Banner for Tapijtcentrum Nederland - Best

Tapijtcentrum Nederland - Best Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hoofdstraat 53, 5683 AC Best, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eis... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bij opmeten gaf de medewerker hele goede tips. Vinyl prima gelegd op een foutje na. Pas nadat wij dat zelf constateerde is in overleg met de zaak een oplossing gevonden.

Valutata 4 stelle su 5

Verkoper neemt echt de tijd voor de klant denkt goed met U mee en adviseert netjes over de producten. Binnen een paar uurtjes alles uitgezocht van vitrage en overgordijnen, prachtige pvc vloe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen in de winkel. Daarna bij inmeten netjes alle besproken. Her leggen is erg netjes gedaan. We zijn erg tevreden over Tapijtcentrum Nederland en raden het bedrijf zeker aan!

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Best

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Hoofdstraat 53, 5683 AC, Best, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 0499-365663
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Best

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

466 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

909 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super

Nette en correcte levering

27 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat alles naar wens is verlopen! We waarderen uw feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Opnieuw heel goed geholpen door John…

Opnieuw heel goed geholpen door John bij de aankoop van een hoekbank en stoel. Niets is hem teveel om je te laten zien hoe je potentiële aankoop in je interieur past. Bedankt weer John!

25 ottobre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat we u opnieuw goed hebben kunnen helpen bij uw aankoop! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we u goed hebben kunnen adviseren. Dank voor uw feedback!

Professioneel vloerbedekking gelegd!

Voortreffelijke en buitengewoon snelle dienstverlening. De vloerbedekking ligt er rimpelloos bij.

17 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Fijn dat u zo tevreden bent met onze snelle service en het resultaat! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

FANTASTISCH

Geweldige service dankzij Stef en Quencel! Onwijs goed geholpen en goed geadviseerd!! Bedankt, volgende keer gaan wij dankzij deze heren WEER voor tapijtcentrum Nederland.

24 ottobre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Geweldig om te horen dat Stef en Quencel u zo goed hebben geholpen en geadviseerd. We geven uw complimenten met veel plezier aan hen door! Dat u dankzij hun inzet opnieuw voor Tapijtcentrum Nederland kiest, is een heel mooi compliment dat we kunnen krijgen. We kijken ernaar uit u de volgende keer weer te mogen verwelkomen!

Goede levering.

Vriendelijk personeel.
Goede montage.

13 ottobre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor de 4-sterren review! Veel woonplezier met uw nieuwe bankstel.

Valutata 5 stelle su 5

Tevreden om de klant vriendelijkheid…

Tevreden om de klant vriendelijkheid service en het resultaat

29 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! We wensen u veel woonplezier met uw met tapijt beklede overloop en trap.

Valutata 2 stelle su 5

Order om zolder te voorzien van tapijt

Order om zolder te voorzien van tapijt. Stoffeerders uiten onwelvoeglijke taal voor aanvang werkzaamheden ivm onvlakke vloer. Vervolgens is het tapijt gortdroog en laat de bovenkant los van de jute onderlaag. Hierdoor plooien in het tapijt tijdens het leggen.

24 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat het zo is gelopen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Inmiddels heeft u nieuw tapijt uitgezocht, en komen we binnenkort langs om dit te leggen. Fijn dat we het zo kunnen oplossen.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken, zodat wij onze organisatie verder kunnen verbeteren.

Geweldig mooi tapijt

Geweldig mooi tapijt, zeer vakkundig gelegd en precies in de kleur die ik zocht. Ook niet onbelangrijk: een kleine wijziging was geen enkel probleem en alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Top!

21 maggio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor de 5-sterren en dat je je ervaring met het leggen van tapijt op de trap en overloop met ons hebt gedeeld.

Top bedrijf

Top service en de monteurs werken super netjes erg blij met onze nieuwe bank

1 settembre 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn om te lezen dat onze service en de nette werkwijze van onze monteurs zo goed zijn bevallen. Veel woonplezier met uw nieuwe bank!

Goede adviezen

Goede adviezen, goede emailcommunicatie, net en deskundig personeel, zowel in winkel als op lokaties.

21 agosto 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Dank u wel voor uw 5-sterren review! Fijn dat de laminaatvloer naar wens is gelegd en u onze adviezen, communicatie en service waardeert. Veel woonplezier gewenst!

Goede betrouwbare zaak

Vriendelijk personeel in de winkel en de man die de raambekleding heeft gehangen werkte netjes en was aardig met de uitleg en de afwerking bij het betalen!! Prima 👍👍

19 agosto 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de vriendelijkheid van ons personeel en de nette installatie van uw duettes. We zijn blij met uw positieve feedback en de fijne afronding! We geven de complimenten door aan onze collega's.

Valutata 5 stelle su 5

Volgens afspraak op tijd geleverd.

Volgens afspraak op tijd geleverd.
Vriendelijke bezorgers
Zorgvuldig te werk gegaan

20 agosto 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw 5-sterren review! Veel plezier met uw nieuwe bankstel.

Alles perfect in orde

Artikelen zijn netjes bezorgd en geplaatst. werkte keurig

12 agosto 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de levering en plaatsing. hopelijk tot ziens!

Een aanrader

Omdat het Tapijtcentrum een mooi bedrijf is waar de klant op 1 staat

14 agosto 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had! We zijn blij te horen dat de klantgerichtheid u is opgevallen. Veel woonplezier gewenst met uw nieuwe gordijnen.

Valutata 5 stelle su 5

De verkoper is zeer behulpzaam

De verkoper is zeer behulpzaam. Er is een grote keus. Alles werd keurig geregeld en netjes thuis bezorgd en in elkaar gezet/aangesloten.
Ons oude bankstel werd tegen betaling ook mee terug genomen.

28 luglio 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het ruime aanbod. Mooi dat alles naar wens is verlopen, inclusief het meenemen van het oude bankstel. We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubelen en zien u graag nog eens terug in onze winkel!

Een super fijn bedrijf

Op maandag 11 augustus kwam de stoffeerder van tapijtcentrum Nederland in Best bij ons de trap naar de 1e etage helemaal bekleden.
Echt , en dat meen ik echt, wat was dit een fantastische vakman
Niet even zomaar de trap bekleden maar echt zorgvuldig te werk .
Een fantastisch vriendelijke monteur
Voor ons is er geen ander bedrijf mogelijk , maar onze keuze ligt vast bij tapijtcentrum Nederland

8 agosto 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de trapbekleding en de vakman! Dank u wel voor uw positieve feedback en het vertrouwen in ons. We geven de complimenten aan onze collega door.

Valutata 5 stelle su 5

Wij inmiddels wel gewend aan de meer…

Wij inmiddels wel gewend aan de meer als uitstekende service echt van hele hoge kwaliteit.
Niets is te veel er wordt zeer veel aandacht aan de klant gegeven ,veel geduld en niet te beroerd om alles te laten zien wat je vraagt.
Kortom voor ieder een echte aanrader gewoon TOP!!!!!

6 agosto 2025

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best

Wat fijn om te horen dat onze service zo goed bevalt! Hartelijk dank voor de mooie woorden en de aanbeveling.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più