Teknicar - TF Biler Autogården Recensioni

TrustScore 5 su 5

Ryvejen 19, 8362 Hørning, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Så glad for, at jeg blev anbefalet Tom, for en second opinion. Man er ikke i tvivl om, at der er tale om erfaring og høj faglighed. En lynhurtig vudering, der viste sig at være korrekt og sparede mi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1028 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bedste mekaniker-oplevelse

Utvivlsomt den bedste mekaniker-oplevelse jeg har haft. Både kommunikationen og prisen var god. Det var fleksibelt, og bilen kunne afhentes uden for åbningstid. Jeg fik oven i købet stillet en rigtig fin lånebil til rådighed. Jeg kører gerne de ekstra kilometer ud til Tom, næste gang jeg skal have repareret bilen.

13 aprile 2026
Non scritta su invito

Super service.

Super service.

21 gennaio 2026

Hej Kurt

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede super service.

Rigtig god service
Nemt med lånebil og kontakt før ydre omkostninger

14 gennaio 2026

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du har oplevet rigtig god service, og at både lånebil og kontakt før ekstra omkostninger fungerede nemt.

Valutata 5 stelle su 5

Den gode oplevelse er at der er perfekt…

Den gode oplevelse er at der er perfekt service hver gang bilen er på værksted

27 ottobre 2025

Hej Kim

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du hver gang oplever perfekt service, når bilen er på værksted hos os.

Hej Tommy

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede både hurtig hjælp og super god service – det er netop sådan, vi ønsker, det skal være, når bilen driller.

Mange sommerhilsner

Det var go service

Det var go service

13 maggio 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplevede god service hos os.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du har oplevet fantastisk service og en venlig pris.
Vi gør os umage for at levere kvalitet, der både kan mærkes og betales, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Tom er den mest flinke og hjælpsomme…

Tom er den mest flinke og hjælpsomme mand- vil vælge stedet her altid.

8 maggio 2025

Hej Katrine,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det er fantastisk at høre, at du føler dig så godt taget imod hos TF Biler, og at Tom har gjort så positivt et indtryk.
At du vil vælge stedet hver gang, er den bedste anbefaling, vi kunne ønske os.

Vi sætter stor pris på anmeldelse – og glæder os til at se dig igen ⭐

Dygtig mekaniker

Dygtig mekaniker, nok DK’s bedste

10 aprile 2025

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse – det er jo nærmest den største ros, man kan få!
Vi er virkelig glade for, at du oplever så høj faglighed hos TF Biler Autogården – og vi lover at gøre os umage for at leve op til titlen som “DK’s bedste” hver gang.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Professionel og tillidsskabende behandling

God service. Helt fair pris. Og ikke mindst god vejledning og rådgivning ved afhentning af bilen, så man har et klart billede af bilens sundhedstilstand (vi har en gammel bil).

28 febbraio 2025

Hej Peter,

det er nogle gode ting du fremhæver, som vejledning, pris og naturligvis service. Det er særligt skønt at høre, at du har tillid til værkstedet - det er vi ekstremt glade for.

Vi sætter pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Altid til at stole på

31 gennaio 2025

Hej Thomas,

det er ekstremt vigtigt for os, så det er vi glade for at høre, at du synes.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet.

God dag og weekend til dig,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Valutata 5 stelle su 5

Helt klart det sikre valg for din bil

Tom og TF Biler er helt klart det sikre valg, hvis du vil have god service, gode priser og en mand der har 110% forstand på det han laver og tilgår det som var det hans egen bil. Synd man kun kan give 5 stjerner, ellers havde han fået flere.

10 gennaio 2025

Risposta di Teknicar - TF Biler Autogården

Hejsa Morten. Det er dejligt at høre! Du lyder generelt tilfreds med oplevelsen på værkstedet, så det er fantastisk at høre.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse, tak ☺️
Rigtig god weekend til dig!
Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Kunne jeg give Tom 1 million stjerner

Kunne jeg give Tom 1 million stjerner - så gjorde jeg det!⭐️ 5 er ihvertfald ikke nok!
Man kan altid regne med ham, man ringer, og er helt sikker på at efter ens bil har været i Toms hænder at det spiller!😊
Selvom jeg bor på Djursland og Tom hvor han gør - bruger jeg hellere længere køretid for at min bil kan komme i kærlige hænder og jeg ved den blir lavet til UG..
Jeg kan kun klart anbefale Tom og vil til hver en tid gøre det..
Til trods for han denne gang er et meget dyrt bekendtskab - så er jeg sikker på at det er pengene værd - jeg glæder mig til at få min bil tilbage om ganske få dage efter den har holdt en lang juleferie hos ham!😅 Min bil vil altid trille ind på hans adresse, for ingen mekaniker kan slå hans dygtighed og faglighed..

19 dicembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di Teknicar - TF Biler Autogården

Hej Janni. Det er helt fantastisk at læse din anmeldelse! Det er virkelig godt at høre, at du tilvælger værkstedet, Tom og hans arbejde - det betyder meget for os, at have loyale kunder og som er trygge på vores værksteder.
Vi sætter kæmpe stor pris på din anmeldelse og ikke mindst loyalitet - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.
Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più