Tapijtcentrum Nederland - Wijchen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Graafseweg 773, 6603 CG Wijchen, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik was vandaag [ weer] bij Tapijtcentrum Wijchen omdat ik graag nog inbetweens op een paar plaatsen in huis er toch bij wilde hebben. Er was vooraf al moeite gedaan om te informeren hoeveel van... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Dit is al de derde keer dat we tapijt hebben gekocht bij het Tapijtcentrum. Zeer tevreden over de verkoopafdeling in Wijchen: 2 superaardige en deskundige mannen die eerlijk en goed advies geven, m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Winkel in Wychen bezocht. Op zoek naar een karpet voor de zithoek. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Gericht aantal mogelijkheden bekeken. Bijzondere service ; huisbezoek van stylist Vincen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Medewerker Vincent heeft ons fantastisch geadviseerd. Hij heeft een goede kijk op kleur en stijl, en wat bij elkaar past. Daarnaast is hij echt super behulpzaam en meedenkend. We konden verschillend... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Graafseweg 773, 6603 CG, Wijchen, Gelderland, Paesi Bassi

• 024-6414214
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

221 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

898 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze 5-sterren review! Wij vinden het fijn om te vernemen dat het snel en naar wens gelegd is.

Alles tip top in orde

Een goed gesprek gehad met een vertrouwelijke verkoper,alles duidelijk verteld.
Werken netjes en klantvriendelijk.

9 gennaio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Wat fijn dat u een goed gesprek had met een van onze verkopers en dat alles duidelijk werd uitgelegd. We zijn blij te horen dat u onze klantvriendelijkheid waardeert!

Valutata 5 stelle su 5

Gordijnen netjes in gesloten zaken en hangers bezorgd

Dit is de tweede keer dat wij bij Tapijtcentrum Nederland iets kopen.
- Wij hebben zeer goede ervaring met dit bedrijf.
- Ze komen hun afspraken na, alles wordt netjes geleverd en/of geplaatst.
- Ze geven stap voor stap instructies wanneer je zelf de rails wilt plaatsen en de gordijnen zelf wilt hangen.
- Als je op zoek bent naar kwalitatieve vloerbedekking of gordijnen, dan moet je bij dit bedrijf zijn. Twee jaar geleden hebben wij vloerbedekking bij hun gekocht. Het ziet er nog steeds erg mooi uit. De nieuwe gordijnen die recent is bezorgd, hangen mooi en zien er prachtig uit.

8 gennaio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review en voor het vertrouwen dat u opnieuw in Tapijtcentrum Nederland heeft gesteld. Wat mooi om te lezen dat zowel de levering als de instructies en kwaliteit van onze producten zo naar wens zijn ervaren. We waarderen het enorm dat u onze service en materialen ook na twee jaar nog zo positief beoordeelt. Veel plezier gewenst van de nieuwe gordijnen en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Ik kan dit bedrijf aanraden.

Wij hebben twee keer een tapijt en een vloerkleed gekocht. Wij zijn zeer vriendelijk en professioneel door Vincent geholpen. Levering was netjes volgens afspraak. De eerste tapijt is gelegd, ook prima gedaan.

15 novembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw aankopen en de service! We zijn blij te horen dat de levering en installatie naar wens waren. Dank u wel voor de mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

Verkoper die met je meedenkt

We werden fantastisch en deskundig geholpen door een hele vriendelijke verkoper. We twijfelden heel erg over de maat en vorm van een vloerkleed totdat de verkoper een catalogus liet zien met hetzelfde vloerkleed in een andere vorm. Dat was precies wat wij zochten. Door het initiatief van de verkoper konden we dus heel snel beslissen. Het kleed was ook heel snel leverbaar wat ook een groot pluspunt was. We zijn dus zeer tevreden.

25 novembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze collega u deskundig heeft kunnen adviseren en dat het tonen van de catalogus heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We zijn blij dat het vloerkleed snel geleverd kon worden en dat u tevreden bent met zowel het product als de service.

Wij waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug.

Valutata 4 stelle su 5

De medewerkers vriendelijk en…

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Proberen alle wensen inzichtelijk te maken. Jammer dat ze geen ander alternatief geadviseerd hebben, zodat de keukengordijnen ook in wave geleverd hadden kunnen worden. Gordijnen vallen dan toch mooier, vandaar 4 sterren

25 novembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Fijn te horen dat onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam waren. Bedankt voor de feedback, we zullen dit meenemen om onze service te verbeteren.

Prima service

Prima service
Trap prima gestoffeerd

24 novembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Hartelijk dank voor het invullen van deze 5-sterren review! Wat fijn om te vernemen dat alles na wens is verlopen.

Het laminaat ligt prima

Het laminaat ligt prima. Helaas is de vloerbedekking niet goed gelegd.

7 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat het laminaat goed gelegd is. Inmiddels heeft u contact met ons filiaal gehad over de bolling in de deurmat. Dit komen we binnenkort bij u oplossen.

Volgens afspraak.

Volgens afspraak.
Werken vlot en laten alles netjes achter

6 novembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over onze nette werkwijze en de gelegde laminaatvloer. We hopen dat u na het leggen van de traprenovatie ook weer zo tevreden bent.

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring met tapijtcentrum in Wijchen.

Ik werd snel geholpen tijdens mijn bezoek in de winkel. Kreeg allerlei opties te zien van hetgeen waarnaar ik op zoek was. Er werd volgens afspraak geleverd en het tapijt is goed!

31 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Fijn om te horen dat we u snel en goed hebben kunnen helpen bij uw aankoop. We zijn blij dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat het tapijt bevalt! Veel plezier met uw aankopen gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Omdat de mannen hard en precies gewerkt…

Omdat de mannen hard en precies gewerkt hebben, alles was naar wens.

29 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat onze mannen hard en precies hebben gewerkt om uw trap en overloop netjes te bekleden met tapijt. Bedankt voor de positieve feedback!

Geweldig

Geweldig, hebben het echt heel mooi gemaakt. En goed alles overlegd!!

21 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Wat fijn dat het resultaat zo mooi is geworden en dat de communicatie goed verliep! Dank voor de positieve feedback Ilse. Wij wensen jou veel woonplezier toe!

Valutata 5 stelle su 5

Luxaflex voor keukenramen door Het tapijtcentrum Nederland te Wijchen…

Het tapijtcentrum Nederland te Wijchen heeft ons goed geadviseerd mbt prijsprestatieverhouding en wijze van ophangen.
Het inmeten was een leuk kort bezoek.
Het leveren was geheel volgens opdracht en het monteren ging vlot en door een vriendelijke medewerker.
Niets dan complimenten.
We zijn zeer tervreden.

16 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat u het hele traject als prettig heeft ervaren: van het advies in onze winkel tot het inmeten, leveren en monteren. We geven uw complimenten met plezier door aan het team in Wijchen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Prima service.

Prima service.

16 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor het achterlaten van deze 4-sterren review!

Alles ging perfect.

Alles ging perfect.

15 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Dank u wel voor uw 5-sterren review. Wij wensen u veel plezier toe van uw beklede trap. Graag tot ziens!

Perfect opgehangen

Perfect opgehangen, goede afspraken, goede communicatie.

10 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Bedankt voor jouw 5-sterren review, Jack!

Alles netjes geïnstalleerd

Alles netjes geïnstalleerd, en alles netjes opgeruimd, en de elektrische luxaflex werkt perfect een tien met een griffel

15 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review! Wat ontzettend fijn te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u heel veel plezier met uw elektrische luxaflex!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più