Banner for Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Tapijtcentrum Nederland - Helmond Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Binnendongenstraat 1, 5707 TA Helmond, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen bij het keuze proces. Nemen alle tijd en geven goede info. Een trap bekleden is een vak op zich en het is meer dan perfect gelegd. Krijg zelfs complimenten van bezoekers. De uitvoer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Buitengewoon goed geholpen in de zaak. Vriendelijk en heel goed advies. Ik heb mijn trap laten bekleden en dat is ontzettend vakkundig gedaan. Iedereen die binnenkomt kijkt naar mijn trap alsof het ee... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Sfeervolle en mooi ingerichte winkel.\Bediening was perfect door ervaren deskindige en vriendelijke verkopen.Spullen meenemen naar huis om ter plaatse te beoordelen of alles wel naar wens was om daarn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We gingen eigenlijk alleen maar oriënteren voor mogelijkheden voor een kleed, maar vonden het perfecte karpet. We kregen heel goed advies en werden superfijn geholpen. Ik wist vooraf niet dat hun a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Binnendongenstraat 1, 5707 TA, Helmond, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 0492-520941
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

85 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

950 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

gesloten deur

We stonden aan de gesloten deur omdat we niet wisten dat ze sinds kort verhuisd waren.
Dus maar naar het nieuwe adres gereden.. daar was het binnen komen een fijn welkom, iets kleiner van opzet maar huiselijk en niet minder van assortiment, duidelijk van uitleg en advies van Marc van Hoorn een vriendelijke verkoper die het geen moeite vond om het onderste carpet vrijblijvend van de stapel te halen om dit in het geheel te laten zien.

29 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Bedankt voor je uitgebreide review!
Wat jammer dat je eerst voor een gesloten deur stond, we begrijpen dat dat vervelend is. Fijn om te horen dat je ons nieuwe pand toch hebt weten te vinden en daar hartelijk ontvangen bent. We geven je complimenten zeker door aan Marc!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen op de zaak en fijne vakman bij het stofferen

16 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren review, Rob. Wij wensen jou veel woonplezier toe van de beklede trap. Graag tot ziens!

Prima 👍

Prima afspraak na gekomen
Trap en slaapkamer goed gelegd
En nog een stofzuiger cadeau omdat ze een jubileum vieren en klanten die boven een bepaald bedrag besteden en cadeau geven

24 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de afspraken die zijn gemaakt en dat u tevreden bent met het gelegde tapijt. We hopen dat u lang plezier zult hebben van uw nieuwe trap en slaapkamer.

Heel tevreden

Ik wist vooraf niet dat hun assortiment zo divers was.
Volgende keer gaan we zeker daar terug!

23 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad in onze winkel! We zijn blij dat u het perfecte tapijt heeft gevonden ondanks dat u alleen kwam voor te oriënteren en dat u zo goed geholpen bent door onze medewerkers. We hopen u snel weer te zien!

Topwinkel

Topwinkel! Corry Habraken hielp me uitstekend om het juiste vloerkleed voor me te vinden! Dank daarvoor!

26 febbraio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat Corry u goed heeft geholpen met het vinden van het perfecte vloerkleed.

Goede service, zeer klantvriendelijk

Goede service. Deed alle moeite en nam de tijd om het juiste tapijt voor ons uit te zoeken.

28 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Tof dat je de moeite neemt om jouw positieve ervaring te delen, Marieke. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een snelle oplossing en levering.

Vriendelijke ontvangst ,met goede uitleg en geduldig met het zoeken naar het juiste tapijt. Goede en snelle levering.

16 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden was met de vriendelijke ontvangst, de duidelijke uitleg en de geduldige hulp bij het vinden van het juiste tapijt. Wij wensen u veel woonplezier toe!

Prima geholpen

Prima service, goed geholpen, denken goed mee

17 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Anke, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de hulp die je hebt ontvangen! Veel woonplezier gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Zijn heel goed geholpen en geadviseerd

Zijn heel goed geholpen en geadviseerd. Winkel Helmond.
Maken echt tijd voor je ze weten waar ze over praten.

28 dicembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Wij zijn blij om te horen over jouw positieve winkelervaring, Twan. Ontzettend tof dat wij jou al meerdere malen naar wens hebben mogen helpen. Graag tot ziens!

Zeer goede service

Vanaf het eerste adviesgesprek ( met Marc , vestiging Helmond ) tot de laatste plint die geplaatst is een zeer service gerichte ervaring . Heel tevreden over onze laminaatvloer . Zeker een bedrijf om aan te raden .

28 novembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Dankjewel voor je positieve 5-sterren review, Angelique! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit van de laminaatvloer. Veel woonplezier gewenst.

Denken mee

Ga je kijken voor een flex vloer dan wordt meteen gedacht aan bijvoorbeeld het geluid bij de benedenburen. Valt het licht te donker op een plek, dan worden de planken omgewisseld.

8 novembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Bedankt voor deze positieve review en 5-sterren beoordeling Huub. Veel woonplezier gewenst!

Juiste en snelle levering

Juiste en snelle levering
Goede montage

7 novembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Bedankt voor de 5-sterren review! Veel woonplezier gewenst met de duettes.

Wat een top service!

Wat een top service!
Afgelopen weken meermaals in de winkel in Helmond geweest voor een adviesgesprek en afhandeling van onze offerte voor trapbekleding en montage hiervan!

Allereerst chapeau voor de medewerkers in de winkel die ik gezien/gesproken heb (Naomi en Marc). Ik ben ontzettend vriendelijk en geduldig te woord gestaan en heb goede adviezen gekregen. Er werd na een gemaakte afspraak ruim de tijd genomen om de trapbekleding te bekijken en te beoordelen welke het beste past in onze situatie. Na enige twijfel over de kleur toch voor de zekerheid een staal mee naar huis gekregen om te controleren of het echt de juiste kleur was.

Na bevestiging wordt ook erg meegedacht in de datum van montage, aangezien dit bij ons in het nieuwe jaar pas kan gebeuren. Onze trappen zullen medio april 2025 bekleed worden en dan zal ik nog een review plaatsen hoe dit afgehandeld is! Maar de service tot nu toe is echt top!

24 ottobre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Ontzettend fijn dat u erg tevreden bent over onze service! Wij zullen uw compliment overbrengen naar onze collega's. Wij wensen u veel woonplezier toe.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke ontvangst in een nette overzichtelijke winkel

De winkel is netjes, ruim en overzichtelijk. Wij werden gastvrij ontvangen zonder opdringerigheid. Heel veel keuze in kleden en daar werden we prima bij geholpen onder het genot van een vers kopje koffie!

23 ottobre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Bedankt voor het mooie compliment over de geboden service en het assortiment in onze winkel!

Valutata 5 stelle su 5

Afspraken en uitvoering was perfect

De viendelijke ontvangst, hulp bij het zoeken van het product, prijsindicatie, kwaliteit en onderhoud, service en levering !

25 luglio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat alles naar wens verlopen is. Veel woonplezier.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più