Der er altid god service, om det er på Messenger med spørgsmål, hurtig levering eller fejl i bestilling, så får man høflig og venlig tilbagemeldinger. Slikket er altid friskt og lever op til bille... Leggi di più
Nemt at bestille, hurtig levering og et godt udvalg👌 DOG mangler jeg at kunne finde “knappen” på hjemmesiden, hvor jeg kan få faktura tilsendt. Såfremt jeg skal benytte jeres. Butik i firmaregi ( k... Leggi di più
Nem og overskuelig hjemmeside, kæmpe udvalg af forskellige typer slik, der fint kan tilpasses den kræsne gane eller folk med preferæncer(veganere osv). Og afhængigt af den søde tands insisteren, så... Leggi di più
Mega lækker og frisk slik. Elsker at slikket kommer fra et sted hvor der ikke har stået en masse børnefamilier mm og rodet i samme bøtter 😅. Dog var navnene skrevet på “forkerte” poser så vi måtte ge... Leggi di più
SlikEkspressen er online Bland Selv Slik, når det er bedst – men også meget mere end det. Hos os kan du ikke kun sammensætte din egen slikpose – du finder også et stort udvalg af kreative og unikke slikgaver, der er perfekte til enhver anledning. På vores hjemmeside og i appen kan du nemt blande dit favoritslik og få det leveret direkte til døren med GLS. Leder du efter en gave, har vi gjort det enkelt for dig at finde noget særligt. Vores udvalg af slikgaver er skabt til at sprede glæde – uanset om det er til fødselsdag, firmagave, værtindegave eller bare fordi. SlikEkspressen.dk er din destination for både klassiske favoritter og spændende nyheder inden for slik og snacks. Vi håndplukker vores sortiment med fokus på kvalitet, friskhed og smagsoplevelser, så du altid får en oplevelse, der lever op til forventningerne. Vores slikgaver er designet med øje for både smag og udtryk. Fra flotte gaveæsker til fyldte champagneflasker – alt er pakket med omtanke og klar til at skabe smil hos modtageren. Vi leverer hurtigt og pålideligt, så du ikke skal vente længe på din bestilling. Har du brug for det, tilbyder vi også afhentning fra vores lager i Brøndby. Vi leverer både til private og virksomheder, der ønsker en anderledes og sikker gaveidé, som næsten alle elsker. Vores gaveunivers gør det nemt at finde noget, der passer – uanset anledning og budget. Hos SlikEkspressen sætter vi en ære i at give dig en god oplevelse hele vejen fra bestilling til levering. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig. Tak fordi du vælger SlikEkspressen – vi glæder os til at gøre din næste slikoplevelse lidt sødere.
Vallensbækvej 18D, 2605, Brøndby, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
jeg oplever en go pakning, så både min kæreste og jeg er tilfredse med det vi har fået.
ps. så det meget rart det kan holde 6 uger for os med en pose , så det er fedt.
vi handler gerne hos jer igen.
Det var ingen fornøjelse! Jeg har 2 gange bestilt slik og både gange var det slik jeg ikke havde bestilt! Jeg kommer nok i fremtiden bestille fra andre udbydere

Risposta di Slikekspressen.dk
Slikket er altid friskt og lever op til billederne på siden.
Det er nemt, hurtigt og overskueligt at blande sine egne poser, men er også gjort nemt med løsninger til f.eks specielle lejligheder.
Der er altid en grund til at spise slik, og I har gjort det nemt for lignet finde mange gode grunde.

Risposta di Slikekspressen.dk
Varieret, frisk og velsmagende slik og superhurtig levering ❤️👍

Risposta di Slikekspressen.dk
Kommer inden for 24 timer, og det er dejligt friskt.

Risposta di Slikekspressen.dk
Altid hurtig levering og god kvalitet

Risposta di Slikekspressen.dk
Nemt at bestille, hurtig levering og et godt udvalg👌
DOG mangler jeg at kunne finde “knappen” på hjemmesiden, hvor jeg kan få faktura tilsendt. Såfremt jeg skal benytte jeres. Butik i firmaregi ( kunde el. personalegaver) i fremtiden 😁

Risposta di Slikekspressen.dk
Hurtig levering, samt frisk og lækkert slik, der er et stort udvalg. Så pas på, man kan ikke stoppe med og putte i posen. Dog er det lidt dyrere end en anden side hvor jeg køber slik.

Risposta di Slikekspressen.dk
Meget tilfreds. Godt udvalg og hurtig levering 😍 slikket er friskt og smager godt, så godt at man bliver nødt til at købe mere, uge efter uge..

Risposta di Slikekspressen.dk
SLIKEKSPRESSEN,, FYLDER GODT I SKUFFEN,,,OG I MAVEN. ALTID EN FORNØJELSE. KH//UHN 9000 DK

Risposta di Slikekspressen.dk
Jeg er lidt skuffet over at jeg ikke har modtaget min bestilling, Jeg var inde og bestille og betalte over 300 kroner og det var før valetins dag. Men har intet modtaget endnu , selvom de skriver dag til dag levering ,, jeg ser frem til at modtage mit slik inden for kort tid . på forhånd tak . Har aldrig nogensinde det fra jer af ,det har altid været til tiden før hen. jeg undskylder mit sure opstød mvh Majbritt

Risposta di Slikekspressen.dk
At bolcher blev pakket for sig selv, så det ikke var det store klister

Risposta di Slikekspressen.dk
Altid god betjening, hurtig levering. Jeg er yderst tilfreds, vh Anita

Risposta di Slikekspressen.dk
God kvalitet af varerne. Nogle gange lidt lang leveringstid fra i skriver i sender til de er fremme ved udleveringssted. Der er også varer, jeg kunne tænke mig i havde.

Risposta di Slikekspressen.dk
Alle slikfavoritterne samlet ét sted og lynhurtig levering. Whats not to like?!👏🏻

Risposta di Slikekspressen.dk
Hurtig levering og meget at vælge imellem. Bland selv kunne godt have nogle flere tilbud.

Risposta di Slikekspressen.dk
Havde lavet den fejl at blande en almindelig slikbøtte fremfor en gavebøtte, hvilket betød at jeg ikke kunne tilføje et kort til modtageren. Heldigvis var Rikke fra kundeservice klar med hjælp og tilbød at skrive kortet i hånden uden beregning. Det er kundeservice på højt niveau og Rikke får fem stjerner for det🫶🏼