Banner for tandlægen.dk - Rønne

tandlægen.dk - Rønne Recensioni

TrustScore 5 su 5

Christians Plads 7, 3700 Rønne, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ved akut gene - hurtig tid - venlig tandplejer og dygtig og hurtig samt effektivt blev problemet løst - tak til Tornberg ☝️👍:-)

Valutata 5 stelle su 5

I de sidste 22 år har Camilla og Helle “passet på” min mands og mine tænder. Camilla har altid vist stor omsorg - ikke kun for tændernes pleje, men også, med sit store hjerte, overfor vores sorger o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Da man endelig kom igennem på telefon, og fik en aftale 2 dage efter, gik det hele helt perfekt, god og professionel behandling. Super dygtig tandlæge og assistent

Valutata 4 stelle su 5

God service og behandling af Steffen Lauritzen og Co. pt. Christians Plads 3700 Rønne Jeg knækkede en tand i torsdags ( idag tirsdag) og da min tandlæge har ferie så måtte jeg benytte mig af tandl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3111 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tryg og professionel behandling

Personalet er imødekommende og venlige.
Jeg oplevede virkelig at være i trygge hænder. Under hele forløbet følte jeg mig velinformeret og godt behandlet. Lægen var god til at forklare hvad der skulle ske, hvilket var beroligende og gav mig følelsen af tryghed.

28 agosto 2024

Kære Alina,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og positive feedback.

Fik hurtig en tid

Fik hurtig en tid, da en tand knækkede. Altid en god og professionel oplevelse hos denne tandlæge

13 agosto 2024

Kære Veronica,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid har en god og professionel oplevelse, når du besøger vores klinik.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid modtager en god og femstjernet behandling i vores klinik.

Godt

God service og oplevelse

9 agosto 2024

Kære Vickie,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik.

Super personale

Så rare og flinke mennesker fra jeg træder ind ad døren
Så tryg ved undersøgelsen
Og behandlingen

2 agosto 2024

Kære Rita,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god og tryg oplevelse. Vi sætter stor pris på din tillid og dit positive feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god behandling og meget…

Virkelig god behandling og meget venligt personale

1 agosto 2024

Kære Finn,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du blev modtaget af et venligt personale, som udførte en god behandling.

Valutata 4 stelle su 5

God service og kompetent behandling

Jeg knækkede en tand i torsdags ( idag tirsdag) og da min tandlæge har ferie så måtte jeg benytte mig af tandlægevagten.
De har klinik hos “tandlæge dk”,- - jeg fik en yderst behagelig og kompetent behandling med god forklaring undervejs om hvad der ville blive brugt af materialer samt proceduren, - - behandlingen tog ikke særlig lang tid.

30 luglio 2024
Non scritta su invito

Kære Knud,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik en kompetent og behagelig behandling samt modtog gode forklaringer undervejs.

Alt fungerede fint

29 luglio 2024

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt fungerede fint under dit besøg.

Valutata 5 stelle su 5

God og ikke mindst behagelig oplevelse…

God og ikke mindst behagelig oplevelse af et akut besøg hos tandlægen, under et ferieophold.

24 luglio 2024

Kære Flemming,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med en akuttid.

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god oplevelse!!

En rigtig god oplevelse!!
Den vil jeg gerne sende videre!
Tak for en god rolig behandling

24 luglio 2024

Kære John,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god og femstjernet oplevelse i vores klinik.

Fantastisk dygtig tandlæge

Fantastisk dygtig tandlæge - jeg er yderst taknemlig for hans hjælp. De øvrige ansatte er yderst servicemindede. Jeg havde den bedste oplevelse. Tusind tak for det. En stor tak til Henrik som behandlede mig.

16 luglio 2024

Risposta di tandlægen.dk - Rønne

Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din ros til vores dygtige tandlæge og resten af vores kolleger i klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Effektiv og professionel behandling.

Effektiv og professionel behandling.
Som turist på Bornholm med en akut tandskade, fik jeg tid samme dag, som jeg kontaktede.

12 luglio 2024

Kære Lise,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med en tid.

Kom hurtigt til

God, hurtig og høflig betjening

10 luglio 2024

Kære Michael,

Tak for din fine anmeldelse og fem flotte stjerner.

Imponerende.

Imponerende. Aldrig har jeg oplevet så venlig, imødekommende og fagligt kompetent personale. Ærgerligt at jeg kun kan give 5 stjerner.

10 luglio 2024

Kære Jesper,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din ros af vores personale, som vi glæder os til at dele med dem.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og effektiv service da jeg havde…

Hurtig og effektiv service da jeg havde brug for en akut tid.

3 luglio 2024

Hej,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne være behjælpelige med at finde en tid.

Følte mig tryg

Søde og rare var de alle i klinikken og meget kompetente…mvh Kirsten

1 luglio 2024

Kære Kirsten,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg i vores klinik.

Kan kun anbefale Christine

Super søde, kompetente og hurtige.
Jeg lider af lidt tandlægeskræk og det blev der taget hensyn til. Har fået ny behandler, og de var simpelthen så søde, behagelige og hurtige til at lave min behandling. Positivt overrasket over deres teamwork, og hvordan de lettede stemningen imens de arbejdede

27 giugno 2024

Kære Annika,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtig tandlæge og venligt personale

Jeg følte mig tryg og i gode hænder

25 giugno 2024

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os glade og stolte at læse, at du følte dig tryg og i gode hænder under dit besøg.

God sommer

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più