni

128 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

battarig skift. hvor skærm gik i stykker

Den på Amagerbrogade 28
skulde skifte en battari til min google pixel 7 pro.
udskifning gik godt. men de kom til at lave en rød streg på skærmen.
reparatøren sage det med det samme. og de vil skifte skærmen uden beregning.
jeg ringet til Telerepair nogle dage efter og aftalte en ny tid. og de skifte skærmen til en ny org. skærm.
det gik godt.
fin betjening. fin servise. jeg vil gerne komme der en anden gang og vil gerne anbefale firmaet til andre.
jeg har aldrig brugt firmaet før eller nogle af de andre telereparetøre.
jeg gik der hend p.g.a. de gode der stå på truspilot.

16 giugno 2026

Bedste service og hurtig hjælp til iPhone

Det lykkedes ham ret hurtigt, at tænde min iPhone. Han gav han mig endda også nogle gode tips og råd.
Kan klart anbefales!

18 giugno 2026

De smukkeste blå øjne, Adrian

Min kæreste og jeg ville have hendes skærm ordnet, og lord and behold;

Den smukkeste mand, med de smukkeste blå øjne kaldte os hen, med venligt, men fast udtryk, og med sit maskuline udtryk, rakte han sine stærke hænder frem, og fortalte os prisen for en reparation, kun ved at glimte af telefonen. Det var tydeligt, hans teknologiske intellekt, var overvældende og imponerende af kaliber. Han kiggede ind i vores sjæl, med hans blå, uimodståelig øjne, og sagde "kom tilbage imorgen".
Vi stod og ventede flere timer på butikken åbnede dagen efter, men det var det værd. Han var der igen. Vores liv er blevet bedre efter han har velsignet os med sin hellige tilstedeværelse, og jeg tror jesus bor i mig nu. Vi elsker ham.

Og så i øvrigt, god service, med låne telefon osv.

1 luglio 2026

De er virkelig altid meget hjælpsomme…

Jeg kender kun den i Lyngby og her er de altid meget hjælpsomme og giver virkelig god service.
Jeg har flere gange fået repareret min telefon med det samme.
Sødt og rart personale, så kun positivt fra min side.

4 giugno 2026

Cornelius is the most excellent IT…

Cornelius is the most excellent IT professional i have ever met! The service is first class and Cornelius can just resolved all IT issues! I can wholeheartedly recommend Telerepair Falkoner Allé, Frederiksberg!

1 giugno 2026

God service og hurtig ekspedition/reperation.

Havde en skærm på en ældre DORO-telefon, der var gået løs, og som skulle limes. Var så lige et hurtigt smut forbi butikken på Frederiksberg, for at hører om de kunne give den lidt lim.
1-2-3 så havde han limet skærmen fast, og han ville ikke have noget for det. Jeg lovede dog at jeg ville gå ind og give hans shop en fin anmeldelse. - og selvfølgelig vil jeg det, specielt når servicen så også er i top. 🙂
Så ⭐⭐⭐⭐⭐herfra.

1 giugno 2026

Helt usædvanlig venlig og effektiv…

Helt usædvanlig venlig og effektiv betjening, lige som afhjælpning er førsteklasses
Dette sammenholdt med, at priserne for reparationer er bedre end rimelige gør, at jeg må give Telerepair min allerbedste anbefaling

26 maggio 2026

Kunne ikke få internet på min mobil til…

Kunne ikke få internet på min mobil til at virke og var ved at forlige mig med at kortet nok var ødelagt og jeg skulle have ny telefon, men teknikeren hos telerepair blev ved med at søge på telefonen og pludselig fandt han fejlen! :)
Sagde jeg ville betale for service men d ville han ikke.
Fantastisk service!

Jeg kommer helt sikkert igen :)

22 maggio 2026