Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har ALDRIG haft så rene tænder siden jeg mistede mine mælketænder. Utrolig professionelle og en smule sadistiske. Men resultatet kan ingen tage fra dem. Man kan mærke af der er styr på tingene og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg ér utrolig glad for at komme hos tandlægerne. Dk. ( Roskilde ) Jeg har kun været hos Nasim, som er meget dygtig, imødekommende, forstående, behagelig, sød, ja jeg kan blive ved. Så absolut topka... Leggi di più
Algade 52, 4000, Roskilde, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Professionalisme samt venlighed går hånd i hånd, helt i top.
Her kan du trygt gå hen med dine bisser.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
God og tryg atmosfære. Professionelle tandlæger og klinikassistenter.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Helt igennem perfekt behandling, lige fra indkaldelse, tidsbestilling, modtagelse i klinikken, behandling og betaling. Professionel og tip top. Og super søde ansatte.
Mvh
Claus Niller

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Den allerbedste tandlæge, søde personale, altid hjælpsomme.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Normale priser, god kunde service, faglige dygtige.
Men det i skal gå der ned for, er deres nåle (bedøvelse) håndtering.
Lad mig sige det sådan, jeg tog en flaske vin og takke kort med næste gang. Hvor tit gør man lige det og sku da slet ikke til en tandlæge.
Men prøv selv, det er nærmest smerte frit.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Stop jer selv! Der var absolut intet i vejen med den behandling jeg fik på klinikken, men at blive spammet på SMS med krav om at anmelde besøget på klinikken er helt hen i vejret. Metoden kunne give mistanke om at der bliver foreslået behandlinger der ikke er brug for, simpelthen for at sælge og maksimere omsætningen.
Den behandling jeg modtog var god, saglig og hvad man kan forvente +10%. Derfor er det en skam at man bagefter bliver konfronteret med førnævnte SMS uden samtykke.
Om igen!
- og nej, denne anmeldelse er ikke uopfordret. Det er netop det sagen drejer sig om.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
God og omhyggelig undersøgelse, og en god og velunderbygget anbefaling til det videre forløb. Meget professionelt og omsorgsfuldt.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
De er dygtige til at tage hånd om eventuelle problemer på en dejlig rolig og velovervejet måde. Og sekretæren ..❤ hun er så sød.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
God service og rimelige priser og et smilene og imøde kommende personale

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Super god og kvalificeret behandling. Meget behagelig og hensynsfuldt hele vejen igennem.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Dygtige medarbejdere, som gør det til en god oplevelse at gå til tandlæge.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
En meget venlig og næsten behagelig oplevelse nu det var hos en tandlæge. Tandrensning foretaget omhyggeligt og uden tandkødet blev flået. En rosende opfordring til lige at være lidt grundigere med at rense mellem tænderne - uden at være belærende.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Jeg havde en rigtig god oplevelse vedr. udskiftning af tandfyldning. Professionel samarbejde mellem tandlæge og klinikassistent, alt blev forklaret løbende gennem behandlingen, så ingenting var overladt til tilfældigheden😊

Venlig og proffesionel behandling

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.