L'azienda ha risposto
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Paczka dotarla do Belgii blyskawcznie,,wszystko super ,jestem mega zadowolona,,,brawa dla Przesylarki.pli dla DPD

Risposta di Przesyłarka.pl
Totalnie nie polecam stracone dużo czasu i pieniędzy... Paczka wyceniona na około 30e z Holandii do Polski. Po zaakceptowaniu ceny i terminy zero kontaktu ze strony przewoźnika. Nikt się nie pojawił po odbiór paczki cały dzień czekania bo mają odbiór 10-18. Po kolejnym ustaleniu terminu udało im się paczkę odebrać. Została dostarczona po czym po tygodniu nagle się okazuje że paczka była większa 5cm gdzie dodałem do oryginalnego rozmiaru po 1cm na wszelki wypadek. Dopłata 38e czyli dużo więcej niż pierwotna paczka. Nie dość że straciłem dwa całe dni na oczekiwanie na kuriera który nie informuje do tego prawie 70e za wysłanie paczki. Gdy prosiłem o jakieś potwierdzenie że paczka była rzeczywiście większa nie byłi w stanie tego zrobić. Jawne oszustwo i naciąganie nie polecam nikomu lepiej busem z przewoźnikiem wysłać wyjdzie taniej szybciej i bez całodziennego oczekiwania.

Risposta di Przesyłarka.pl
Paczka szła 9 dni roboczych. Do tego doszła w opłakanym stanie i do tego za 1kg nadwagi dostałem 150zl dopłaty.
Jakaś porażka

Risposta di Przesyłarka.pl
I am very pleased with this company. Everything is accurately described. And good price for shipping. I recommend.

Risposta di Przesyłarka.pl
Dziękuję za sprawne terminowe i profesjonalne podejście do klienta.Paczki dotarły w doskonałym stanie i szybkim tempie.

Risposta di Przesyłarka.pl
Nie polecam bo kurier umówiony po odbiór paczki nie odbierał jej przez dwa dni i byłem finalnie zmuszony pojechać do najbliższego punktu aby ją nadać osobiście. Na infolini tylko ściemy, że kurier po to przyjedzie. Nie tak to powinno wyglądać…

Risposta di Przesyłarka.pl
Po wypełnieniu deklaracji celnej i wpisaniu dokładnej wyceny przedmiotów zgodnie z wytycznymi. Paczka zostaje zatrzymana na odprawie celnej. W celu konfrontacji z cenami. Doliczane są dodatkowe opłaty za rzekomo błędne wymiary i niestandardowe paczki. Na potwierdzenie tego wysłany jest e-mail bez żadnych potwierdzeń od firmy kurierskie. Proszę uważać na tą firmę i robić zdjęcia z dokładnymi wymiarami paczki. Nie polecam

Risposta di Przesyłarka.pl
Od kilku lat wysyłam paczki do W. Brytanii przez Przesyłarkę. Firma jest bardzo solidna, nie miałem żadnych problemów z dostawą paczek. W przypadku wątpliwości można się skontaktować z pracownikiem firmy, który wszystko wyjaśni (co obecnie rzadko się zdarza). Ceny są konkurencyjne.

Risposta di Przesyłarka.pl
Szybko , sprawnie. Punkty oddania przesylki blisko , dostarczone pod adres punktualnie. Dobra cena.

Risposta di Przesyłarka.pl
Nigdy więcej nie polecam paczka była dostarczona w 8 dni powinna być dostarczona max4/5 dni brak kontaktu z firmą UPS w uk

Risposta di Przesyłarka.pl
Przesyłka dotarła w szybkim tempie 😁 bardzo sobie cenię bieżące informacje na temat przesyłki.... Gdzie jest, kiedy wyruszyła w dalszą drogę 😁

Risposta di Przesyłarka.pl
Paczka szybko odebrana zawsze dociera na czas w nienaruszonym stanie

Risposta di Przesyłarka.pl
Super obsługa i Super szybką dostawa z Polski do Anglii. To już moja Kolejna paczka z przesyłarką i napewno nie ostatnia. Serdecznie polecam.

Risposta di Przesyłarka.pl
Wysłałam list FedEx i było obiecywane dostarczenie w 3-4 dni roboczych a list przyszło dopiero po tygodniu. Nie polecam płacić 100zl za przesyłkę za granicą na której ci zależy aby przyszła na czas.

Risposta di Przesyłarka.pl
Wszystko było nie tak od samego początku. Po pierwsze kurier, który nie potrafił odebrać paczki przez 3 dni, mając numer kontaktowy nie raczył wykonać telefonu w celu ustalenia adresu (kamera wykazała jego obecność pod bramą 1 raz). 3 dni cały czas w domu ktoś był usidlony,bo oczekiwano na kuriera. Następnie na przesylarka.pl była wskazana waga do UK max waga 24kg bez dodatkowych opłat celnych, paczka miała 22kg i wymiary mieszczące się w wyznaczonych limitach. Oczywiście po spełnieniu wszystkich wytycznych ze strony, trzeba było jednak dopłacić 18 funtów, nie wiadomo za co po pierwsze, a po drugie pani z przesylarka.pl napisała że za zaniżoną zawartość, a zawartością były używane przeze mnie i moje dzieci w UK i w Polsce ubrania, głównie po wyprawie w góry, czyli buty trekkingowe, kurtki, bluzy.
Nie polecam przesylarka.pl, gdyż jedyną ich interwencją, była zmiana odbioru przesyłki, podkreślano o tym w mailach, że aż 2 interwencje w mojej sprawie wykonali , a oni jako pośrednik nie kontaktują się z firmą kurierską (w tym przypadku UPS).
Więc jakość usługi oceniam bardzo nisko. Jedynie za szybkie odpowiedzi na maile.

Risposta di Przesyłarka.pl
Paczki szybko dostarczone i w całości

Risposta di Przesyłarka.pl
Polskie dpd jest bardzo dobre. Wysyłka oraz doręczenie do Austrii przebiegło bardzo sprawnie. Niestety dostawa paczki w Austrii jest poniżej krytyki. Wiadomość że paczka będzie dostarczona, 5min później, odbiorcy nie ma w domu (czekałam w domu, ale samochód dostawy pojechał, bez zzatrzymywania). Niestety w Austrii to codzienność. Polskie DPD polecam, DPD w Austrii niestety nie.

Risposta di Przesyłarka.pl
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.