Tapijtcentrum Nederland - Ede Recensioni

TrustScore 5 su 5

Grotestraat 121, 6711 AK Ede, Gelderland, NL

Valutata 3 stelle su 5

Er is helemaal niets gemonteerd. Dus wacht dan voordat jullie om een review vragen....bedankt voor jullie reactie. Een schriftelijke reactie op mijn review vind ik voldoende. In afwachting van de horr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag in Ede geweldig geholpen door Arno. Vlotte service, goed meegedacht over ons caravanproject en hoe dit met de vloer aan te pakken. Direct het vinyl mee kunnen nemen en nog goede tips gekregen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben de winkel bezocht voor het uitkiezen van een vloerkleed. Goed geholpen door Ilse, uiteindelijk een carpet laten maken van vloerbedekking. Mochten monsters mee naar huis nemen om bij meubels... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag binnengelopen bij Tapijtcentrum Nederland in Ede. Aanvankelijk op zoek naar traprenovatie in de vorm van laminaat of pvc. Na enig doorvragen van de verkoper Arno Verschuren kwamen we uiteindel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Ede

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Grotestraat 121, 6711 AK, Ede, Gelderland, Paesi Bassi

• 0318-651921
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Ede

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

158 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

905 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooie winkel

Hele mooie, fijne zaak. Vriendelijk personeel.

29 ottobre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Bedankt voor de 5-sterren review Rene! Graag tot ziens.

Vriendelijke verkoper.

Vriendelijke verkoper.

De verkoper dacht direct met mij mee.
Hij kwam gelijk met de oplossing, en ik kon het direct meenemen.

10 ottobre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Wat fijn dat we met je mee hebben gedacht en er een oplossing is gevonden! Veel woonplezier gewenst.

Zeer vriendelijk geholpen.

Zeer vriendelijk geholpen.
Al m’n vragen snel beantwoord.
De prijs was prima.

10 ottobre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Bedankt voor het compliment over je winkelbezoek in Ede! Alvast veel woonplezier gewenst.

Trapbekleding

Wederom goed geadviseerd nu bij de aankoop van trapstoffering. Mooie materialen voor een nette prijs en met oog voor duurzaamheid.

5 ottobre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Bedankt voor het compliment over de geboden service in de winkel en ons assortiment. Alvast veel woonplezier gewenst!

Valutata 4 stelle su 5

Heel goed

Vriendelijke en correcte uitvoering van de werkzaamheden.
Vriendelijke afhandeling van telefonische vragen.

10 settembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Bedankt voor het compliment over de geboden service en uitvoering van werkzaamheden. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Perfect geholpen in de winkel en echt…

Perfect geholpen in de winkel en echt heel veel respect en bewondering voor de mannen die de spullen hebben gelegd !!!!

19 luglio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Dank u wel voor deze mooie review, we wensen u veel woonplezier.

Goed bedrijf

Goed advies, goede communicatie en netjes op tijd voor het inmeten en leggen van de vloerbedekking. Wij zijn blij met onze trappen en overloop.
Wel soms een nietje die niet helemaal in de vloer zit. Die slaan we met een hamer plat en dan voelen en zien we er niets meer van.

18 luglio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Fijn om te lezen dat je over de gehele gang van zaken tevreden bent. Dankjewel voor het compliment. Wij wensen je veel woonplezier.

Goed selectie

Goed selectie, redelijke prijzen, goed communicatie met verkoop en monteurs

9 luglio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Bedankt voor de 5-sterren review!

Netjes werk afgeleverd

Houdt zich aan de afspraken. Werden 10 min voordat ze kwamen nog even gebeld dat ze er met 10 min zouden zijn.
Netjes werk afgeleverd!

25 giugno 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Bedankt voor de positieve review, Janette!

Valutata 1 stelle su 5

Do not recommend!

Do not recommend!
The store sold us smelly carpet. The pungent smell lasted for 3 years. We've been trying to email the store and find a solution. Unfortunately the staff has been avoiding the issues and keep saying we should get the carpet tested. EU regulation already stated that it is supplier's responsibility to guarantee the material is free of hazardous substance. However the staff only sent us a simple material list without any proof that it is not hazardous.
We decide to replace the carpet and the store even cannot provide any compensation or service to remove the carpet. The staff even asks us to pay more so we can get something alternative. Deeply disappointed and won't trust this store again!

1 luglio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Thank for your review. In short notice we will contact you. Sorry for any inconvenience.

Valutata 5 stelle su 5

Denken mee en geven advies

Nette, vriendelijke en deskundige medewerkers. Buitengewoon tevreden.

21 giugno 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel woonplezier gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zeer goed geholpen door…kimberly

We zijn zeer goed geholpen door Kimberly.
Een vrouw die meedenkt en ouderwets goede service verleend. Ze is enthousiast en zeer klantvriendelijk.

20 giugno 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Bedankt voor het compliment over de geboden service in de winkel! Alvast veel woonplezier van de nieuwe gordijnen.

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en meegedacht.

Goed advies over materiaalkeuze. Goed ingemeten en uitstekend meegedacht door de stoffeerder, De levering duurde even, maar dan heb je ook wat. Montage uitstekend.

7 giugno 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Wat fijn om te lezen dat je goed geadviseerd bent in onze winkel en dat je erg tevreden bent over het verdere verloop van de order. Veel woonplezier gewenst, Frits!

AFSP

Zowel het inmeten als het leggen van de vloerbedekking is volgens de gemaakte afspraak gedaan.

7 giugno 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede

Wat fijn om te lezen dat je de montageservice volledig naar wens hebt ervaren. Veel woonplezier gewenst!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più