Hej Tante Grøn Jeg var på ferie da du behandlede min ordre, så jeg fik slet ikke reageret på sin telefonbesked om indfarvning, lagerstatus mv. Tusind tak fordi du fandt en rigtig god løsning o... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ordered 15 February. They had 2-3 day delivery shown on the website, but since this is an international order, I expected some delays which is ok. However, as of 5 March, the order still has not sh... Leggi di più
Jeg skrev til dem via Instagram fordi jeg manglede noget garn med en specifik indfarvning, og det var de meget behjælpelige med. Da jeg var kommet til at bruge et af mine andre efternavne ringede de... Leggi di più
Det er så dejligt at mærke at der er mennesker bag webshoppen. Der var et lille problem med varens lagerstatus, selvom det ville blive løst inden for fristen oplyst på hjemmesiden, blev jeg alligevel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Tante Grøn CPH - garnbutik på Frederiksberg med bredt udvalg af strikkeopskrifter, garn og livsstil
Informazioni di contatto
Christian Winthers Vej, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- +4524802204
- kontakt@tantegroencph.dk
- tantegroencph.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Gode mønstre.
Altid god service
Opskrift
Opskrift er lidt svær at læse
Har kun læst den et par gange
Er ikke begyndt at strikke endnu da jeg lige skal have et andet arbejde færdig 😊

Risposta di Tante Grøn CPH
Skøn butik og utrolig hurtig levering…
Skøn butik og utrolig hurtig levering ved bestilling på nettet
Forfærdelig dårlig forklaring til…
Forfærdelig dårlig forklaring til raglan ærmerne, svært at se ud fra diagrammet uden forklaring😢
Hurtig levering og fine varer.
Rigtig god kundeservice 😊
Altid en fornøjelse at handle her.
Tak for den løbende kommunikation
Super hurtig levering og fine varer
Nemt og hurtigt at bestille og modtage…
Nemt og hurtigt at bestille og modtage det ønskede.
Lang leveringstid.
Lang leveringstid.
Bestiller torsdag aften, får en ordrebekræftelse efter bestilling. Tirsdag eftermiddag modtager jeg en sms hvor jeg bliver oplyst om at garnet ikke er på lager, og at de nu har bestilt det. Torsdag modtager jeg garnet. Hverken ved bestilling eller på ordrebekræftelsen bliver jeg oplyst om forsinkelsen. Leveringen er 2-3 dage iflg. Forsiden, men i handelsbetingelserne står at de sender 2-4 dage efter modtagelse af ordre. Det bør være ens oplysninger. Næste gang bestiller jeg garn fra en butik, hvor jeg kan se om det er en lagervare.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.