Der er altid plads til en, de hjælper dig gerne og er altid reelle når de skal lave noget på din bil, ingen efterregninger at blive overrasket over
Jeg har tillid til at der kun foretages det der er aftalt, og hvis andet skal laves, så ringes man op først. Så alt i alt, en god oplevelse og fair priser.
Super service lige fra kontor til mekanikerne på værkstedet. er altid i orden når du modtager bilen. Kan varmt anbefale at købe bil eller/og og få den repareret
Har gennem ca. 18 år altid oplevet en positiv og høflig optræden af alle. Alle aftaler bliver overholdt. Har fuld tillid til faglig dygtighed og aldrig oplevet fejltagelser.
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Tåsingevej 2, 5800, Nyborg, Danimarca
- 65 31 31 01
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg har tillid til at der kun foretages…
Der er altid plads til en
altid godt tilfreds.
⭐️🌟⭐️🌟⭐️ varmeste anbefalinger her fra
Det samme som jeg plejer godt tilfreds…
Det samme som jeg plejer godt tilfreds med humøret og prisen og arbejdet
Meget imødekommende personale hurtigt…
Meget imødekommende personale hurtigt ekspedition god service kan varmt anbefales.
Altid venlig og imødekommende.
Som altid god behandling.
Fuldt ud tilfreds
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

Risposta di Teknicar - Bilhuset Nyborg
Godt værksted med professionelt…
Godt værksted med professionelt arbejde. Venlig og imødekommende betjening. Aftaler overholdes altid.

Risposta di Teknicar - Bilhuset Nyborg
Det er et godt værksted med tillid og…
Det er et godt værksted med tillid og god service dygtige medarbejdere

Risposta di Teknicar - Bilhuset Nyborg
God service er standarden.
God service er standarden.
Har kun godt at sige, som kunde gennem knap 20 år.

Søde og rare mennesker
Søde og rare mennesker, hver gang jeg skal noget på værkstedet...

Reparation af bagklap
Jeg kunne ikke åbne min bagklap.
Den blev lavet og efter et par timer var alle defekte ledninger skiftet.
VH
Jytte Birch