Banner for tandlægen.dk - Vejen

tandlægen.dk - Vejen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Torvegade 16, 6600 Vejen, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kom ind til Rune Nyvang for første gang. Han var meget behagelig og kunne mærke han var meget grundig omkring problemet inden han besluttede hvad der skulle gøres, og det gav mig en tryghed. Jeg f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min tandplejer er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Jeg føler mig altid tryg og i virkelig gode hænder hver gang. Jane tager sig tid, forklarer alt og udfører sit arbejde med st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

er nok den bedste tandlæge jeg nogensinde har været hos, Det var akut , jeg ringede ind havde stærke smerter fik en tid samme dag, og efter 30m var jeg ude uden nogen smerter , meget god oplevelse , k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super proff. Service Jeg følte mig tryg fra første øjeblik Personalet er rigtig søde og rare Og både tandlæge og assistent vidste hvad de lavede..selv bedøvelses stik af gummer var med minimal s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3258 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Det vurderes

Det vurderes, at det var en god og venlig behandling. Men også dyr.

27 ottobre 2025

Kære Finn,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en god og venlig behandling hos os.

Det gik hurtigt

Det gik hurtigt

23 ottobre 2025

Kære Karen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hvor tingene forløb sig som de skulle.

Valutata 5 stelle su 5

Det er ligefør man føler sig hjemme

Bortset jeg ikke kan fordrage at gå til tandlæge kommer jeg fordi de spørger til en om det går så man når ikke at blive nervøs og de har et dejligt imødekommen personale

21 ottobre 2025

Kære Kim,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det er lige før du føler dig hjemme, på trods af din tandlægeskræk.

Vi er glade for, at du finder vores personale dejlige og imødekommende, samt gode til at spørge ind, så du ikke bliver nervøs.

Bare perfekt

Bare perfekt - simpelthen

15 ottobre 2025

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at din behandling bare var perfekt - det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Har du brug for en god og ærlig…

Har du brug for en god og ærlig tandlæge, så skal du få en tid hos Rune😊jeg er selv tandlæge og kunne ikke drømme om andre der skulle kigge på mine tænder. Kæmpe ros til hans klinikassistenter Trine og Vibeke♥️

14 ottobre 2025

Kære Mona,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fandt vores tandlæge god og ærlig - vi sætter stor pris på, at du ikke kunne drømme om at andre skulle kigge på dine tænder.

Din kæmpe ros til vores klinikassistenter betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og dygtig personale.

Jeg har altid fået én rigtig god oplevelse. Altid positiv personale.

13 ottobre 2025

Kære Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du altid får en rigtig god oplevelse hos os, samt altid bliver mødt af et positivt personale - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Man får altid en venlig, personlig og professionel...

Man får altid en venlig og personlig modtagelse.
Jeg har kun mødt imødekommenhed og professionel personale. De er gode til at forklare hvad der skal ske, således at jeg er tryg ved behandlingen

10 ottobre 2025

Kære Per,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du altid får en venlig og personlig modtagelse.

Vi er glade for, at du kun bliver mødt af imødekommenhed og professionel personale, hvor du mærker en god forklaring, således at du føler dig tryg ved behandlingen.

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid meget angstprovokerende…

Det er altid meget angstprovokerende for mig at komme hos tandlægen og tandplejeren, men de formår gang på gang at tale mig til ro. Forklarer grundigt hvad der skal foregå. Tak for jer

9 ottobre 2025

Kære Sanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kan tale dig til ro, når du føler det er meget angstprovokerende at komme hos tandlægen og tandplejeren.

Vi sætter pris på, at du fik en grundig forklaring af hvad der skulle foretages.

Valutata 5 stelle su 5

Søde og venlige personale.

Søde og venlige personale.

5 ottobre 2025

Kære Ghayeb,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores personale søde og venlige.

Søde og venlige personale

Søde og venlige personale. Har brugt denne tandlæge i 18 år👍

2 ottobre 2025

Kære Malene,

Mange tak for din anmeldelse og loyalitet.

Vi er glade for, at du er kommet hos os i så mange år, og finder vores personale søde og venlige - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Der er altid det store smil fremme når…

Der er altid det store smil fremme når man kommer på besøg, ikke som for halvtreds år siden hvor det var værre end selvangivelsen til skat.

2 ottobre 2025

Kære Palle,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at det altid er det store smil, der er fremme, når du kommer på besøg.

Super professionelle

Super professionelle! Imødekomme og lyttende hvilket er rigtig vigtigt, når man som jeg ikke er specielt hvad for tandlæger. Kan anbefale dem.

1 ottobre 2025

Kære Merete,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du føler vi er super professionelle, samt bliver imødekommet og lyttet til - det betyder meget, specielt når du har tandlægeskræk.

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent og venlig beandling

29 settembre 2025

Kære Leif,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du følte vi var yderst kompetente, samt at du fik en venlig behandling - det betyder meget.

Service, professionel og kundecentreret

Jeg har gennem tiden været ved mange tandlæger, og blev anbefalet Vejen tandlægen😊Jeg fik nye øjne på mine tænder og noget andre tandlæger ikke har gjort opmærksom på, hvor jeg fik et valg+rådgivning og ikke en “skal”.
Tandlægen Rune Borg Warmings rådgivning samt udførsel af et hurtig præcis indgreb d. 29/9, gjorde mig tryg og visdomstænderne blev fjernet, inden jeg nåede at tænke over det, med hjælp fra assistenten Vibeke🦷
Alt var meget professionel og hurtigere end jeg forventede. Der blev taget hensyn til min nervøsitet og guided i de ting der skulle ske.
Så kæmpe anbefaling herfra 😊🤩

28 settembre 2025

Kære Claus,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at vores tandlæges rådgivning og udførsel og vores tandplejers hjælp, gjorde dig tryg, samt alt var meget professionel og hurtigt.

Vi er glade for, at du følte der var taget hensyn til din nervøsitet, samt at du blev guidet godt gennem behandlingen.

26 settembre 2025

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede en super service - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Enormt dygtig tandlæge og rigtig god…

Enormt dygtig tandlæge og rigtig god service

24 settembre 2025

Kære Rune,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores tandlæge enormt dygtigt og oplevede en rigtig god service.

God behandling

Venlig modtagelse

23 settembre 2025

Kære Per,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik en god behandling og en venlig modtagelse.

Jeg har idag 22/9 været hos Jane

Jeg har idag 22/9 været hos Jane, og er fuld ud tilfreds👌👌
Sikke en service 🌺
Jeg vil anbefale dem til min familie👌
Jeg har tandlægeskræk ....og det forsvandt,da Jane og jeg fik en snak om mine tænder ....🌺 og kommer gerne igen 👌

22 settembre 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du var fuldt ud tilfreds med vores tanplejers service og behandling.

Det betyder meget at høre, at din tandlægeskræk forsvandt da du talte med vores tandplejer.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più