Dettagli dell'azienda

4. Negozio di tende
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato

Scritti dall'azienda

Designbilligt.dk er en dansk webshop dedikeret til at gøre design og kvalitetsløsninger tilgængelige for alle – til fornuftige priser. Hos os finder du et bredt udvalg af produkter til hjemmet, herunder gulve, gardiner, bordplader til køkken og bad, skydelåger, badeværelsestilbehør og designmøbler. Vores mission er at kombinere funktionelt skandinavisk design, holdbare materialer og billige priser, uden at gå på kompromis med kvalitet eller æstetik. Vi samarbejder med nøje udvalgte producenter og leverandører, som deler vores passion for godt håndværk og moderne design. Det betyder, at du som kunde får produkter med samme høje standard som i køkkenbutikkerne – men til en brøkdel af prisen. Designbilligt.dk er en del af et dansk e-handelsunivers med fokus på gennemsigtighed, god kundeservice og hurtig levering. Vi tror på, at det skal være nemt og trygt at handle design online. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning, inspiration til indretning og hjælp til at vælge de rette materialer, uanset om du renoverer, bygger nyt eller blot ønsker at opgradere dit hjem. Hos Designbilligt.dk handler du ikke kun billigt – du handler klogt. Vi brænder for at gøre design tilgængeligt for alle, så du kan skabe et hjem med personlighed, stil og kvalitet.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger…

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til dette firma. I første omgang var jeg lidt nervøs for at handle der, da der kun var få anmeldelser på Trustpilot - og alle var gode (som regel er der jo også en dårlig eller to).

Jeg tjekkede op på både adresse, cvr og telefonnummer - og alt virkede legit. Jeg spurgte endda Chat.gpt. Den mente også at firmaet var legit.

Jeg var nemlig også overrasket over, hvor hurtigt man kunne komme i kontakt med dem - og at de ydede så god service og svarede indenfor få timer.

Jeg tog chancen, da jeg betalte med betalingskort (så helt galt kunne det ikke gå). I løbet af kort tid modtog jeg mine to solvogne fra Sack-it.

Tak for det :)

13 aprile 2026

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse! 😊

Det betyder rigtig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – især fordi du var ekstra grundig i din research inden køb. Det er helt naturligt at være skeptisk, og derfor er vi også glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger hele vejen igennem.

Dejligt at høre, at både vores tilgængelighed, service og levering levede op til det, du håbede på – og at dine solvogne fra Sack-it er kommet godt frem 😊

Du er altid meget velkommen igen!

Designbilligt 😊

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun give min varmeste anbefaling.

Kan kun give min varmeste anbefaling.
Mega god service og hjælp fra Jeppe fra Designbilligt. Og med så skarp en pris og hurtig levering er der bare ikke noget at sætte en finger på.

13 aprile 2026

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – især med både service, pris og levering. Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig godt i mål med dit projekt.

Du er altid meget velkommen igen, hvis du får brug for hjælp eller rådgivning fremover 😊

Valutata 5 stelle su 5

Super servicemindet og lyn hurtig…

Super servicemindet og lyn hurtig leverance.

1 aprile 2026

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både god service og hurtig levering – det er lige præcis det, vi arbejder for hver dag!

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen 🙌

Valutata 5 stelle su 5

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.
Kan anbefale køb v/Designbilligt

30 marzo 2026

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag!

Tak for din anbefaling, det betyder meget for os 🙌
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God kvalitet

God information, hurtig levering og god kvalitet.

24 febbraio 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både informationen, leveringen og kvaliteten af produktet. Vi gør os umage for, at hele forløbet fra bestilling til levering skal være så nemt og trygt som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på. Vi håber, du får rigtig meget glæde af dit køb 😊

Valutata 5 stelle su 5

Alt kom til tiden og iorden godt pakket…

Alt kom til tiden og iorden godt pakket ind og god løbene indformering

2 marzo 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at din ordre kom frem til tiden, var godt pakket ind, og at du følte dig godt informeret undervejs i processen.

Det betyder meget for os at give vores kunder en tryg og god oplevelse fra bestilling til levering :)

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Fantastisk og hjælpsom

Fantastisk og hjælpsom, samt 2 dages levering
De bedste anbefalinger herfra

20 febbraio 2026

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og de bedste anbefalinger!😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplevede både fantastisk og hjælpsom service – og at leveringen var fremme allerede efter 2 dage 🙌

Vi gør os umage for at give vores kunder en god og tryg oplevelse hele vejen igennem, så din feedback sætter vi stor pris på.

Tak fordi du valgte os – og du er altid meget velkommen igen!

Nem hjemmeside 👌

Nem hjemmeside 👌
Levering til tiden 👍

18 febbraio 2026

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget, at du oplevede både en nem hjemmeside og levering til tiden – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give 🙌

Tak fordi du handlede hos os, og du er altid velkommen igen!

Bh. Designbilligt.dk 😊

God pris, god kommunikation

God pris, kommunikation og hurtig levering

28 gennaio 2026

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både pris, kommunikation og levering. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge og godt informeret hele vejen igennem købet.

Du er altid meget velkommen til at handle hos os igen – vi står klar, hvis du får brug for hjælp eller inspiration til dit næste projekt. 😊

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg købte 3 gardiner gennem webshoppen. Super simpel bestilling, blev leveret hurtigt og passer perfekt!

Kæmpe anbefaling herfra!

16 gennaio 2026

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede bestillingen som simpel, og at gardinerne både blev leveret hurtigt og passer perfekt. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med dit køb.

Du er altid meget velkommen til at handle hos os igen – vi står klar, hvis du får brug for mere til boligen i fremtiden 😊

Bh. Designbilligt

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte tilbehør til mit badeværelse…

Jeg købte tilbehør til mit badeværelse og et spejl. Jeg skulle bruge med lys og i en bredde på 80 cm. Vi fandt en billig løsning og med hurtig levering så er jeg glad og tilfreds 😊

26 gennaio 2026

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐ Det er vi virkelig glade for at høre!

Det betyder meget for os, at du fandt en løsning, der både passede til dine ønsker om spejl med lys og den rigtige størrelse – og selvfølgelig til en god pris. Vi er også glade for, at leveringen levede op til dine forventninger.

Du er altid meget velkommen tilbage, hvis du mangler noget til badeværelset eller resten af hjemmet.

Rigtig god fornøjelse med dit nye spejl 😊

Varm anbefaling

Jeg var lidt i tvivl om hvad jeg ville i forhold til farvevalg af køkken og bordplade, men efter dialog med Designbilligt.dk og deres kundeservice fik jeg bestilt det helt rigtige til mig - kan klart anbefales!

10 dicembre 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det glæder os virkelig at høre, at dialogen med vores kundeservice har hjulpet dig med at finde det helt rigtige farvevalg til både køkken og bordplade.

Vi ved, at den slags valg kan være svære, og derfor er vi ekstra glade for, at du følte dig godt rådgivet hele vejen. Tak for din anbefaling – den betyder meget for os.

Rigtig god fornøjelse med dit nye køkken! :-)

Bedste hilsner Jeppe / Designbilligt.dk

Valutata 5 stelle su 5

VIRKELIG god service og gode priser

VIRKELIG god service og varer til gode priser. Fik hurtig hjælp. Kan varmt anbefales. Hurtig levering :-)

3 dicembre 2025

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores service, priser og levering.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og du skal altid være velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.

Tak for anbefalingen! 🙌😊

Jeppe / Designbilligt.dk

Super god vejledning!

Super god vejledning til at finde det rigtige produkt. Drengene hjalp mig med at finde de rigtige gardiner og skabe til mit nye hjem til en skarp pris! De bidrager både med godt humør og sørger for professionel hjælp. FEM STJERNER.

27 novembre 2025

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os virkelig at høre, at du har fået både god vejledning, godt humør og professionel hjælp med på vejen.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde de rette gardiner og skabe til dit nye hjem – og endda til en skarp pris!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid mere end velkommen hos os igen! 🙌😊

Jeppe / Designbilligt.dk

Valutata 5 stelle su 5

Købte håndklædekroge på hjemmesiden i…

Købte håndklædekroge på hjemmesiden i fredags og de var her tirsdag. Rigtig fin og hurtig levering. Kan kun anbefales :-)

25 novembre 2025

Risposta di Designbilligt

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at din bestilling kom hurtigt frem, og at du er tilfreds med håndklædekrogene.
Tak fordi du valgte os – og for anbefalingen ⭐️
Bedste hilsner Jeppe / Designbilligt.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più