Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Sød informativ tandplejer, rolig med god tid til at forklare og til undersøgelsen. Følte mig tryg. Og jeg er ikke særlig glad for tandlæge besøg. Bliver altid lidt nervøs. Tak for at skabe en rolig og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skulle bruge en tandlæge med kort varsel, da min tidligere tandlæge ikke havde tid. En hurtig søgning på nærmeste, og jeg fandt tandlægen.dk meget tæt på hjem. Jeg blev “desværre” nødt til at... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3196 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Der blev lyttet til en som patient og…

Der blev lyttet til en som patient og taget godt hånd om en. Rigtig god oplevelse fra en der ikke ynder at komme til tandlægen.

21 novembre 2024

Kære Janne,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig lyttet til og havde en positiv oplevelse i vores klinik.

Anbefaler

Sødt og venligt personale. Fair priser og professionel behandling.
Eneste minus, er hvor svært det er at få en tid til alm. tjek, på trods af, at jeg jævnligt har en hverdagsfri.

19 novembre 2024

Kære Lene,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og anbefaling af vores klinik. Det er selvfølgelig ærgerligt, at det var svært at finde en tid, hvilke vi kun kan beklage.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtigt og behagligt udført behandling.

Dygtigt og behagligt udført behandling.
Stor omtanke og positiv tilgang.
Nemt at være patient.
Tak !!

19 novembre 2024

Kære Peter John,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Altid god service

11 novembre 2024

Kære Lars Bo,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid modtager en god service i vores klinik.

Dejlig glad personale

Dejlig glad personale. Og virkelig en god behandling

24 ottobre 2024

Kære Natasja,

Tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

Tandsmerter

Jeg blev taget alvorlig og jeg fik en god forklaring på mit tandproblem

16 ottobre 2024

Kære Birte,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Virkeligt rar tandlæge

Virkeligt rar tandlæge, Jørgen, der gør en tryg.

14 ottobre 2024

Kære Lotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg hos vores dygtige tandlæge.

Super tandlæger🫶🏽😍

Super søde piger🫶🏽🫶🏽

18 settembre 2024

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god tandlæge den bedste jeg…

Fantastisk god tandlæge den bedste jeg har haft.
God service og rådgivning til hvordan man passer bedst på sine tænder.
Overkommelig pris.

11 settembre 2024

Kære Karina,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din behandling og vores service.

Super godt service

Super godt service, meget venlig og sød personale
Vh Sanja

10 settembre 2024

Kære Sonja,

Tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtige medarbejdere og rigtig…

Dygtige medarbejdere og rigtig behagelig og god service.

5 settembre 2024

Kære Zandra,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord til vores dygtige personale.

Dejlig sted at komme

Dejlig sted at komme. Man føler sig altid godt tilpas i klinikken, bliver altid mødt af et venligt personale, som altid giver sig tid til at svare på evt. spørgsmål vedr. behandlingen.
Kan kun anbefale stedet

29 agosto 2024

Kære Senad,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig godt tilpas i klinikken og følte dig i gode hænder hos vores imødekommende personale.

Kære Bent,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din behandling.

Tillid

Jeg er kommet hos Jørgen Hansen fra dengang han havde klinik i Ryslinge og fulgte herefter med til Ringe. Det betyder meget for mig, at jeg kender min tandlæge og har derfor gennem årene opbygget god tillid.
Så Jørgen Hansen, du skal ikke spekulere i at gå på pension.

26 agosto 2024
Non scritta su invito

Kære Jette,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre er du har stor tillid til vores dygtige tandlæge.

Valutata 4 stelle su 5

Er generelt tilfreds men det bliver…

Er generelt tilfreds men det bliver dyrere og dyrere for hver gang selv om jeg får lavet det samme, lidt øv

25 agosto 2024

Kære Maja,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores klinik. Derudover sætter vi pris på din feedback, som vi vil tage med videre.

Behageligt og kompetent personale

Behageligt og kompetent personale. Altid venlige og giver en god behandling

19 agosto 2024

Kære Hans,

Tal for din flotte anmeldelse og rosende ord til vores personale. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse, som altid.🕺🌹

15 agosto 2024

Kære Evan,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde endnu en god oplevelse i vores klinik.

Valutata 4 stelle su 5

En rigtig god klinik ass

En rigtig god klinik ass. Jeg har været inde ved 😉😉👍

12 agosto 2024

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din klinikassistent.

Valutata 5 stelle su 5

Alt var simpelthen i orden.

Alt var simpelthen fænemonalt
undtagen trappen til 2 sal.
anstrengelserne er store
der mangler elevatorer.
Os med de gamle bisser
er jeg bange for i misser.
Så se at få et hejseværk
så vil rosen bli’ ekstra stærk.
Finn 85 pr

29 luglio 2024

Kære Finn,

Tak for rosen, den varmer os,
trappen til 2. sal kan være lidt for hård.
Vi værdsætter din feedback, det er klart,
og håber dit næste besøg bliver både venligt og rart.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più