Hurtig opfølgning da ikke alle varer var tilængelige. Vi fandt en god løsning over telefonen
Jeg er normalt en tilfreds fast kunde hos Tapet og kunst, men ikke mere. Jeg bestilte noget selvklæbende folie med nuancerne brun og sort ifølge billedet, jeg modtager så noget med nuancerne brun og b... Leggi di più
Jeg bestiller en tapet, og modtager en anden. Intet mindre end 13 mails (incl. 2 ifm. ordrebekræftelsen), skulle der til, før jeg kunne få svar på at den vare jeg oprindeligt havde bestilt fra dere... Leggi di più
Kjøpte selvklebende folie for å dekorere på rommet til vårt barnebarn som en overraskelse. Og det ble det. Hun ble strålende fornøyd. Enkle knep som gjør stor forandring. Dette er ting vi nok kommer t... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Lynhurtig levering
Fornuftige priser, lynhurtig levering og godt emballeret

fantastisk hurtig
Fin service - man kunne følge sin ordre hele vejen og meget hurtigt med leveringen.

Perfekt !!
Hurtig respons på spørgsmål og hurtig levering - Skønt !!

Søde venlige og hjælpsomme
Ringede og talte med en sød og hjælpsom dame først. Afgav herefter ordren på hjemmesiden. Fik mails hver gang ordrestatus ændrede sig.

????
Der er gået 8 dage og pengene er hævet, men varerne er ikke modtaget

Hurtig levering
Absolut ingen problemer - køber gerne en anden gang!
ingen problemer
det var hurtig ekspedition - billige produkter - ku ikke være bedre :-)
Hurtig levering og godt produkt!
Har intet dårligt at sige om processen.
Websitet er nemt at navigere rundt i, forsendelsen var hurtig (2 dage som lovet) og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger.

gode vare
Jeg fik mine tapeter over 2 omgange , da de havde glemt at se jeg havde bestil 2 ruller , ville nok mene at de burde sende nr 2 pakke til min adresse , så jeg havde sparet besvær med at hente pakke 2 gange, men jeg er tilfreds med varen , og nok ikke sidste gang jeg handler der .

Bestilte kl. 16.05 - modtog tapet næste dag kl. 9.05
Havde lidt problemer med hjemmesiden. Det viste sig at den var i udu, blev ringet op igen da den var oppe at køre igen. God service

Dejligt
når alt bare klapper, og det har det gjort hele to gange nu. Bestil, afvent og modtag indenfor 2-3 døgn. Kvaliteten overgår klart prisen, og det er jo endnu en bonus.
utrolig effektiv og tilgængelig
Hjemmesiden var meget udførlig og detaljeret , og samtidig let at opere i,jeg bestilte søndag aften , og fik varerne tirsdag eftermiddag--og undervejs fik jeg endda meddelelser om hvor langt min vare var i forløbet , og fakturaen
det kaldet jeg kundeservice
og det er en rigtig god kvalitet til en god pris

Hurtigt og til UG
Hurtig levering, varen 100% i orden, og til en god pris