Tapijtcentrum Nederland - Helmond Recensioni 75

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Binnendongenstraat 1, 5707 TA Helmond, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Na veel plekken bezoeken tijdens mijn onderzoek, bij Tapijtcentrum Nederland terecht gekomen. Ik werd goed ontvangen, er werd goed naar mijn wens geluisterd in combinatie met een heerlijke kop koffie... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb gordijnen bij Tapijtcentrum in Helmond gekocht. De verkoper adviseerde mij 'op afstand' (drong zich niet op) en informeerde mij correct over de kosten. Vooraf is alles precies ingemeten en ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We stonden aan de gesloten deur omdat we niet wisten dat ze sinds kort verhuisd waren. Dus maar naar het nieuwe adres gereden.. daar was het binnen komen een fijn welkom, iets kleiner van opzet maar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Goed advies, goede montage

Zeer kundige adviseur in de winkel. Ervaren en kundige stoffeerder in de woning.

8 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie 5-sterren review. Dit waarderen wij enorm! Wij wensen u veel plezier toe van uw beklede trap, en zien u graag terug in één van onze 21 filialen.

Valutata 5 stelle su 5

Afspraken netjes nagekomen en goed werk…

Afspraken netjes nagekomen en goed werk afgeleverd.

30 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Het is fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen.

Correcte en kundige medewerkers

Vooraf is alles precies ingemeten en ik kreeg goede info over wanneer de gordijnen geleverd en opgehangen zouden worden. De medewerkers waren correct en hebben het werk prima afgeleverd.

1 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review over Tapijtcentrum Helmond!

Wat fijn om te horen dat u onze manier van adviseren als prettig en niet opdringerig heeft ervaren, en dat u goed bent geïnformeerd over de kosten. Ook zijn we blij dat het inmeten, de communicatie en de levering volledig naar wens zijn verlopen.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe gordijnen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Trap laten bekleden

Trap laten bekleden. Netjes en snel.
Mooi strak resultaat!
Vriendelijk personeel

27 febbraio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Marielle, fijn om te lezen dat je tevreden bent over de beklede trap en onze collega's. Wij wensen jou veel woonplezier toe!

Valutata 4 stelle su 5

Sfeervolle en mooi ingerichte…

Sfeervolle en mooi ingerichte winkel.\Bediening was perfect door ervaren deskindige en vriendelijke verkopen.Spullen meenemen naar huis om ter plaatse te beoordelen of alles wel naar wens was om daarna eventueel om te ruilen was geen problleem.Eventueel geld terug ook geen moeilijkheden Chapeau voor deze zaak maar zeker voor de bediening

11 febbraio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Wat fijn dat u de sfeer en inrichting van onze winkel waardeert. We zijn blij te horen dat u de bediening deskundig en vriendelijk vond en dat de service rondom het beoordelen van de spullen naar wens was. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Fijn en snel geholpen ondanks drukte…

Fijn en snel geholpen ondanks drukte die dag. Voor onze dochter een mooie vloerbedekking besteld en ook nog een leuk cadeau erbij gekregen. Snelle levering kortom: Top!

20 febbraio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Dank u wel voor uw mooie woorden. Het is geweldig om te horen dat u ondanks de drukte zo snel en prettig bent geholpen. Wat leuk dat uw dochter een prachtige vloerbedekking heeft kunnen uitzoeken én dat er ook nog een leuk cadeau bij zat. De snelle levering maakt het plaatje helemaal compleet. We waarderen uw enthousiasme enorm en vinden het fijn dat alles zo naar wens is verlopen.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn fijn geholpen door Marc

We zijn fijn geholpen door Marc.
Daardoor een goede keuze gemaakt.

21 gennaio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij het maken van een keuze. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geadviseerd en…

Wij zijn super goed geadviseerd en geinformeerd gedurende het proces door de verkoper. Alles is heel soepel verlopen naar volle tevredenheid.

17 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat u zich gedurende het hele proces goed geadviseerd en geïnformeerd voelde. Veel plezier met de bestelde gordijnen gewenst!

Een zeer betrokken medewerker

Een zeer betrokken medewerker, aan wie te merken was dat hij al jarenlang bij TCN werkzaam was. Oriënteerde zich ook bij ons thuis om een optimaal advies te kunnen uitbrengen. Dat hij op dat moment medisch nog al in de lappenmand zat, deed geen afbreuk aan zijn enthousiasme. Ook de aftersales is prima op orde.

28 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor uw warme woorden en het delen van uw ervaring. Het doet ons veel plezier en goeds om te horen dat onze medewerker zo betrokken en deskundig voor u klaarstond, ook in lastige omstandigheden. We wensen u veel plezier met het resultaat en denken graag met u mee bij toekomstige vragen of wensen.

gesloten deur

Dus maar naar het nieuwe adres gereden.. daar was het binnen komen een fijn welkom, iets kleiner van opzet maar huiselijk en niet minder van assortiment, duidelijk van uitleg en advies van Marc van Hoorn een vriendelijke verkoper die het geen moeite vond om het onderste carpet vrijblijvend van de stapel te halen om dit in het geheel te laten zien.

29 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Bedankt voor je uitgebreide review!
Wat jammer dat je eerst voor een gesloten deur stond, we begrijpen dat dat vervelend is. Fijn om te horen dat je ons nieuwe pand toch hebt weten te vinden en daar hartelijk ontvangen bent. We geven je complimenten zeker door aan Marc!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen op de zaak en fijne vakman bij het stofferen

16 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren review, Rob. Wij wensen jou veel woonplezier toe van de beklede trap. Graag tot ziens!

Prima 👍

Prima afspraak na gekomen
Trap en slaapkamer goed gelegd
En nog een stofzuiger cadeau omdat ze een jubileum vieren en klanten die boven een bepaald bedrag besteden en cadeau geven

24 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de afspraken die zijn gemaakt en dat u tevreden bent met het gelegde tapijt. We hopen dat u lang plezier zult hebben van uw nieuwe trap en slaapkamer.

Heel tevreden

We gingen eigenlijk alleen maar oriënteren voor mogelijkheden voor een kleed, maar vonden het perfecte karpet. We kregen heel goed advies en werden superfijn geholpen.
Ik wist vooraf niet dat hun assortiment zo divers was.
Volgende keer gaan we zeker daar terug!

23 aprile 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad in onze winkel! We zijn blij dat u het perfecte tapijt heeft gevonden ondanks dat u alleen kwam voor te oriënteren en dat u zo goed geholpen bent door onze medewerkers. We hopen u snel weer te zien!

Topwinkel

Topwinkel! Corry Habraken hielp me uitstekend om het juiste vloerkleed voor me te vinden! Dank daarvoor!

26 febbraio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat Corry u goed heeft geholpen met het vinden van het perfecte vloerkleed.

Goede service, zeer klantvriendelijk

Goede service. Deed alle moeite en nam de tijd om het juiste tapijt voor ons uit te zoeken.

28 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Tof dat je de moeite neemt om jouw positieve ervaring te delen, Marieke. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een snelle oplossing en levering.

Vriendelijke ontvangst ,met goede uitleg en geduldig met het zoeken naar het juiste tapijt. Goede en snelle levering.

16 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden was met de vriendelijke ontvangst, de duidelijke uitleg en de geduldige hulp bij het vinden van het juiste tapijt. Wij wensen u veel woonplezier toe!

Prima geholpen

Prima service, goed geholpen, denken goed mee

17 gennaio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Helmond

Anke, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de hulp die je hebt ontvangen! Veel woonplezier gewenst.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più