Wij hebben uitstekend advies gehad van deze dame voor zowel gordijnen als duette. Er is naar alle tevredenheid meegedacht om de kleur, het materiaal i.c.m onze wensen kloppend te maken. Vooraf is e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben een vloerkleed en vitrage gekocht. Bij de keuze hiervoor zijn we heel fijn geholpen door Sosseviene. Zij kent de collectie op haar duimpje en met enthousiasme heeft ze net zolang gezocht to... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken. Na goede uitleg mochten we 4 voorbeelden mee nemen om thuis nog eens te bekijken en hebben we een keuze gemaakt. Hadden wel medelijden met ver... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Margrietstraat 12 (16), 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prima bedrijf en uitstekende service. Doen wat afgesproken is . Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Afspraken nagekomen.Tapijt keurig gelegd.Net en beleefd personeel

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Tapijtlegger was beleefd en heeft netjes gewerkt en het afval meegenomen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Erg prettige ervaring gehad met Sosseviène in Tapijtcentrum Uden. Ze heeft ons telefonisch erg goed geholpen en ondersteund met de realisatie van onze trapbekleding. De servicemonteur voor het inmeten was erg vriendelijk en gaf duidelijke tips. De monteur die onze trap uiteindelijk heeft geplaatst werkte erg netjes, zorgvuldig en ook hij was vriendelijk.
Naast de trapbekleding heeft Sosseviène ons in de winkel ook uitstekend geholpen met het uitzoeken van geschikt laminaat voor op onze gehele bovenverdieping en tapijt voor op zolder. Ze heeft geluisterd naar onze wensen en op basis van onze persoonlijke situatie en voorkeuren geholpen met het maken van een keuze. Het was voor ons moeilijk om te berekenen hoeveel we van alles nodig hadden, en daarbij heeft ze ons erg goed ondersteund.
Ik zou gegarandeerd andere adviseren om naar Tapijtcentrum Uden te gaan. Het aanbod is niet alleen heel breed, maar wat voor ons doorslaggevend heeft gewerkt is de betrokkenheid en service die wordt geleverd.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Op de 1e plaats het personeel, ze stellen zich netjes voor wat erg fijn is. Rob heeft de trap bekleed en het ziet er fantastisch uit ! Alles netjes opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Top!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Prima geholpen door de dame van Sales bij de keuze van vloer en gordijnen, geduldig en neemt de tijd voor haar klanten, Super. De mannen die de vloer gelegd hebben vakmensen, hard werken en prima werk geleverd

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Van begin tot het eind alleen maar lof. Verkoopster was vakkundig en eerlijk, gaf goed advies. Medewerkers voor meten, egaliseren en leggen waren snel, zorgvuldig en netjes. Ik heb een hele fijne ervaring opgedaan met Tapijtcentrum Uden. Dat had ik in het verleden ook al en nu weer. Super.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Waren erg vriendelijk, en behulpzaam. Gave nog advies hoe we de wasmachine het beste op het vinyl konden verplaatsen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Prettig gesprek en professioneel geholpen. Veel keuze en goede prijs kwaliteit verhouding

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
We wisten wat we wilden. Dat werd door Sosseviene meteen begrepen. Daarom zijn we heel goed, professionele en vriendelijk geholpen. Supersnel en efficiënt.
Koesteren, zo'n verkoopmedewerkster!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Hele fijne winkel in Uden, aardige mevrouw die me hielp. En de montage was op tijd, aardige man en alles was super prima

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Het heeft even geduurd voordat er ruimte was om de trap te laten bekleden maar het resultaat ziet er heel mooi uit. Vriendelijke monteurs en er is netjes gewerkt. Het resultaat ziet er zoals aangegeven heel mooi uit. Blij met de keuze het toch niet zelf te gaan doen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Ik heb 29-03-2024 een nieuw kleed gekocht van 550 euro..Hij ziet eruit of ik hem al jaren heb.Ik heb foto,s gestuurt van alle verkleuringen.Helaas geven ze hier geen enkele garantie.Ik kan 20 procent korting krijgen op een ander kleed.Dat noemen ze service.Ik ben heel erg teleurgesteld.Jammer dat ze mij ermee laten zitten.Voor mij geen tapijtcentrum meer.
P.s Ze zouden contact opnemen.
Inmiddels drie weken verder en nog steeds niks gehoord.
Ze noemen het nu vervuiling van het kleed
wat eerder door lichtinval zou komen
Ik noem het een klacht die niet opgelost is.
Voor mij nooit geen Tapijtcentrum meer.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
In de winkel keurig geholpen. Afspraak maken was lastig. Vervolgens de pech dat de vloer super slecht gelegd is. Na deze melding hebben ze wel correctie uitgevoerd van zeker een uur bijgesneden….
Vervolgens worden gordijnen gehangen ook dit is niet correct gedaan. Vitrage hangt tegen de vensterbank en overgordijnen hangen te dicht tegen de vitrage dus die kan je bijna niet open schuiven. Dus al met al zeer slechte ervaring!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Heel vriendelijke ontvangst. Heel goed meegedacht. En goed geluisterd naar mijn wensen. Zeer vriendelijke verkoopster van de winkel in Uden. Prachtig inbetween wave gordijnen en houten jaloezie. Een dik tevreden klant, die zeker terugkomt als hij weer wat nodig heeft.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Wederom het tapijtcentrum benaderd voor complete vloerbedekking laminaat en plinten benedenverdieping. Sosseviène heeft ons perfect geholpen met deze aanbesteding. De trapbekleding was 2 maanden geleden ook vakmanschap. Daarom weer het tapijtcentrum. Sosseviène is een aanrader. Ze is vakkundig en denkt mee. Hierna een review na het leggen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Prachtige PVC vloer met mooie hoge plinten. De afwerking was uitstekend gedaan door een vakkundige en vriendelijke medewerker.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Goede en vriendelijke service in de winkel. Vriendelijke en behulpzame man die de tapijt kwam leggen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Uden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.