Tapijtcentrum Nederland - Wijchen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Graafseweg 773, 6603 CG Wijchen, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik was vandaag [ weer] bij Tapijtcentrum Wijchen omdat ik graag nog inbetweens op een paar plaatsen in huis er toch bij wilde hebben. Er was vooraf al moeite gedaan om te informeren hoeveel van... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Dit is al de derde keer dat we tapijt hebben gekocht bij het Tapijtcentrum. Zeer tevreden over de verkoopafdeling in Wijchen: 2 superaardige en deskundige mannen die eerlijk en goed advies geven, m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Winkel in Wychen bezocht. Op zoek naar een karpet voor de zithoek. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Gericht aantal mogelijkheden bekeken. Bijzondere service ; huisbezoek van stylist Vincen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Medewerker Vincent heeft ons fantastisch geadviseerd. Hij heeft een goede kijk op kleur en stijl, en wat bij elkaar past. Daarnaast is hij echt super behulpzaam en meedenkend. We konden verschillend... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Graafseweg 773, 6603 CG, Wijchen, Gelderland, Paesi Bassi

• 024-6414214
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

221 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

899 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima service

Ik was op zoek naar specifieke runners door een gordijnrail. Ik had er maar een aantal nodig. Bijna 2 jaar geleden heb ik bij Tapijtcentrum Nederland locatie Wijchen daar een gordijnrail met die runners gekocht.
De verkoper had er nog een aantal liggen die ik zo mocht meenemen. Dat noem ik nog eens service! Bedankt.....

27 febbraio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen in onze vestiging in Wijchen.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en prettig geholpen…

Vriendelijk en prettig geholpen meedenken in de situatie

22 febbraio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor jouw positieve review, Eefje. We zijn blij te horen dat je tevreden was met de service die je hebt ontvangen. Alvast veel woonplezier gewenst!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Tof dat je de moeite hebt genomen om deze mooie 5-sterren review te plaatsen, Mari. Veel woonplezier gewenst van het bestelde karpet!

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke ontvangst
Deskundige uitleg van de producten
Stagiaire Luna wist waar ze het over had
En meneer De Jong leerde Luna hoe het verder moest gaan toen we besloten het tapijt te bestellen.
Zeer fijne ervaring

21 febbraio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze winkel. Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review!

Goed geholpen

Goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er werd tijd genomen voor ons. Helemaal top!

7 febbraio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor de 5-sterren review, Siem! Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze collega's.

Valutata 4 stelle su 5

Zeer vriendelijk

Fijn geholpen en goed advies

31 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service en het advies dat u heeft ontvangen. Alvast veel woonplezier gewenst van de beklede trap!

Zeer prettig geholpen door Vincent

Zeer prettig geholpen door Vincent. Gelukkig hebben wij de goede kleur tapijt gevonden.

30 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Goed om te lezen dat Vincent je heeft kunnen helpen met het vinden van de goede kleur tapijt, Joke. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, goed geadviseerd, en vinyl vloer keurig gelegd.

22 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, het advies dat u heeft ontvangen en de vinylvloer in uw keuken. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben echt super goed geholpen door…

Ik ben echt super goed geholpen door Raymond met zijn goede advies heb ik prachtige rolgordijnen uitgezocht voor heel mijn woning. Niet alleen daarover ben ik goed geïnformeerd maar ook voor het vloerkleed bij de bank. Raymond wist vele opties te showen waardoor ik nu een kleed heb die perfect past bij mijn bank. Bedankt voor de top service en klantvriendelijkheid, ik kom zeker terug!

7 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Eline, wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent met het uitzoeken van een nieuw karpet en rolgordijn. Heel veel woonplezier gewenst en ook in de toekomst hopen we je nog een keer terug te zien in een van onze winkels.

Aardige en kundige mensen

Aardige en kundige mensen. Werken hard en netjes.
Zeer tevreden

16 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de inzet van onze medewerkers. Veel woonplezier gewenst met uw nieuwe laminaat vloer.

Mooi resultaat.

Vriendelijke mensen. Keurig gewerkt. Netjes opgeruimd. Op tijd komen vind ik ook prettig.

10 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Esther, tof dat je de moeite hebt genomen voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn dat je naar tevredenheid geholpen bent. Wij wensen jou veel woonplezier toe van de beklede trap!

Prima geholpen

Prima geholpen door Raymond van Tapijtcentrum Wijchen. Nam de tijd, dacht goed met ons mee. Fijne adviseur/ verkoper.

18 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Carola, tof dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn dat Raymond je goed heeft kunnen helpen met het uitzoeken van tapijt voor je woning. Alvast veel woonplezier gewenst!

Prettige en deskundige behandeling

Deskundig advies . Behulpzaam

18 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, Mari.
Fijn dat je de tijd hebt genomen om deze 5-sterren review te plaatsen. Alvast veel woonplezier gewenst van het bestelde karpet!

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne service en advies die ik…

Super fijne service en advies die ik heb gekregen bij de aankoop van mijn tapijten en in het verleden ook met mijn vitrage.

8 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review. Erg fijn om te lezen dat u al meerdere keren naar wens bent geholpen. Veel woonplezier gewenst!

Super flexibele tapijtleggers

Super flexibele tapijtleggers. En verder goed contact met iedereen in de organisatie van Tapijtcentrum Nederland (accountmanager, kantoor, etc.).

6 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de flexibiliteit van onze tapijtleggers en de communicatie met ons team! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel voor uw mooie review!

Vloerkleed

Prettige ontvangst, er werd geluisterd en mee gedacht wat de beste oplossing/ keuze voor ons was. Voelde daarbij geen druk dat er ons iets werd aangepraat.

20 novembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent met het uitzoeken van een nieuw karpet, Joop. Tof dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Wij wensen jou veel woonplezier toe!

Prettig geholpen

Ik kwam voor een rond kleed. Heel prettig en meedenkend geholpen. En ook tot aankoop overgegaan.

28 dicembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Hartelijk dank voor deze positieve review! We zijn blij te horen dat je een prettige ervaring heeft gehad, en dat je tevreden bent met jouw aankoop, Wilma. Veel woonplezier gewenst van het bestelde karpet!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geluisterd naar onze wensen mbt…

Goed geluisterd naar onze wensen mbt kleur en gebruiksdoeleinden. Nuttig advies gekregen omtrent leggen van de vloer en de planning daarvan.
Daarnaast gewoon een prettige ervaring met de aankoop. Tevreden over de prijs.

21 dicembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met de aankoop van je vloer, Martien. Wij wensen jou alvast veel woonplezier toe!

Prima winkel

We zijn netjes en prima te woord gestaan. Denken met je mee en zoeken een oplossing

23 novembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor uw positieve 5-steren review, Etienne. Veel woonplezier gewenst van het door u bestelde karpet!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più