Banner for tandlægen.dk - Taastrup

tandlægen.dk - Taastrup Recensioni

TrustScore 5 su 5

Taastrup Hovedgade 73, 2630 Taastrup, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Min tandplejer Julie fortjener uden tvivl de 5 stjerner, sød ,forstående og tager den tid der skal til. Men når man skal bestille en ny tid, 4-6 måneder frem i kalenderen, er jeg nu blevet mødt et... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tidsbestilling fastlagt sidste år, reminder 14 dage før og dagen før. Kom til lidt før tiden. Behandling grundig og professionel. Personalet gode og venlige. Anbefaler gerne klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igenne... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3197 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God og hurtig service

God og hurtig service. Yderst venlig personale og med god information om hvad der skal gøres og gode råd
Alt i alt en god oplevelse

8 dicembre 2025

Kære Karsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik god og hurtig service, samt fandt vores personale yderst venlig.

Vi er glade for, at du fik god information om hvad der skal gøres og gode råd.

Det betyder meget, at det alt i alt var en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Som altid et godt og grundigt…

Som altid et godt og grundigt tandeftersyn. Er yderst tilfreds

8 dicembre 2025

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du som altid har haft et godt og grundigt tandeftersyn.

Det betyder meget, at du er yderst tilfreds.

Altid god service

Altid god service, kærlig omsorg og godt humør. Selv at få hevet en visdomstand ud, kan gøres til et god oplevelse, hvilket må siges at være nogrt af en bedrift

2 dicembre 2025

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid oplever en god service, kærlig omsorg og godt humør.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

10/10 tandlæge

Jeg har ikke altid været glad for at tage til tandlæge, men hos tandlægen.dk føler jeg mig tryg hver gang. Personalet er utrolig søde og venlige, og man kan tydeligt mærke, at de er et team, der arbejder godt sammen og trives i deres arbejde. Det skaber en rigtig rar stemning, som smitter af på os patienter.

Klinikken er pæn og ren, og jeg har endnu ikke oplevet, at venterummet har været overfyldt. Det gør mig som lidt nervøs patient meget mere rolig omkring mine besøg. Alt i alt føler jeg mig rigtig godt taget imod og i gode hænder, og det betyder alverden for mig.

Jeg kan varmt anbefale dem!

4 dicembre 2025

Kære Ayan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid føler dig tryg hos os, samt finder vores personale utroligt søde og venlige.

Vi er glade for, at du kan mærke at vi samarbejder og trives i vores arbejde. Det er dejligt, at det er med til at skabe en rar stemning der smitter.

Vi glæde os over, at du som nervøs patient kan føle ro omkring dine besøg, samt føle dig rigtig godt taget imod og i gode hænder.

tandlægne.dk Taastrup

En virkelig god oplevelse

Jeg havde mit allerførste besøg hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære, hvor jeg følte mig i de bedste hænder hele vejen igennem. De var både professionelle, venlige, lyttende og meget omhyggelige, og samtidig fornuftige priser. Jeg takker mange gange, for den gode oplevelse og giver dem mine varmeste anbefalinger.

3 dicembre 2025

Kære Seher,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at vores tandlæge og dygtige assistent kunne skabe en varm og tryg atmosfære, hvor du følte dig i de bedste hænder.

Vi er glade for, at du fandt dem både professionelle, venlige, lyttende og meget omhyggelige.

Meget kompetent behandling

Meget kompetent behandling. Følte mig i de bedste hænder.

2 dicembre 2025

Kære Bente,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en meget kompetent behandling, samt følte dig i de bedste hænder - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop haft mit første besøg hos…

Jeg har netop haft mit første besøg hos tandlægen her, og det var en virkelig positiv oplevelse. Hele stemningen var rolig og behagelig, og jeg følte mig tryg fra start til slut. Personalet var imødekommende og professionelle, og alt blev forklaret på en måde, der var let at forstå. Som ny patient er jeg meget glad for, at jeg valgte netop denne klinik jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

1 dicembre 2025

Kære Klaudia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at dit første besøg var en virkelig positiv oplevelse.

Vi er glade for, at hele stemningen var rolig og behagelig, samt du følte dig tryg fra start til slut.

Dine pæne ord om vores personale betyder meget.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Valutata 4 stelle su 5

Tandlægen.dk Tåstrup har en rolig og…

Tandlægen.dk Tåstrup har en rolig og behagelig atmosfære, som gør ethvert besøg trygt. Det er rart, man så vidt muligt møder de samme behandlere hver gang. De er dygtig, imødekommende og rigtig gode til at informere om både behandling og pris
Kan varmt anbefales

1 dicembre 2025

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du bliver mødt af en rolig og behagelig atmosfære, og at dine besøg er trygge.

Vi sætter pris på, at du finder os dygtige, imødekommende og rigtig gode til at informere om både behandling og pris.

Din varme anbefaling betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Fulgte min tandplejer Julie Dahl til…

Fulgte min tandplejer Julie Dahl til tandlægen.dk taastrup, og får simpelthen den bedste behandling der er!

Klar anbefaling af klinikken til alle!

Hilsen Philip

Kære Philip,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at vores tandplejer giver den bedste behandling.

Valutata 5 stelle su 5

God, professionel og rolig behandler

Behagelig behandler, som var grundig, rolig og gav god rådgivning.

Kære Bente,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en behagelig behandler der var grundig, rolig og gav god rådgivning - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale tandlægen Kerim…

Jeg kan varmt anbefale tandlægen Kerim Türkyılmaz.

Jeg var hos en anden tandlæge to gange på én uge, før jeg kom til behandling hos Kerim Türkyılmaz. Jeg havde nærmest udviklet angst for at sidde i tandlægestolen, fordi den tidligere tandlæge ikke kunne lægge bedøvelsen ordentligt. Begge gange gik jeg derfra grædende, da behandlingen gjorde frygtelig ondt, og til sidst kunne hun slet ikke gennemføre behandlingen.

Derefter bestilte jeg tid hos Kerim Türkyılmaz. Allerede ved første besøg fik jeg korrekt bedøvelse og blev behandlet helt uden smerter. Jeg gik ud af klinikken med et stort smil!
Tandlægeassistenten var også utrolig sød og viste stor empati for den smerte og frygt, jeg havde under hele behandlingen.

En tandlæge er et valg – ikke en tilfældighed. For at undgå dårlige oplevelser bør man vælge den rigtige fra starten.

Min permanente tandlæge bliver fra nu af Kerim Türkyılmaz.

Kære Dzhulide,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik den korrekte behandling uden smerter, samt at du gik fra vores klinik med et stort smil.

Det glæder os, at du fandt vores tandlægeassistent utrolig sød og empatisk.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, samt at vores tandlæge bliver din permanente tandlæge.

Som altid god oplevelse

Som altid god oplevelse

21 novembre 2025

Kære Claus,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid har en god oplevelse hos os - det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

God behandling og godt arbejde af…

God behandling og godt arbejde af tandlæge

18 novembre 2025

Kære Kaj,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget, at du fik en god behandling, og fandt vores tandlæges arbejde godt.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiske mennesker som er her og…

Fantastiske mennesker som er her og fagligt dygtige super godt sted

18 novembre 2025

Kære Per,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du finder vores personale fantastisk og fagligt dygtige.

Det betyder meget, at du finder vores sted super godt.

Valutata 5 stelle su 5

Grundigt og omhyggeligt arbejde hos…

Grundigt og omhyggeligt arbejde hos hensyntagende medarbejdere.

17 novembre 2025

Kære Hemin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede et hensynstagende personale, der udførte et grundigt og omhyggeligt stykke arbejde - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid en fornøjelse at komme til tandlægen

Det er altid en fornøjelse at komme til tandlægen her. Der er styr på tingene. Søde og venlige mennesker.
Jeg overlader trygt mine tænder til dem.
Samtidig får jeg også et godt grin undervejs i behandlingen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 novembre 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at det altid er en fornøjelse at komme til tandlæge hos os.

Vi er glade for, at du føler vi har styr på tingene, samt er søde og venlige mennesker.

Vi sætter pris på, at du trygt overlader dine tænder til os, samt får et godt grin undervejs.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kun godt at sige om…

Jeg har kun godt at sige om Tandlægen.dk i Tåstrup… Er kommet der i 20 år. Har altid mødt venligt og kompetent personale.
Jeg vil til enhver tid anbefale klinikken til andre.

12 novembre 2025

Kære Anne-Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du kun har godt at sige om os, samt at du er kommet her i 20 år.

Det er dejligt at høre, at du altid bliver mødt af et venligt og kompetent personale.

Den bedste tandlæge

Den bedste tandlæge - de er alle dygtige og professionelle uanset hvilken position de har og så er der altid en dejlig og rolig stemning.

11 novembre 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde den bedste tandlæge, samt fandt vores personale dygtige og professionelle.

Vi sætter stor pris på, at du altid mærker en dejlig og rolig stemning.

Perfekt

God kommunikation, fornuftig pris, dejlig imødekommende, det tog kun en halv time at få fjernet alle 4 visdomstænder, kom 20min før og vi gik i gang allerede 5min efter jeg kom. Har intet dårligt at sige

7 novembre 2025

Kære Rudy,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt med god kommunikation, fornuftig pris og dejlige og imødekommende medarbejdere.

Vi sætter stor pris på, at du intent dårligt har at sige.

Bortoperation visdomstand

God orientering både før, efter og under operation. Utrolig venlig læge og assistent.
Jeg følte mig i rigtig gode hænder.

7 novembre 2025

Kære Erik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god orientering både før, under og efter operationen.

Vi er glade for, at du fandt vores tandlæge og klinikassistent utrolig venlige.

Vi sætter stor pris på, at du følte dig i rigtig gode hænder.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più