Varm anbefaling af tandlægerne i Gug. De er gode til at forklarer tingene undervejs så man føler sig tryg og i gode hænder når man får lavet en tandbehandling. Jeg kan især anbefale Liza som har være... Leggi di più
Jeg skulle have trukket en kindtand ud og det var helt igennem en super oplevelse! Følte mig i sikre hænder hos Tandlæge Pernille Zinck Justesen, samt assistent. Under forløbet var der hele tiden... Leggi di più
God oplevelse med selve behandlingen, men det er blevet utroligt dyrt. Betaler mellem 1000-1500 pr gang og 4 måneder imellem. Og det er uden fyldninger, “blot” tandrensninger med en masse forskellige... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Tandlægerne i Gug er altid en god oplevelse.
Har i dag igen fået en tandrensning hos Tandlægerne i Gug.
Behandlingen blev udført til min fulde tilfredshed, af en dygtig Tandplejer.
Kan jeg kun anbefale
Jeg er yderst tilfreds med den…
Jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået hos tandlægerne i Gug. Kan kun anbefales.
Dygtige og ærlige
Jeg har været tilknyttet Tandlægerne i Gug i mange år. Og altid været rigtig tilfreds med at komme der. Min erfaring er at de er dygtige, ærlige og nærværende :)
Utrolig søde
Utrolig søde, grundige og omhyggelige 👍Jeg er fuldt ud tilfreds!
Top professionel tandplejer Ida…
Top professionel tandplejer Ida Simonsen. Har kun varmeste anbefalinger til hende. Top karakter! Kender ikke de andre... Kundemodtagelsen kunne sagtens blive bedre. Receptionisten kiggede bare ind i skærmen hele tiden - mens hun talte til mig. I min bog, der er det uhøfligt, grænsende til fornærmende. Man kigger da på folk, når man taler til dem. Behandlingen var i øvrigt forsinket ca 10 minutter, men det fik jeg ingenting at vide om - jeg kunne bare tage plads og vente.
100 % tilfreds.
100 % tilfreds og jeg anbefaler jeg altid til andre
Altid i orden
Altid i orden. God behandling, venlig personale. Oplever ikke, at der laves noget, der ikke er behov for 😊
Rart at gå til tandlæge
God tone, behandling og vejledning til pleje af tænderne.
Meget kompetent personale og fornuftige…
Meget kompetent personale og fornuftige priser. Bedste klinik jeg har været hos.
Fuldt ud tilfreds med service og prisen.
God service og personale er altid søde…
God service og personale er altid søde og hjælpsomme. Meget professionelle og kompetente
Top professionel og yderst behagelig…
Top professionel og yderst behagelig behandling
Venlig og kompetent behandling.
Bliver altid modtaget med Smil
Bliver altid modtaget med Smil . Føler mig godt tilpas :)
Jeg føler mig rigtig godt tilpas og…
Jeg føler mig rigtig godt tilpas og tryg hos tandlægerne i Gug :)