Tapijtcentrum Nederland - Arnhem Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Heerlenstraat 55, 6845 AE Arnhem, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Enorm fijn advies van betrokken medewerkers hebben mij goed geholpen om te komen tot de juiste keuze van duorolgordijn.Hele vriendelijke bejegening en vakwerk bij alle stappen, zowel in de winkel als... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte en goede plaatsing van een rolgordijn, zag dat het echte vakmensen waren, ondanks het hete weer geen geklaag van de monteurs. Kortom helemaal top

Valutata 5 stelle su 5

De mensen die mij hebben geholpen en geadviseerd Hebben met het uitzoeken van o.a. tapijt zeil etc. Ook de uitgevoerde werkzaamheden zijn echt door vakmensen gedaan.Speciale dank aan Liesbeth werk... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Vloeren prima gelegd. Echter de zolder was niet ingemeten (en het tapijt dus niet gelegd) en de plinten op de eerste verdieping waren niet geleverd (en dus ook niet gelegd). Nu moet er dus weer opni... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Heerlenstraat 55, 6845 AE, Arnhem, Gelderland, Paesi Bassi

• 026-3813821
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

281 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

942 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijk

Vriendelijk, meedenkend, vlot

28 novembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de positieve review!

Beste kwaliteit

Beste kwaliteit, snel, correct en professionele montage.

29 novembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn om te horen dat alles aan je wensen voldoet. Veel woonplezier gewenst!

Klantvriendelijk

Snelle correcte werker en prima resultaat. Ruimde resten keurig op.

27 novembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor het compliment over onze montageservice. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 4 stelle su 5

Erg blij mee

Omdat ze zowel als in de winkel ( Heiko ) en de 2 jongens ( Ronald en Delano ) echt toppers zijn

9 novembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de 4-sterren review, veel woonplezier gewenst!

Valutata 4 stelle su 5

Prettig bedrijf!!

Prettig bedrijf met goede service vriendelijk en klantgericht personeel!

21 novembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de complimenten over de service en over ons personeel.

Fijne service

Fijne service, deskundig advies en snelle en goede aflevering

15 novembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de positieve review. Fijne dag!

Zacht droom tapijt

Zacht droom tapijt, vakkundige mensen die het leggen en alles netjes achterlaten

14 novembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de positieve review, Desiree!

Valutata 3 stelle su 5

Trap bekleden

De afhandeling in de winkel bij het bestellen is erg goed verlopen. Ook is de vloerbedekking netjes op de trappen bevestigd. Wel is het zo dat het schilderwerk van de trappen erg beschadigd is geraakt tijdens het leggen van de vloerbedekking. Dit hebben de werklieden ook netjes gemeld aan de bewoners. Maar het resulteerde wel dat de trappen voor gedeelten opnieuw geverfd moesten worden, terwijl de nieuwe vloerbedekking al gelegd was.

1 novembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de review! Wat vervelend dat er beschadigingen zijn ontstaan tijdens het leggen. Onze excuses voor het ongemak. Fijn dat het allemaal goed is opgelost en dat u verder tevreden bent. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Goede klant benadering en advisering

Ben meerdere keren terug geweest omdat ik twijfelde, over mijn keuze. Elke keer werd ik vriendelijk te woord gestaan en prima geadviseerd.

23 ottobre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de uitgebreide review, mevrouw Stam. Fijne dag nog!

Heel tevreden

Ze hebben het tapijt professioneel gelegd bij ons. Ook waren ze in de winkel erg behulpzaam en keken echt met ons mee naar oplossingen. Klantvriendelijk personeel en ze deden echt hun best om er een spoed bestelling van te kunnen maken.

18 ottobre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Fijn om te lezen dat jullie naar tevredenheid geholpen zijn! Alvast veel woonplezier gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Goede begeleiding tijdens aankoop.

Goede begeleiding tijdens aankoop.
Nette mannen tijdens bezorging.
Goed geregeld👍

6 ottobre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor deze positieve woorden, fijn dat je tevreden bent!

Klantvriendelijk

We werden in Arnhem erg goed geholpen door Rik. Fijne duidelijke uitleg op een prettige manier. We hebben hierdoor een goede keuze kunnen maken

13 ottobre 2023
Non scritta su invito

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Fijn dat jullie goed zijn geholpen door Rik. Alvast veel plezier van de aankoop!

vriendelijk en kwaliteit

Prima advies, goede prijs kwaliteit van product .Maar ook voor het leggen. Zeer vriendelijk personeel ,zowel in de winkel ,als de leggers. Niet te vergeten de transporteur.

3 ottobre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor de complimenten. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne communicatie en heldere…

Fijne communicatie en heldere afspraken. Leggen is netjes gedaan. Erg tevreden met het resultaat

18 settembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn dat het van de communicatie tot het eindresultaat naar wens is verlopen. Veel woonplezier gewenst!

Gewoon top

Op tijd. Vriendelijk. En wordt netjes achter gelaten . Gewoon top

6 settembre 2023

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn om te lezen dat de montageservice volledig naar wens is geweest. Veel woonplezier gewenst!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più