L'azienda ha risposto
Winkel in Wychen bezocht. Op zoek naar een karpet voor de zithoek. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Gericht aantal mogelijkheden bekeken. Bijzondere service ; huisbezoek van stylist Vincen... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Graafseweg 773, 6603 CG, Wijchen, Gelderland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Aardig personeel in de winkel en een ervaren trap bekleder. Ook goede service van het hoofdkantoor.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Behulpzaam in de winkel, goede uitleg over soorten tapijten, en medewerkers die de trap en overloop kwamen bekleden , zeer kundig en erg vriendelijk, ook netjes alles weer opgeruimd en restafval mee retour genomen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Dit is al de derde keer dat we tapijt hebben gekocht bij het Tapijtcentrum. Zeer tevreden over de verkoopafdeling in Wijchen: 2 superaardige en deskundige mannen die eerlijk en goed advies geven, meedenken en indien nodig problemen oplossen.
De reden dat ik geen 5 sterren geef, is dat deze keer de trapbekleding hier en daar niet goed gelijmd is en er lijmresten zijn achtergebleven.
Het leggen
gebeurde op een zeer warme dag door iemand met waarschijnlijk nog niet zo veel ervaring, wat mogelijk problemen met de lijm opleverde. Maar de verkoopafdeling heeft er alvast melding van gemaakt en me extra vlekkenspray gegeven waarmee de lijmresten goed te verwijderen zijn en indien gewenst regelen ze dat er alsnog iemand langs komt om het probleem op te lossen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Het probleem werd eerst deskundig beoordeeld en vervolgens voor het herstel werd keurig een afspraak gemaakt. `Alles is heel erg netjes in orde gemaakt op de afgesproken dag!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Ik was vandaag [ weer] bij Tapijtcentrum Wijchen omdat ik graag nog inbetweens op een paar plaatsen in huis er toch bij wilde hebben. Er was vooraf al moeite gedaan om te informeren hoeveel van dezelfde inbetweens er nog voorradig waren zodat mij gelijk verteld kon worden dat hetgeen ik wilde nog mogelijk was.] Dat was dus een grote geruststelling voor mij en super vriendelijk.]
Er is door Raymond goed meegedacht en gekeken, onder het genot van een heerlijk kopje koffie en glas water. Daarbij was het zoals steeds erg gezellig. Ook al vroeg het wat méér tijd dan ik gedacht had.
Ik kan iedereen Tapijtcentrum aanraden gezien de professionele maar vooral ook behulpzame en vriendelijke benadering.
Dit geldt voor vloeren en raamdecoratie. Chapeaux

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Afgelopen zaterdag (13-6-26) laat in de middag nog even in het filiaal in Wijchen langs geweest om voor een karpet te kijken. Mijn vrouw zag, na plm. 30á40 seconden na binnenkomst, al een fraai karpet liggen. De verkoper kwam naar ons toe en dit karpet had niet de juiste maat. Hij controleerde de voorraad en wat bleek? Er was nog precies ÉÉN zo'n karpet van 2 bij 2,9 meter op voorraad bij TCN en die lag in................ WIJCHEN!!
Dus samen met Raymond "even" 12 andere karpetten van de stapel gehaald en daar lag hij dan; ons nieuwe karpet. Inmiddels ligt hij al op onze vloer onder ons nieuwe bankstel te pronken. Kortom; een uitstekende ervaring bij Tapijtcentrum Nederland in Wijchen!!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
In alle gevallen méér dan geweldig
Er werd voor alles ruim de tijd genomen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
De verkoper was een vriendelijke man met goede adviezen. Het ging om het bekleden van de trap.
Na een aantal weken werd de trap bekleed en ziet er weer prachtig uit. De medewerker deed zijn best om een goed resultaat neer te leggen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Fantastisch geholpen door Esma. Snel en efficiënt. Bedankt.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Zeer kundig en professioneel bedrijf. Goede service denken goed met je mee. Had nieuw woonkamer laminaat nodig. Alleen wist ik totaal niet wat er mooi zo staan. Bij mijn meubels die zijn donkerbruin met grijstinten. Naderhand van foto's samen gekeken. Het beste paste er een mooi licht eikenhouten kleur erbij. Niet teveel kleur verschil. Wat ik toch wel belangrijk vind

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Vriendelijke en kundig personeel.
Al onze vloeren zijn gelegd door TCN en wij zijn altijd zeer tevreden geweest!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Er ging van alles mis op het gebied van informatie en het leggen op zich. Er was verkeerde lijm gebruikt.
Gelukkig is na bemiddeling door de afdeling planning, Daan gekomen. Hij heeft gezorgd dat het leggen goed kwam.
Helaas is het nog niet klaar omdat twee verschillende strips geleverd zijn. Dat moet dus nog.
Ook staat er nog een volle ton ecoline bij de voordeur, die zou meegenomen worden en ook dat is vergeten.
De vloer is prachtig en netjes gelegd, daar ben ik tevreden over.
Het personeel was vriendelijk en correct.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Helaas zijn wij weer pechvogels.
Ons bestelde tapijt met veel enthousiasme opgehaald.
Maar bij thuiskomst meteen drama.
Een recht tapijt met een volledige rechte afwerkband leek wel door een dronken persoon gemaakt. De naad ging alle kanten op.
Dit moeten ze daar toch ook gezien hebben. Maar nee we kijken of de klant misschien blind is.
Dus niet.
Om een lang verhaal kort te maken.(want blablabla wat kan die man brallen. 6 x bellen om een afspraak te bevestigen en dan nog op een ander tijdstip komen. )
De fout wordt meteen erkend. Jippie, denk je.
Maar dan de oplossing…….daar kwamen we duidelijk niet uit.
Uiteindelijk na veel getouwtrek hebben ze het tapijt zojuist opgehaald.
Binnen 7 à 10 dagen krijgen we pas het geld terug.
Betalen kan gewoon binnen 1 minuut

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
De geleverde tapijten zijn netjes gefestoneerd afgeleverd. Helaas ontbrak er 1 tapijtje, maar die wordt nageleverd.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
De mensen die de vloer hebben gelegd waren netjes en correct. Vlug en kundig.
Toen wij de vloer kochten was er voldoende keus.