2de paasdag mijn telefoon laten vallen. Even gebeld voor wat informatie, naderhand nog een belletje terug gekregen met wat extra info wat betreft mijn keuze. Top zaak, volgende ochtend was de telefoon... Leggi di più
Ik heb daar een laptop besteld. Gewoon standaard routine en dat ging goed. Toen wilde ik een verlenging van de garantie bestellen. Gevraagd per mail. Antwoord duurde vrij lang, maar antwoord was ni... Leggi di più
Maandag besteld maar geen bevestiging van bestelling of betaling. Woensdag via whatsapp contact gezocht. Snelle reactie en opheldering. Mobiel werd nog dezelfde dag bezorgd. Ik bleek een fout in mijn... Leggi di più
Superervaring! Op 2e paasdag even op de gok een vraag gestuurd over levertijd. Toch gelijk antwoord gekregen. Na bestelling is product ook direct verstuurd en binnen 1 dag afgeleverd. Topservice!
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer
- Negozio di accessori per computer
- Negozio di computer e accessori
- Gestore di telefonia mobile
- Fornitore di attrezzature per telecomunicazioni
Scritti dall'azienda
TechFabrique.nl is de online aanbieder voor de zakelijke en consumentenmarkt op het gebied van de juiste IT-hardware. Wij staan voor eenvoud, toegankelijkheid, betrouwbaar en 100% servicegericht. TechFabrique.nl is dan ook dé one stop shop voor al uw benodigdheden omtrent kantoor en ICT.
Maalstoel 2, 7773 NN, Hardenberg, Paesi Bassi
- 0854845840
- info@techfabrique.nl
- techfabrique.nl
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Ze zijn bereikbaar, denken met je mee en leveren op tijd. En dat alles voor een scherpe prijs. Waren er maar meer van dit soort online bedrijven.
Bought an iPhone 16 pro max
Bought an iPhone 16 pro max. Price was not the cheapest but you have the Klarma 3 x payment option.
The phone was delivered within 48 h very properly packed. All went very smoothly
Super goede service
Super goede service. Denken met je mee! Bestelling was ook snel in huis! Super
Super!
Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring met Techfabrique fantastisch was! Vanaf het eerste contact werd ik warm onthaald en merkte ik dat ze echt met me meedachten. De klantenservice is top; ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven waardevol advies.
Wat me echt verraste, was de snelle levering. Ik had mijn bestelling binnen no-time in huis. Het is duidelijk dat ze bij Techfabrique niet alleen producten aanbieden, maar ook echt betrokken zijn bij hun klanten.
Ik kan Techfabrique van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service. Ik kom zeker terug voor mijn volgende bestelling
Super bedrijf voor alles wat je nodig bent.
Goed contact en service. De echte one stop shop voor onze ict alles is te leveren.
Scherpe prijzen en goede afspraken te maken echt super.
Snelle service!
Duidelijke website en snelle levering!
Erg tevreden
Erg tevreden! Klantenservice is snel bereikbaar en helpt je direct verder, iets was bij veel bedrijven mist
Goede service en prijs/kwaliteit…
Goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom in de toekomst zeker terug.
Goede service & snelle levering
Overzichtelijke webshop, binnen no time had ik mijn laptop gevonden, zeer tevreden over! kwalitatief erg goed en snelle levering!
Bedrijf met kennis van zaken
Bedrijf met kennis van zaken, top service en denkt graag mee met de klant op een transparante manier. Fijn zaken doen met deze club, op naar een fijne samenwerking voor de komende jaren!
Snelle levering en scherpe prijzen!
Snelle en goede levering
Overzichtelijke site, duidelijke communicatie en snelle levering. Ik zal zeker nog eens een bestelling plaatsen!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.