Banner for tandlægen.dk - Ringkøbing

tandlægen.dk - Ringkøbing Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nørreport 16, 6950 Ringkøbing, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Søde og rare mennesker, som gav sig tid og forklarede hvad der skulle ske og hvorfor☺️ og billige priser👍🏻 kan helt sikkert anbefales

Valutata 5 stelle su 5

Er kommet meget jævnligt i huset siden 1998, har virkelig været “stamgæst” gennem årene. “Din stol i venteværelset er ledig” Først hos Susanne og senere hos Henrik, og har heldigvis aldrig lidt af... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Søde og venlige som altid. Altid god til forklare hvad der skal ske, så jeg føler mig i trykke hænder. 👌 Så køre jeg gerne turen på de 20min, frem for at bruge den tandlæge i vores egen by.

Valutata 5 stelle su 5

Altid velkommen hos tandlægen .dk Ringkøbing. Kvalitet og service på øverste hylde. Det er klart, at man som patient er i “tandlægens vold”, hvorfor det er fantastisk at kunne have blind tillid t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3013 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Et smilende og imødekommende team

Man bliver mødt med et smilende og imødekommende team som giver en god behandling og seriøs vejledning

17 giugno 2025

Kære Irene,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har mødt et smilende team og har følt dig godt vejledt gennem dit forløb.

Dygtig tandlæge

Dygtig tandlæge , betænksom tager hensyn til en. Meget tilfreds 🙂

Kære Arne,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet og taget hensyn til.

Mega god tandlæge.

Mega god tandlæge.

Kære Kurt,

Tak for din anmeldelse. Det er en fornøjelse at læse, at du er så tilfreds.

Valutata 5 stelle su 5

God og pålidelig behandling.

God, personlig og pålidelig behandling.

Kære Berit,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplever en personlig og tillidsfuld tilgang – det er vigtigt for os at skabe netop den oplevelse.

God oplevelse

God kontakt.
God pleje.
Venlige arbajdere.

6 giugno 2025

Kære Katarzyna,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever god kontakt og venlig pleje på klinikken.

Meget behagelig og roligt

Jeg er meget glad for, at bruge Reinhart som tandlæge. Han er stille og rolig og fortæller, hvad der skal foregå. Jeg har fuld tillid til ham.

28 maggio 2025

Kære Karina,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg, godt informeret og i trygge hænder. Tillid er noget, vi sætter højt, og det glæder os, at du oplever netop dét i behandlingen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
God dag.

Mange hilsner,

God betjening

Jeg fik en god og effektiv betjening.

27 maggio 2025

Kære Lene,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik en god og effektiv betjening. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Altid meget professionel og omsorgsfuld…

Altid meget professionel og omsorgsfuld behandling.
Og det gælder alle man møder, både i receptionen, i telefonen og ikke mindst i tandlægestolen 😊

14 maggio 2025

Kære Egon,

Mange tak for de fine ord. Det er en fornøjelse at læse, at du føler dig godt behandlet hele vejen rundt – både i stolen, ved skranken og i telefonen.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god behandling og meget…

Rigtig god behandling og meget forsigtig … havde en rigtig god oplevelse trods jeg havde en del tandlægeskræk.. men de var gode til at få mig til at slappe af ..

9 maggio 2025

Kære Mulle,

Tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse og følt dig tryg under besøget.

Ingen ventetid.Forstår jysk.let…

Ingen ventetid.Forstår jysk.let kommunikation.

8 maggio 2025

Kære Alice,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplever god kommunikation og kort ventetid hos os.

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever både effektivitet og en god atmosfære hos os.

God behandling

God behandling, fin service til en rimelig pris.

7 maggio 2025

Risposta di tandlægen.dk - Ringkøbing

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede god behandling og service til en fornuftig pris.

God behandling

God, kontant og professionel information inden behandling, som omhandlede fjernelse af en tand.
Behandlingen foregik aldeles smertefrit, og der blev undervejs informeret om processen.

5 maggio 2025

Kære Ivan,

Tak for din fine tilbagemelding. Det er dejligt at høre, at du oplevede tydelig information og en tryg og smertefri oplevelse hele vejen igennem.

Den bedste tandlæge

Den bedste service og er go til at forklare hele tiden hvad hun gør

29 aprile 2025

Kære Mona,

Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget, at du føler dig godt informeret undervejs – og i trygge hænder.

Venlige og meget imødekommende

Venlige og meget imødekommende, profesionelle og dygtige tandlæger 🤩

28 aprile 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede både professionalisme og imødekommenhed – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles.

Tand udtrækning.

De var rolig og fortale hvad der skulle gøres, sørgede for at jeg ikke havde smerter. De leverede en super service til en super pris.

28 aprile 2025

Kære Morten,

Tak for din tilbagemelding. Det glæder os, at du følte dig godt informeret og tryg under hele forløbet – og at du oplevede god service til en fair pris.

Dygtig tandlæge

En meget dygtig tandlæge

23 aprile 2025

Kære Susanne,

Tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos vores tandlæge.

Valutata 5 stelle su 5

Altid søde personer over hele linjen

Altid søde personer over hele linjen - i reception, hos tandlæge og klinikassistent.

22 aprile 2025

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever en venlig og imødekommende stemning – hele vejen rundt.

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig dygtig tandlægen og god…

Utrolig dygtig tandlægen og god behandling

11 aprile 2025

Kære Viktoria,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine ord om både tandlægen og oplevelsen som helhed.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più