Snel geleverd en heldere communicatie per mail! Producten zoals beschreven en afgebeeld. Hadden precies de hexagon marmerlook tegels voor in onze toilet van de salonboot.
ik ben aannemer en werk al tijdje samen met tegels en laminaat, fijne partij! alles verloopt altijd vlekkeloos. helder in communicatie, en altijd wel willend om mee te denken/helpen. aanrader voor ied... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb de tegels voor mijn vloer bij Tegels en Laminaat besteld. Wat een prachtige tegels, kramische tegels gelegd in visgraat, houtlook. Daar ben ik echt super blij mee. Eén puntje van aandacht was... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di tegole e piastrelle
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Servizio di levigatura e lucidatura pavimenti
- Negozio di materiali da pavimentazione
- Posatore di piastrelle
- Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato
Scritti dall'azienda
→ Tegels & Laminaat Hoofddorp - Dé specialist voor tegels, PVC, laminaat en sanitair in Noord-Holland Welkom bij Tegels & Laminaat, uw complete vloer- en wandbekledingsspecialist in Hoofddorp. Sinds jaren zijn wij dé aangewezen partner voor prachtige tegelvloeren, luxe badkamertegels, duurzame PVC-vloeren, kwalitatief laminaat en hoogwaardig sanitair in de regio Haarlemmermeer en omstreken. → Uitgebreide collectie voor elke ruimte In onze ruime showroom vindt u een indrukwekkende collectie vloer- en wandmaterialen, waaronder keramische tegels, natuursteen, visgraat PVC, waterdicht laminaat en complete sanitaire oplossingen. Voor elke stijl, elke ruimte en elk budget hebben wij de perfecte oplossing. Bekijk ons uitgebreide assortiment op https://www.tegelsenlaminaat.nl/ → Bezoek onze inspirerende showroom Kom langs in onze showroom in Hoofddorp en laat u inspireren door de nieuwste trends en tijdloze klassiekers. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u https://t-l.nu/ bezoeken! → Professioneel advies zonder verplichtingen Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden gratis, vrijblijvend en persoonlijk advies waarbij uw wensen centraal staan. Onze klanten waarderen onze deskundigheid en klantvriendelijkheid! Plan direct uw adviesgesprek via https://t-l.nu/advies/ → Vakkundige legservice en totaaloplossing Naast topkwaliteit producten bieden wij professionele legservice door gecertificeerde vakmensen. Van egaliseren tot het leggen van complexe patronen - onze specialisten zorgen voor een perfect eindresultaat. Eén aanspreekpunt voor uw complete project, van advies tot oplevering. → Grote voorraad, snelle levering Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij veel producten direct of binnen enkele dagen leveren. Geen lange wachttijden voor uw droomvloer of badkamer - bij ons kunt u vaak snel aan de slag met uw project. → Ruime openingstijden inclusief zondag Wij begrijpen dat u niet altijd doordeweeks tijd heeft, daarom zijn wij 6 dagen per week geopend: Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 17:00 uur Vrijdag (koopavond): 09:00 - 21:00 uur Zaterdag en zondag: 10:00 - 17:00 uur Maandag: gesloten
Noordmeerstraat 19, 2131 AD, Hoofddorp, Paesi Bassi
- +310235616232
- info@tegelsenlaminaat.nl
- tegelsenlaminaat.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De verkopers zijn mannen die weten waar…
De verkopers zijn mannen die weten waar zij het over hebben en helpen je van a tot z. Ben heel blij met het eindresultaat en zal hen zeker aanraden. Toppers van T&L bedankt!!!

Mooie showroom, snelle levering
Mooie overzichtelijke showroom. Tegels voor achterwand keuken besteld. Snelle levering (een week). Er was in de communicatie mbt tijdstip afhalen van de tegels iets niet goed gegaan, maar vlot opgelost en de volgende dag aan huis geleverd. Top!

Risposta di Tegels en Laminaat
The place to be voor tegels en laminaat
Vriendlijk, pro actief, ruime collectie, ruime outlet en........heerlijke koffie.

Goede klant vriendelijkheid.goede…
Goede klant vriendelijkheid.goede uitleg over tegels en uitmeten hoeveel ik nodig heb.Als de ik in de toekomst weer tegels nodig heb weet ik waar ik ze moet halen.

Risposta di Tegels en Laminaat
Ik heb voor mijn WC en badkamer tegels…
Ik heb voor mijn WC en badkamer tegels besteld en ben enorm goed geholpen. Ze hielpen mij met een berekenen hoeveel tegels ik nodig heb en als je tegels te kort komt dan zijn ze ook heel flexibel.

Aanrader!
Wij hebben bij deze winkels tegels gehaald voor de badkamer en de toilet. We hadden snel tegels nodig en bij deze winkel is er een assortiment aan tegels wat je direct mee kan nemen. Daar waren we erg blij mee, want we waren al bij ongeveer 10 winkels geweest waar een levertijd geldt van minimaal 3 tot 21 dagen. We zijn echt zeer goed geholpen, want we kregen helder advies en hebben uiteindelijk ook een andere keuze gemaakt aan tegels (op basis van het advies) dan waarvoor we oorspronkelijk kwamen. Ook hielpen ze met inladen van de tegels in de auto. Ik zou er beslist weer heen gaan als ik tegels nodig heb. De tegels zijn inmiddels geplaats en we zijn heel erg blij met de tegels die ons geadviseerd zijn.

Risposta di Tegels en Laminaat
Vloer vakkundig laten leggen!
Vloer vakkundig laten leggen!
Dat kan bij "Tegels en Laminaat"
Fantastisch resultaat en jaren plezier.
Heel veel dank!
Huib

Netjes en vlot geholpen
Netjes en vlot geholpen. Deskundig personeel en snelle en scherpe offerte binnen.

Risposta di Tegels en Laminaat
Prachtige collectie met bijzondere…
Prachtige collectie met bijzondere tegels.
Heel fijn geholpen, er wordt echt meegedacht !
We wachten de levering af maar alle vertrouwen dat het goed komt.

Risposta di Tegels en Laminaat
Omdat wij op de manier geholpen zoals behoord
Omdat wij op de manier geholpen zoals behoord .
Goede en prettige ontvangst

Risposta di Tegels en Laminaat
Goed geholpen in de showroom
Goed geholpen in de showroom , snelle levering en hulp bij afhalen

Risposta di Tegels en Laminaat
Het was een fijne ervaring
Het was een fijne ervaring, heel vriendelijk geholpen. Dankjewel

Aanrader!
Mooie showroom, uitstekende service en een mooie collectie uit voorraad leverbaar

Risposta di Tegels en Laminaat
Kwaliteit en geweldige service!
Vanaf moment 1 ontzettend netjes geholpen. Super service, vakkundig en vriendelijk!

Risposta di Tegels en Laminaat
Goed geholpen door vakkundig personeel…
Goed geholpen door vakkundig personeel die weten waarover ze over praten. Ze nemen echt de tijd voor je. Erg prettig!
Ik kom zeker terug bij Kevin, Mats en de rest van het team

Risposta di Tegels en Laminaat
Fijne zaak waar je goed wordt geholpen
Fijne zaak waar je goed wordt geholpen. Ze hebben veel keuze en er wordt heel erg met je meegedacht over welke tegel voor welke ruimte geschikt is of welke kleur voeg je bijvoorbeeld het beste kunt gebruiken. Onze verbouwing liep anders dan gepland en toen hebben ze ons tot twee keer toe uit de brand geholpen!

Risposta di Tegels en Laminaat
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.