Vandaag in Ede geweldig geholpen door Arno. Vlotte service, goed meegedacht over ons caravanproject en hoe dit met de vloer aan te pakken. Direct het vinyl mee kunnen nemen en nog goede tips gekregen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben de winkel bezocht voor het uitkiezen van een vloerkleed. Goed geholpen door Ilse, uiteindelijk een carpet laten maken van vloerbedekking. Mochten monsters mee naar huis nemen om bij meubels... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag binnengelopen bij Tapijtcentrum Nederland in Ede. Aanvankelijk op zoek naar traprenovatie in de vorm van laminaat of pvc. Na enig doorvragen van de verkoper Arno Verschuren kwamen we uiteindel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ilse en Arno waren zeer behulpzaam bij de keuze van het mooie karpet dat we vandaag kochten. Dank voor jullie bijdrage. Het karpet is een sieraad bij onze zithoek met de juiste kleurencombinatie.
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Grotestraat 121, 6711 AK, Ede, Gelderland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Trapbekleding uitgezocht, mooie keus en een stofzuiger gratis.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Prachtig karpet, keurig op tijd zoals beloofd afgeleverd en goed neergelegd, wat niet eenvoudig was. Er moest een zware marmeren tafel en een zwaar bankstel opgetild worden om het karpet te kunnen neerleggen. Wij zijn heel tevreden met de goede service en de kwaliteit van het karpet.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Mooi karpet gekocht voor in de slaapkamer. Veel keus en zeer vriendelijk geholpen!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Op zoek naar een nieuw kleed voor onze woonkamer zijn we wederom geslaagd bij tapijtcentrum Ede. Wat een keus! We kregen de stalen mee naar huis en Arno kwam nog langs voor advies. Fijn dat hij meedacht!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Ontzettend klantvriendelijk. Er wordt goed meegedacht, ze hebben verstand van zaken. Daarnaast zijn ze niet opdringerig qua verkopen. Al met al, voor zowel vloer als raambekleding, een hele fijne winkel om zaken mee te doen!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Goeie adviezen en meedenken door verkoper. Fantastisch!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vandaag voor advies naar Tapijtcentrum Nederland in Ede geweest.
Onze beide trappen en overloop moesten voorzien worden van nieuwe bekleding.
We zijn onder het genot van een kopje koffie tot overeenstemming gekomen.
Mooi tapijtje uitgekozen en tevens het opmeten en leggen afgesproken.
Alles top geregeld door de heer Arno Verschuren.
Een aanrader voor Ede en omstreken.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Goede winkel in Ede. Goed geslaagd voor pvc visgraatvloer, trapbekleding, tapijt op slaapkamer & gordijnen in het hele huis.
Arno heeft ons beide keren heel goed geholpen.
Tapijtcentrum heeft dingen goed en meteen opgelost, toen er dingen nog niet helemaal klopte.
We raden Tapijtcentrum Ede aan iedereen aan

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vandaag tapijt voor twee trappen en een overloop gekocht. Goede ontvangst en deskundig advies gehad, tijdens het opmaken van de offerte koffie gehad. Dus alles prima in orde! We kwamen voor advies en offerte, en gingen weg met een orderbevestiging 😉

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vriendelijk geholpen en onder her genot van een kopje koffie een laminaatvloer uitgekozen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Door zelf keuze stress te hebben is er goed uitgelegd. Ondertussen wat te drinken gehad en toch iets moois gevonden. Zeer tevreden.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Zojuist tapijt voor de slaapkamer gekocht. Het tapijt wat we hadden uitgezocht was helaas niet meer in het assortiment maar dankzij de speurtocht van Arno een goed vergelijkbaar alternatief gevonden. Nu wachten yit het gelegd wordt 😀.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Een mooie trap rijker en vriendelijk en goed geholpen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vandaag een mooi rolgordijn besteld, super fijn geholpen en het rolgordijn wordt nog geplaatst ook.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Wij waren zeer tevreden over het adviesgesprek en de installatie van onze raambekleding en hebben het stofferen van onze trap nu ook in opdracht gegeven. Nu nog even afwachten op het resultaat.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Prettig geholpen en goed advies gekregen.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Het was een fijne winkelervaring. Goed advies, meedenkend, behulpzaam.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Athene zand, drempelloos door het hele huis. Heerlijk! Er was wel een verhuiswagen nodig, om het in één keer te laten leggen, maar vorig jaar zaten we mooi voor de feestdagen met zachte voetjes op ons hoogpolig tapijt. Die nacht stond ik even op om naar de badkamer te gaan. Daar realiseerde ik me ineens, dat ik zomaar moeiteloos daar was gekomen. Geen opstart problemen, geen rugpijn, geen koude voeten. Hierna nog drie dagen getest: echt weg. Dat móet wel door de vloerbedekking komen. Kan niet anders. En nu, een jaartje verder hebben we nog steeds heel veel plezier van ons zachte ‘zand’ op de grond. Het is prachtig en het blijft zo mooi. Ook omdat we een James starterset erbij kregen. Voor de ongelukjes met eten, kleinkinderen en bezoek met buitensport schoenen. Als je doet wat er op de verpakking staat zie je er niks meer van. Je bent gek dat je zo’n licht tapijt koopt….nou, beter …. Gek op. Nooit meer struikelen over los kleed en toch een hoge pool. Ik ben er zó blij mee. De mannen die het kwamen leggen liepen erop met hun schoenen. Ik dacht dat dat niet mocht. Maar het moet wel behandeld zijn, want inderdaad nu na een jaar is het nog steeds zo mooi. We gaan al jaren naar tapijtcentrum Ede voor de gordijnen, voor kunstgras (jawel, op de galerij) , twee keer een inloopkleed en drie keer een superhoogpolig knuffelkleed voor de kleinkinderen. Dat we nu na jarenlang parket naar hen zijn gegaan om alles in te laten meten en te leggen is geen wonder. Het resultaat wel. Een plaatje!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
De ruime keuze. Deskundige medewerkers met goede adviezen. De bestelde producten worden netjes op tijd geleverd. Deskundig personeel werkt het keurig af.
Kortweg een bedrijf die 5 sterren waard is.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Ede
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.