Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Sød informativ tandplejer, rolig med god tid til at forklare og til undersøgelsen. Følte mig tryg. Og jeg er ikke særlig glad for tandlæge besøg. Bliver altid lidt nervøs. Tak for at skabe en rolig og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skulle bruge en tandlæge med kort varsel, da min tidligere tandlæge ikke havde tid. En hurtig søgning på nærmeste, og jeg fandt tandlægen.dk meget tæt på hjem. Jeg blev “desværre” nødt til at... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3190 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

22 settembre 2025

Kære Ditmar,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede en god service i vores klinik.

Valutata 3 stelle su 5

Intet at tilføje

15 settembre 2025

Kære Bjarne,

Vi vil naturligvis gerne yde den bedste service for få 5 stjerner. Derfor vil vi meget gerne høre, hvad vi kunne have gjort bedre til din behandling.

Du er meget velkommen til at sende os en mail på: ringe@tandlaegen.dk, så vi kan følge op på din oplevelse.

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Super seriøs klinik 👍 er altid blevet…

Super seriøs klinik 👍 er altid blevet behandlet godt

11 settembre 2025

Kære Jens Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores klinik super seriøs, samt at du altid bliver godt behandlet - det er netop det vi tilstræber.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du altid får en god oplevelse hos os - det betyder meget.

Super god oplevelse

Personalet er søde, friske og hyggelige. Undervejs i behandlingen er de gode til at forklare hvad der sker, fortæller hvad der blev set på tandrøntgen og ingen tvivl om at alt er grundigt gjort.
Aldrig før er jeg taget hjem med et smil på efter tandlægebesøg.😊

4 settembre 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores personale søde, friske og hyggelige, samt at de var gode til at forklare undervejs i behandlingen. Det betyder meget for os at høre, at du gik derfra med et smil.

Kvalitet

Behagelig og effektiv

3 settembre 2025

Kære Finn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en behagelig og effektiv behandling.

Bedste tandlæge

Bedste tandlæge
God tand behandling og service
Søde og rare personale

2 settembre 2025

Kære Sewan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har den bedste tandlæge, hvor du får en god tandbehandling og service. Det er dejligt, at du finder personalet søde og rare.

Var der som 1.gangs kunde

Var der som 1.gangs kunde. Rigtig grundig og kompetent undersøgelse. Meget venligt og imødekommende personale.

26 agosto 2025

Kære Ulla,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at din første undersøgelse hos os var rigtig grundig og kompetent. Vi er glade for, at du finder vores personale meget venlige og imødekommende.

Ditte er dygtig og de kollegaer

Ditte er dygtig og de kollegaer
Der hjælper hende under behandlingen. 😊

14 agosto 2025

Kære Linda,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du finder vores tandlæge og resterende personale dygtige og hjælpsomme.

Meget professionel

En super sød og imødekommende tandlæge, der hurtigt hjalp med at fikse en kindtand hvor der var knækket et stykke af

8 agosto 2025

Kære Fie,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores tandlæge sød og imødekommende.

Det er dejligt, at du fik hurtigt hjælp.

I recommend!!!

I recommend!!!
I am extremely happy and satisfied with the dental care and the attitude of the people. Even my fear of the dentist, I felt good in safe hands the whole time. They were very polite, explained everything and made me feel better. I feel good after the treatment and I definitely recommend the clinic!

4 agosto 2025

Dear Yordan,

Thank you very much for your review.

We are happy to hear that you had a good experience despite your fear of the dentist, and that you felt well informed and in safe hands.

We really appreciate your recommendation.

Have a nice day.

Best regards

Venligt

Venligt, smilende og empatisk oplevelse.

31 luglio 2025

Kære Annette,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det betyder meget.

Valutata 3 stelle su 5

Ikke tilfreds med ny tandbehandler og…

Ikke tilfreds med ny tandbehandler og en uhyrlig stigning i pris siden sidste behandling giver anledning til overvejelse for fremtiden

7 luglio 2025

Kære Leo,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til forventning.

Vi vil meget gerne følge op og forstå nærmere, hvad der har givet anledning til din utilfredshed.
Du er velkommen til at kontakte os på tlf. nr.: 62 62 13 14.

God dag.

Professionelle og flinke medarbejdere

Professionelle og flinke.

3 luglio 2025

Kære Kenneth,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplever professionelle og flinke medarbejdere hos os - det betyder meget for os.

Tandlæge skræk

Jeg have en svær tand og få ud
Jeg har tandlæge skræk
Kigger tilbage så har det været voldsomt og få min tand ud. Men da jeg lå i stole følt jeg mig tryk selvom det var slemt. Tager jeg sku hatten af få.

2 luglio 2025

Kære Tommy,

Mange tak for at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg i vores hænder, selv med tandlægeskræk.

Søde tandlæger og gode til deres arbejde

Søde tandlæger og gode til deres arbejde

30 giugno 2025

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores personale. Vi bestræber os altid på at give den bedste oplevelse.

Glad og imødekommende personale

Glad og imødekommende personale. Alt i alt en god oplevelse.

21 giugno 2025

Kære Jonas,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med et imødekommende personale.

Valutata 5 stelle su 5

Det er en dygtig tandlæge jeg har så…

Det er en dygtig tandlæge jeg har så det er en god oplevelse jeg havde

13 giugno 2025

Kære Jonna,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med vores tandlæge.

Valutata 5 stelle su 5

Præcis og venlig behandler/personale.

Præcis og venlig behandler/personale.

12 giugno 2025

Kære John,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du fremhæver både præcision og venlighed – det er netop værdier, vi vægter højt i vores daglige arbejde.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più