Teknicar - Bilhuset Nyborg Recensioni

TrustScore 5 su 5

Tåsingevej 2, 5800 Nyborg, DK

Min bil skulle til omsyn, Teknicar klarede at få den gjort klar til syn.Gerner kørte den til syn. Nu er den klar til to år uden store udgifter. Betingelsen er at jeg ikke fortsætter med "mormor k... Leggi di più

Der er altid plads til en, de hjælper dig gerne og er altid reelle når de skal lave noget på din bil, ingen efterregninger at blive overrasket over

Super service lige fra kontor til mekanikerne på værkstedet. er altid i orden når du modtager bilen. Kan varmt anbefale at købe bil eller/og og få den repareret

Har gennem ca. 18 år altid oplevet en positiv og høflig optræden af alle. Alle aftaler bliver overholdt. Har fuld tillid til faglig dygtighed og aldrig oplevet fejltagelser.

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

Behagelig tone
Ingen fejl

10 ottobre 2024

Risposta di Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Bo. Fantastisk gode ting du fremhæver, tak!
Rigtig god dag til dig. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

hurtig reparation og direkte kontakt

hurtig reparation
dejligt med den direkte kontakt med mekanikeren

20 settembre 2024

Risposta di Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Leif. Det er godt at høre, at det hele forløb sig hurtigt. Tak for din anmeldelse.
God dag. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Jamen alt flaskede sig bare

Jamen alt flaskede sig bare. Hurtig og vellavet reparation til en fin pris. Nemt at lave en aftale med. Og langt mere personligt end et mærkeværksted. Her kommer jeg helt sikkert igen

12 settembre 2024

Risposta di Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Steffen. Det er virkelig dejligt at høre! Vi er så glade for, at det forløb sig hurtigt og at reparationen var vellavet og at du er tilfreds med prisen. Jeg hæfter mig særligt ved, at oplevelsen var personlig - det er virkelig godt at høre. Det er naturligvis også godt at høre, at du kommer hos os igen.
Jeg håber, du får en god dag.
Venlig hilsen Sofie / Teknicar

Så god service

Så god service

14 luglio 2024

Risposta di Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Lars. Det er bare dejligt at høre!
Vi ønsker dig en god sommer
Venlig hilsen Teknicar

God information om hvad der skulle…

God information om hvad der skulle laves, altid imødekommende og flinke.

6 luglio 2024

Risposta di Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Helle. Det er vi rigtig glade for at høre, særligt at du er tilbagevendende kunde - det betyder meget for os.
Vi ønsker dig en rigtig god dag og sommer
Venlig hilsen Teknicar

Kør sikkert 😃

Jeg fik en oplevelse der var god 😃
Fik talt med Erik og min gode mekaniker Ulrick. Så nu kan jeg køre sikkert sammen med mit barnebarn og min bil er ok.
Så alt i alt en god oplevelse som det plejer at være. Mvh Lone Clausen

3 giugno 2024

Punktlighed

Har gennem ca. 18 år altid oplevet en positiv og høflig
optræden af alle. Alle aftaler bliver overholdt.
Har fuld tillid til faglig dygtighed og aldrig oplevet fejltagelser.

31 ottobre 2023