Banner for tandlægen.dk - Rønne

tandlægen.dk - Rønne Recensioni

TrustScore 5 su 5

Christians Plads 7, 3700 Rønne, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ved akut gene - hurtig tid - venlig tandplejer og dygtig og hurtig samt effektivt blev problemet løst - tak til Tornberg ☝️👍:-)

Valutata 5 stelle su 5

I de sidste 22 år har Camilla og Helle “passet på” min mands og mine tænder. Camilla har altid vist stor omsorg - ikke kun for tændernes pleje, men også, med sit store hjerte, overfor vores sorger o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Da man endelig kom igennem på telefon, og fik en aftale 2 dage efter, gik det hele helt perfekt, god og professionel behandling. Super dygtig tandlæge og assistent

Valutata 4 stelle su 5

God service og behandling af Steffen Lauritzen og Co. pt. Christians Plads 3700 Rønne Jeg knækkede en tand i torsdags ( idag tirsdag) og da min tandlæge har ferie så måtte jeg benytte mig af tandl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3104 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig og kompetent behandling

Meget hurtig og kompetent behandling af hul i tand. Rolige og smilende medarbejdere. Stor ros til tandlæge Camilla Ulrich.

29 aprile 2025
Non scritta su invito

Kære Patrik,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede effektivitet og en rolig atmosfære i klinikken.

Behagelig personale

27 aprile 2025

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig godt taget imod.

En god og rar behandling

En god og rar behandling

4 aprile 2025

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en positiv og rar behandling hos os.

God behandling

God behandling, søde tandtekniker, god tone.

3 aprile 2025

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både tandbehandlingen og den venlige
atmosfære.

Var meget blid

Var meget blid

3 aprile 2025

Kære Jesper,

Tak for din korte og fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en behagelig oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Altid smilende og meget omsorgsfuld…

Altid smilende og meget omsorgsfuld tandlæge, som altid har patienten i fokus . Jeg havde tandlæge skræk før, nu ELSKER jeg at gå til tandlæge .

2 aprile 2025

Kære Natasja,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og vi er glade for, at du har fået det bedre med tandlægebesøgene. Det betyder meget for os, at vi kan skabe en tryg og omsorgsfuld oplevelse for vores patienter.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Har gået hos Tandlægehuset i en del årt

Har gået hos Tandlægehuset i en det år, jeg har altid været rigtig godt tilfreds med den behandling som er blevet udført

31 marzo 2025

Kære Maryanne,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med behandlingen gennem årene. Vi sætter stor pris på din loyalitet og ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste behandling.

Behagelig service

Behagelig service og gode svar på sprøgsmål.

28 marzo 2025

Kære Dmytrii,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en behagelig oplevelse, og at du har fået gode svar på dine spørgsmål.

Super hjælpsomme

26 marzo 2025

Kære Tom,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du tilfreds med din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super fin og professionel behandling

Super fin, venlig og professionel behandling.

24 marzo 2025

Kære Mikael,

Det glæder os, at du er tilfreds med din behandling hos os. Mange tak for din fine anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik opereret implantat ind

Jeg fik opereret implantat ind. Thomas giver en Super professionel og behagelig behandling. Jeg fik hele tiden at vide hvad han lavede og vupti, så var den klaret 😃 Jeg har kun de bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 marzo 2025

Kære Torben,

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med din operation. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du følte dig godt tilpas under behandlingen hos Thomas. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give patienterne den bedste mulige pleje. Tak for din anbefaling.

Kære Elisabeth,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse hos os.

Kære Ole,

Tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din støtte og er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Valutata 4 stelle su 5

Altid god og tryg behandling

Altid god og tryg behandling
Der er ventetid og ofte kan ens tid blive lavet om, men altid omhyggeligt, så det passer en og tiden huskes af både en selv og klinikken.
Jeg er altid glad for at komme der og de er meget gode til at imødekomme ens behov

11 febbraio 2025

Kære Michelle,

Mange tak for din anmeldelse og konstruktive tilbagemelding. Vi gør altid vores bedste for, at der ikke skal opstå ventetid, men der kan opstå uforudsigelige situationer, som desværre kan skabe ventetid. Det beklager vi!

Vi sætter stor pris på dine rosende ord, og det gør os glade at læse, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Hos Tandlægerne på Christians Plads er…

Hos Tandlægerne på Christians Plads er der altid en hurtig og fin betjening og det er en meget dygtig og behagelig tandlæge jeg. Kan kun anbefales!
Charlotte Hendrichsen

7 febbraio 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Vi glæder os over at du er glad for din tandlæge hos os.

Super sød tandlæge

Super sød tandlæge der giver sig tid til patienterne.

4 febbraio 2025

Kære Alex,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med din behandling hos os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più