Tapijtcentrum Nederland - Arnhem Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Heerlenstraat 55, 6845 AE Arnhem, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

De mensen die mij hebben geholpen en geadviseerd Hebben met het uitzoeken van o.a. tapijt zeil etc. Ook de uitgevoerde werkzaamheden zijn echt door vakmensen gedaan.Speciale dank aan Liesbeth werk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke bejegening in de winkel, met geduld geholpen en alle vragen die ik had beantwoord. Eveneens geldt dit voor degene die de afmetingen kwam vaststellen en degenen die de vloerbedekking... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Heerlenstraat 55, 6845 AE, Arnhem, Gelderland, Paesi Bassi

• 026-3813821
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

280 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

905 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alles Top!

Enorm fijn advies van betrokken medewerkers hebben mij goed geholpen om te komen tot de juiste keuze van duorolgordijn.Hele vriendelijke bejegening en vakwerk bij alle stappen, zowel in de winkel als thuis die gezet moesten worden om tot een mooi resultaat te komen.En het resultaat..een super mooi duorolgordijn en mijn blije gezicht als ik er iedere dag naar kijk. Dank! allemaal.

26 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat een mooie woorden om te lezen! Geweldig dat u onze betrokken medewerkers, het persoonlijke advies en de vakkundige begeleiding zo positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat het hele traject van advies in de winkel tot het inmeten en monteren bij u thuis prettig verloopt. We wensen u er nog heel veel plezier van!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke medewerkers en duidelijke…

Vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg en bovendien meegedacht aan oplossingen gezien de tijdsdruk, prima dus!

26 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn om te horen dat onze medewerkers vriendelijk waren en duidelijke uitleg hebben gegeven. We zijn blij dat we met u hebben meegedacht over oplossingen, zeker gezien de tijdsdruk. Bedankt voor de mooie woorden!

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke bejegening in de winkel

Eveneens geldt dit voor degene die de afmetingen kwam vaststellen en degenen die de vloerbedekking hebben gelegd.

24 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zich zowel in de winkel als tijdens het inmeten en het leggen van de vloerbedekking vriendelijk en met aandacht geholpen voelde. We geven uw complimenten met veel plezier door aan onze collega's. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe vloer en bedankt voor het vertrouwen in ons!

Valutata 5 stelle su 5

Dat een afspraak ook een afspraak is.En de kwaliteit van de werkzaamheden is top.

De mensen die mij hebben geholpen en geadviseerd
Hebben met het uitzoeken van o.a. tapijt zeil etc.
Ook de uitgevoerde werkzaamheden zijn echt door vakmensen gedaan.Speciale dank aan Liesbeth werkzaam bij tapijt centrum Nederland locatie Arnhem.

25 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hartelijk dank voor uw mooie review en de lovende woorden! Wat fijn om te lezen dat u onze afspraken, het advies én de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden zo waardeert.
We geven uw complimenten met veel plezier door aan Liesbeth en onze vakmensen. Zij zullen het zeker waarderen dat hun inzet en deskundigheid zo worden gezien. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Deskundig geholpen

Prima en vakkundig geholpen door Tapijtcentrum Nederland in Arnhem. Netjes geholpen in de winkel. Kwamen alle afspraken goed na. Dubbel rolgordijn goed en vakkundig geplaatst. Ben tevreden met het resultaat.

15 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het advies in onze winkel in Arnhem als de plaatsing van uw dubbele rolgordijn. Veel plezier gewenst met uw nieuwe raamdecoratie en graag tot ziens bij Tapijtcentrum Nederland!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk en snel geholpen door…

Zeer vriendelijk en snel geholpen door het personeel

10 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat leuk om te lezen dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren en dat u snel bent geholpen. We waarderen uw compliment en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Wij werden professioneel geholpen bij…

Wij werden professioneel geholpen bij het kiezen van nieuwe gordijnen. Deze werden volgens afspraak gemaakt. Ze hingen klaar toen we ze kwamen ophalen. We kregen de rubbers erbij. We werden vriendelijk geholpen, de gordijnen hangen en we zijn er blij mee. Aanrader!!👍🙂

3 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor je mooie review en de aanbeveling, John! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het advies, de service en het eindresultaat van je nieuwe gordijnen.
Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen! We zijn blij te horen dat de gordijnen inmiddels hangen en dat je er zo tevreden mee bent.
Veel veel woonplezier gewenst en graag tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben nog nooit zo snel een vloer…

We hebben nog nooit zo snel een vloer gekocht. De dame die ons hielp was vakkundig en prettig recht door zee.
Onze verhuizing is al snel maar in ‘no time’ had ze geregeld dat alles naar onze wens geregeld kon worden. Heel fijn!
We hebben er alle vertrouwen in dat het -ook met het leggen- helemaal goed gaat komen!

4 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat geweldig om te lezen dat je zo snel bent geslaagd voor een nieuwe vloer, Marietta.
Ook prettig om te horen dat we ondanks de korte planning alles naar wens hebben kunnen regelen. Dank voor het vertrouwen in ons en in het verdere traject. Veel succes met de verhuizing en alvast veel woonplezier gewenst!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. De gordijnen zijn super mooi en netjes genaaid. De bestaande rail van de vitrage moest verplaats worden en een nieuwe rail voor de overgordijnen is geplaatst.
Alles netjes opgehangen, zelfs mij. Vitrage die ik al had. Rommel netjes opgeruimd, ecgt super.

8 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat ons advies heeft bijgedragen aan de juiste keuze. We wensen u veel plezier met het resultaat en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Deskundigheid en gastvrijheid

Wij zijn bij Tapijtcentrum Arnhem begonnen met warme gastvrijheid. Vervolgens hebben wij van het personeel fijn advies ontvangen over tapijt, ondertapijt en een trap renovatie. Wij vertrouwen erop dat het eindresultaat mooi en wordt. Ook de snelheid om te komen meten en leggen waarderen wij enorm. Bedankt!

12 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hartelijk dank voor deze mooie review! We zijn blij te horen dat je onze gastvrijheid en het advies over tapijt, ondertapijt en traprenovatie waardeert. We doen ons best om aan jouw verwachtingen te voldoen en zijn ervan overtuigd dat het eindresultaat prachtig zal zijn.

Tapijtcentrum een bezoek waard

Veel plekken in de winkel in Arnhem/Elst met stapels tapijten. Konden hierdoor snel uitzoeken en vonden een groot en kleinere tapijt met dezelfde uitstraling, maar verschillende kleurschakeringen. Snel besloten en met een vriendelijke behulpzame medewerker.

26 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Fijn om te lezen dat je zo goed geslaagd bent in onze winkel in Arnhem, Paul. We zijn blij dat je snel de perfecte tapijten hebt gevonden met hulp van ons team. Dank je wel voor de mooie woorden en de positieve feedback!

Op tijd gekomem

Op tijd gekomem
Trap netjes bekleed.
Man heeft doorgewekt tot s'avonds laat!

1 giugno 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat fijn om te horen dat alles op tijd was en de trap netjes bekleed is. We waarderen uw feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

goede info,snel vinyl en trap gelegd…

goede info,snel vinyl en trap gelegd door vaklui,komen nog terug ne een telefoontje om vinyl strak te leggen,
personeel is vriendelijk en behulpzaam

21 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor uw 5-sterren review! Mooi om te lezen dat u tevreden bent over de service, de plaatsing en ons personeel. We komen uiteraard graag nog even langs om het vinyl netjes strak te leggen. Veel plezier gewenst met het resultaat!

Erg vriendelijke verkoopmedewerkster

Erg vriendelijke verkoopmedewerkster. Gaf goede adviezen en was erg behulpzaam bij het maken van de keuzes.

28 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent bij uw keuzes.

Vriendelijk ontvangen

Vriendelijk ontvangen
Goed advies gekregen,wij zijn tevreden!

27 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor de positieve feedback.

Fijne bediening, woonboulevard Arnhem

Fijne verkoopmedewerkster, echt haar best gedaan, mede haar goede en eerlijke verkoop ben ik overstag
Gegaan, iets waar ik lang over heb getwijfeld, ben zeer tevreden, ook de meneer die het stofferen voor zijn rekening nam, keurig afgewerkt. Dank jullie wel.

20 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Wat ontzettend fijn om te lezen dat onze verkoopmedewerkster u zo goed heeft kunnen helpen en dat haar eerlijke advies u het vertrouwen gaf om de knoop door te hakken. Daar doen we het voor. Ook de complimenten voor onze stoffeerder geven we met veel plezier aan hem door hij zal blij zijn dat zijn nette afwerking zo gewaardeerd wordt. Dank u wel voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug bij ons filiaal in Arnhem.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Wordt prettig meegedacht. Goed assortiment

4 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor uw review! Leuk om te lezen dat u prettig bent geholpen en ons assortiment waardeert. Graag tot ziens!

Valutata 3 stelle su 5

Gewone ipv zonverduisterende

Helaas is niet gechecked op het de juiste rolgirdijnen waren. Wachten nu op de goede

18 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat er niet gecontroleerd is of de juiste rolgordijnen geleverd waren. We begrijpen dat het extra wachten hierdoor erg teleurstellend is.

Onze excuses voor het ongemak. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de juiste rolgordijnen zo snel mogelijk geleverd en geplaatst worden.

Goed bedrijf, vakmanschap

Goed bedrijf, nette service in de winkel (Arnhem) en de stoffeerders werken keurig netjes, maar ook hun vakmanschap 🌞🌞.

Misschien de goedkoopste, maar het ligt perfect!

13 aprile 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Fijn om te horen dat onze service en het vakmanschap van onze stoffeerders zo gewaardeerd worden. We zijn blij dat het resultaat van het tapijt in uw woonkamer en op uw trap perfect is!

Aardige mensen

Aardige mensen. Zijn erg meedenkend en deskundig. Mooie zaak. Aanrader

20 maggio 2026

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Arnhem

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review Dennis.
Leuk om te lezen dat je ons aanraad aan andere. Graag tot ziens!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più