Taniapaczka Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam dla mnie to oszuści płacisz pieniądze za dostarczenie pod adres a paczka nie dociera pod wskazany adres tylko wraca z powrotem do Ciebie za co trzeba dopłacić za powrót, dla mnie to czyste... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jedyna firma kurierska, która zatrzymała się chyba wcześniej niż czasy PRLu. Nie jest spotykane w dzisiejszych czasach, aby pośrednik przywłaszczył sobie kwotę pobrania, na własne konto, na uwaga, 10... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

wszystko świetnie, martwiłam się po przeczytaniu opinii, paczka była odebrana w Polsce w wyznaczonym dniu bez opóźnień, kurier świetnie współpracował co do godziny odbioru, dostarczenie przez planowan... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Opłacona przesyłka, kurier odebrał paczkę bez problemu, nie mam żadnego potwierdzenie, a po paru tygodniach dostałam notę obciążeniową z dopłata za źle zwymiarowaną przesyłkę (Wedle mnie była dobrze.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

87 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zamówiłem odbior przesylki i oplacilem…

Zamówiłem odbior przesylki i oplacilem od razu. Następnego dnia wyczekiwalem kuriera od 8 do 18. Nikt się nie pojawił. Firma TaniaPaczka czynna do godz. 16-tej. Brak jakiegokolwiek kontaktu! Późnym wieczorem wysyłka maila i następnego dnia odpowiedź: Kurier bedzie pojutrze. Czyli zdaniem TaniejPaczki 3 dni czekania!
Brak nr kontaktowego do f-my. Brak kontaktu f-my z klientami. Omijac ich szerokim łukiem!
Przesyłke wysłałem innym sposobem.
Zwrotu kasy do dzis (minąl tydzień) nie ma!

8 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

nadałem paczkę dobrze zabezpieczoną…

nadałem paczkę dobrze zabezpieczoną ,ubezpieczoną ,z dodatkową opłatą za specjalne traktowanie ,a mimo to została zniszczona i a teraz odsyłają do inpostu ,a inpost do taniej paczki i brak jakiej kolwiek odpowiedzialności za zniszczoną przesyłkę ! nie polecam nigdy już nie skożystam z tych firm !!!

8 settembre 2025

NIE POLECAM taniapaczka.pl

Jestem mega niezadowolona z obsługi taniapaczka.pl. Nie dosc ze kurier nie dzwoni ani przy odebraniu przesyłki ani przy dostarczaniu mimo ze ma podane dwa numery telefonu i do nadawcy i do odbiorcy. Nie ma telefonu do firmy, aby móc wyjasnic szybko sparwę, tylko trzeba pisac maila i moze odpowiedza a moze nie. Co za nieprofesjonalna firma! NIE POLECAM!!!!!!

4 settembre 2025

Jednym słowem dramat

Jednym słowem dramat, nie wywiązują się z umowy, wysyłają błędne etykiety, nie zwracają środków za reklamację no chyba że się o nie upomnisz a na sam koniec wystawia ci notę obciążeniowa za przesyłkę którą nigdy nie została wysłana

12 agosto 2025

Fatalni

Fatalni, słaby system, brak skutecznej komunikacji (zwłaszcza podstawowej, gdzie po opłaceniu zamówienia zwyczajnie dostaje się potrzebne etykiety, dokumenty z automatu), trzeba pisać, upominać się o coś co inne firmy generują automatycznie. To był mój ostatni raz z tą firmą i nastepnym razem wybiore inne, aby zwyczajnie oszczędzić sobie frustracji i marnowania czasu. NIE POLECAM!

4 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kurier wzial paczke przyjechal bez…

Kurier wzial paczke przyjechal bez etykiety wysylkowej. Wydrukowalem z zalacznika tania paczka i przykleilem na przeesylce ktora byl nowy rower.Kurier zescanowal etykiete i odebral.Do tej pory paczka nie pokazala sie w stronie sledczej DHL .Informuje ze etykieta zostala zarejestrowana ale wysylke nie mozna sledzic do czsu az dotrze do do przewoznika.

29 luglio 2025

Nie polecam największemu wrogowi

Nie polecam największemu wrogowi. Nierzetelną i nieuczciwa firma, nie dość że obiecują odbiór niemożliwy do realizacji przez kuriera to po 2 miesiącach wysyłają notę obciążeniowa, dopłata ponad 100% ceny wysyłki, zero dowodów, straszenie KRD i wejściem na drogę sądową.

23 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wysyłałem opony.Wypelnilem wszystko z…

Wysyłałem opony.Wypelnilem wszystko z podaniem wymiarów wagi.Zapakowane po 2szt.Kurier przyjeżdża i nie odbiera opony bo nie można pakować po 2 szt.Zaznaczam że system przyjął i skasował za wysyłkę. Przesyłka została anulowana.Ale przychodzi nota obciążeniowa na 35zł za przyjazd kuriera. Nie polecam.Lepiej zamawiać kuriera bezpośrednio w danej firmie.

23 luglio 2025

Jeszcze nie mam doświadczenia

Jeszcze nie mam doświadczenia, ale rozmyszlam czy nie anulować zamówienie czytając opinie i recenzje tej firmy. Szkoda że już zapłaciłem za zamówienie 127 złotych Hce wysłać paczke do Niemiec niby ma być kurier z DHL jutro, i czy paczka dotrze na czas przewidywany, czyli czwartek lub piątek 17-18 lipca. Może ktoś coś doradzić

15 luglio 2025

Oszuści

Oszuści. Każą dopłacać po pół roku od nadania paczki za niby większą paczkę. Chciałam potwierdzenie nie dostałam. Jak czytam nie jestem sama.

7 giugno 2025

Euro -paka

W grudniu wysłałem paczki świąteczne dla wnuków do Anglii przez euro pakę a teraz po pół roku przyszło wezwanie przedsądowe do zapłaty dopłata prawie 150 % wartości kosztów poniesionych za przesyłkę czyli po 270x2 nie wiem co robić to oszustwo Wezwanie przysłała firma Pure Medica sp.z o.o i straszy bez jakiego kolwiek pisma stwierdzającego niezgodności

24 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Pani konsultantka pomylila chyba pracę…

Pani konsultantka pomylila chyba pracę w dziale obsługi z cyrkiem, nie potrafi odpowiedzieć na pytania, nie zna kultury a co najwažniejsze regulaminu własnego pracodawcy. Pracując na infolinii mimo że klient prosi o wylegitymowanie sie z rozmawia twierdzi że to nie iest w iei kim obowiązku. Nie dziwne że w internecie sa przeważnie negatywne opinie skoro tacy pracownicy są zatrudnieni

24 giugno 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più