In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eis... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Bij opmeten gaf de medewerker hele goede tips. Vinyl prima gelegd op een foutje na. Pas nadat wij dat zelf constateerde is in overleg met de zaak een oplossing gevonden.
L'azienda ha risposto
Verkoper neemt echt de tijd voor de klant denkt goed met U mee en adviseert netjes over de producten. Binnen een paar uurtjes alles uitgezocht van vitrage en overgordijnen, prachtige pvc vloe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel fijn geholpen in de winkel. Daarna bij inmeten netjes alle besproken. Her leggen is erg netjes gedaan. We zijn erg tevreden over Tapijtcentrum Nederland en raden het bedrijf zeker aan!
Scritti dall'azienda
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Hoofdstraat 53, 5683 AC, Best, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Het egaliseren van de vloer is net goed uitgevoerd, zitten hobbels in. Na egaliseren het gemeld is toch doorgegaan met leggen van PVC.
Na leggen kon de voordeur niet open hebben zelf een oplossing moeten zoeken

Goede afspraken
Netjes gewerkt
Per ongeluk wat krasje ad zijkant vd trap
met het aanstampen vd vloerbedekking. ...opgelost met een klein flesje lak/verf
Alleen jammer dat ik zelf de strip ad bovenkant van de trap eraf moest halen en de trap op moest schuren van tevoren.
Als ik deze info in de winkel had gekregen,had ik het niet gedaan.

Zeer doed behandel top
Jammer dat we niet met mijn 2e besteld
Over eens konden komen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
De monteur was zeer vriendelijk, gordijnen met rails zeer kundig gemonteerd
Geen troep o.i.d. gemaakt en plastic weer meegenomen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Bijzonder prettig en goed geholpen in de winkel.
Bij het inmeten bleek dat de door ons uitgekozen vloerbedekking niet kon op onze trap, terug naar de winkel en andere uitgezocht, weer fijn geholpen. Nog even een mooi vloerkleed besteld…
De trap is nu klaar en keurig netjes bekleed. Blij mee.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Alles gedaan om op tijd open te kunnen met de nieuwe horecazaak en goede service en communicatie, ook met het hangen!

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Medewerker winkel supervriendelijk en klantgericht: 5 sterren.
Medewerker voor het opmeten en beoordelen ondervloer, wilde of moest de opdracht duurder maken, ben ik niet in meegegaan: 1 ster
Jongens die vloer zijn komen egaliseren, hebben goed werk geleverd en meegedacht: 5 sterren.
Planning op hoofdkantoor ging echt helemaal mis: 2 sterren.
Leggen vinyl: 5 sterren.
Laatste restje vinyl leggen (dit omdat planning verkeerd was), medewerker krijgt 5 sterren.
Gehele plaatje: 5 sterren.
Gemiddelde van bovenstaand:
3,6 is afgerond 4 sterren 😀

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Wij zijn tevreden over het leggen van de vloer. De hele facturatie en alle afspraken eromheen (welke geld kosten en welke niet) zijn helaas niet heel duidelijk.
Alle medewerkers ter plaatse voor zowel leggen als inmeten waren echte vakmannen.

goed advies over vloerbedekking
netjes gelegd
mooie stofzuiger van Philips ontvangen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Zijn heel fijn geholpen door een meneer die er verstand van had. Prettige manier om mee te werken.Alle lof voor het tapijt centrum voor de snelle afhandeling.

Goed advies gehad . Afspraak is afspraak. Juiste timing . Vriendelijke mensen

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Constructief meegedacht naar een zo voordelige oplossing. Die snel geleverd en prima afgewerkt. ik ben meer dan tevreden.

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Best
Trap fantastisch goed gelegd hele goede vakman
Achteraf bleek de verkeerde kleur geleverd te zijn we kregen direct nieuw tapijt