Wij hebben uitstekend advies gehad van deze dame voor zowel gordijnen als duette. Er is naar alle tevredenheid meegedacht om de kleur, het materiaal i.c.m onze wensen kloppend te maken. Vooraf is e... Leggi di più

L'azienda ha risposto
We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken. Na goede uitleg mochten we 4 voorbeelden mee nemen om thuis nog eens te bekijken en hebben we een keuze gemaakt. Hadden wel medelijden met ver... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De winkel is al open vòòr de officiële openingstijd. De verkoopmedewerker reageert adequaat op mijn verstuurde bericht via de website; ze is vriendelijk en attent, neemt voldoende tijd om mij te help... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Margrietstraat 12 (16), 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik heb 29-03-2024 een nieuw kleed gekocht van 550 euro..Hij ziet eruit of ik hem al jaren heb.Ik heb foto,s gestuurt van alle verkleuringen.Helaas geven ze hier geen enkele garantie.Ik kan 20 procent korting krijgen op een ander kleed.Dat noemen ze service.Ik ben heel erg teleurgesteld.Jammer dat ze mij ermee laten zitten.Voor mij geen tapijtcentrum meer.
P.s Ze zouden contact opnemen.
Inmiddels drie weken verder en nog steeds niks gehoord.
Ze noemen het nu vervuiling van het kleed
wat eerder door lichtinval zou komen
Ik noem het een klacht die niet opgelost is.
Voor mij nooit geen Tapijtcentrum meer.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
In de winkel keurig geholpen. Afspraak maken was lastig. Vervolgens de pech dat de vloer super slecht gelegd is. Na deze melding hebben ze wel correctie uitgevoerd van zeker een uur bijgesneden….
Vervolgens worden gordijnen gehangen ook dit is niet correct gedaan. Vitrage hangt tegen de vensterbank en overgordijnen hangen te dicht tegen de vitrage dus die kan je bijna niet open schuiven. Dus al met al zeer slechte ervaring!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Heel vriendelijke ontvangst. Heel goed meegedacht. En goed geluisterd naar mijn wensen. Zeer vriendelijke verkoopster van de winkel in Uden. Prachtig inbetween wave gordijnen en houten jaloezie. Een dik tevreden klant, die zeker terugkomt als hij weer wat nodig heeft.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Wederom het tapijtcentrum benaderd voor complete vloerbedekking laminaat en plinten benedenverdieping. Sosseviène heeft ons perfect geholpen met deze aanbesteding. De trapbekleding was 2 maanden geleden ook vakmanschap. Daarom weer het tapijtcentrum. Sosseviène is een aanrader. Ze is vakkundig en denkt mee. Hierna een review na het leggen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Prachtige PVC vloer met mooie hoge plinten. De afwerking was uitstekend gedaan door een vakkundige en vriendelijke medewerker.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Goede en vriendelijke service in de winkel. Vriendelijke en behulpzame man die de tapijt kwam leggen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
De stoffeerder is een vakman.
Alles netjes gemonteerd en opgehangen.
Goed advies gegeven.
Plastic en afval weer meegenomen.
Wij zijn er blij mee.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Mijn vloer is goed op tijd geleverd en ook op tijd en prachtig gelegd!
De nette medewerkers van het Tapijtcentrum hebben alles ook keurig netjes en schoon achtergelaten.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Vanaf het begin, uitzoeken en koop, tot het einde, bekleden trap, zeer goede service en voorlichting.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Vriendelijk te woord gestaan. En uitstekend advies gekregen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Spontane, vriendelijke en eerlijke verkoopster. We zijn erg goed geholpen en kijken uit naar het resultaat wanneer het tapijt gelegd wordt.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Zeer deskundig advies, snelle interactie, snelle levering, zeer vriendelijk geholpen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Direct en super vriendelijk geholpen. Sosseviene, dank je voor je eerlijk en goed advies.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Wij hebben een vloerkleed en vitrage gekocht. Bij de keuze hiervoor zijn we heel fijn geholpen door Sosseviene. Zij kent de collectie op haar duimpje en met enthousiasme heeft ze net zolang gezocht tot we de optimale match hadden voor ons huis. Het vloerkleed bleek bij levering veel lange, losse lussen te hebben en zonder probleem werd er gelijk een nieuw besteld en snel geleverd. Super service.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Fijne begeleiding. Alle tijd.
Erg prettig geholpen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Verkoopster was vriendelijk, geduldig en behulpzaam.
Zij werkt oplossingsgericht met goed advies zonder opdringerig te zijn.
Ik heb een grotere aankoop gedaan dan ik van plan was.
Ze was dus niet alleen goed voor de klant maar ook voor het bedrijf.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Super goed geholpen door Sosseviene, leuke naam trouwens ook! Ons pap had een vloer nodig voor zijn nieuwe appartement en Sosseviene was zo behulpzaam en klantvriendelijk. Zo hoort het ook, maar zie je niet zo vaak meer. Nogmaals bedankt!!!!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Erg fijn persoonlijk contact. We voelde ons gehoord en ze dacht goed mee.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Er wordt goede uitleg geven en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast is ze ook zeer vriendelijk en meedenkend.