L'azienda ha risposto
Selv om jeg har skulle tage en ekstra avis rute, for at komme i mål med mit projekt, så har det fra dag et været en fornøjelse og en dejlig oplevelse hos tandlægerne i Teglgårdsparken 100.... Leggi di più
Teglgårdsparken 100, 5500, Middelfart, Danimarca
Come questa azienda usa Trustpilot
Meget tilfreds og rigtig dygtige til at vejlede - behagelig oplevelse. Tak😀

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Super god tandlæge 👍 rigtig sød personale, kan varmt anbefales

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Niels Pade og hans team har udført professionelt behandling med tand implementerer for både min hustru og jeg hvor vi er meget glade for resultatet og Lene Springborg og hendes team har lavet naturlige proteser for os. Og samarbejdet mellem Niels og Lene kan kun anbefales, de har sikret et godt forløb for os !!

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Den bedste tandlæge jeg har mødt.
De er varme og i mødekommende og afhjælper dig med problemet.
Jeg har det flotteste smil i dag og er nu ikke længere bange for at smile med tænder

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Behageligt personale og god behandling 😊

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Jeg fortrød bestemt ikke mit valg af tandlægen dk i Middelfart. Klinikken har en dejlig atmosfære, alle er søde og venlige. Vil specielt nævne Niels Pade og hans assistent Rikke, som behandlede mig og gjorde det med dygtighed ,omsorg og stor faglighed ! Jeg giver min bedste anbefaling !

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Det første step var implantaterne - nye fortænder.
Her fik Sussi og Leo [ alias Niels og Rikke ] sunget mig igennem forløbet, jo helt sikkert en oplevelse for livet..så ingen skal komme og sige det er kedeligt at gå til tandlægen.
Step to var nye plastfyldninger og nye kroner, en etape der har taget tid, men Berit og Anja har med stor faglighed, smil og humor gjort det nemt t komme igennem.
Et nedslagspunkt fra etapen, har for mig været deres måde at arbejde sammen på, de siger ikke meget for de ved hvor de har hinanden og ved hvad der skal ske, det har for mig været en fantastisk oplevelse at være en del af.
Nu venter etape 3 som er de to implantater jeg skal have sat på i januar måned. Hvad jeg er sikker på bliver en lige så stor oplevelse.
Så står man og mangler en tandlæge klinik med høj faglighed lige fra receptionen og til tandlæge stolene, så er det tandlægerne i Teglgårdsparken man skal gå til.

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
1 stjerne er for meget nærmest røveri ved højlys dag. undersøgte tilbud anden sted de var i chok over anbefaling til 80000 kroner som ikke på nogen måde ville afhjælpe problemet med helprotese da de med det samme kunne bekræfte at der ikke er mulighed for implanter. Kan slet ikke anbefales jeg sammenligner det som forsøg på røveri. Michael Staunsbjerg

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Det er underligt at skrive, at en tandudtrækning kan være en positiv oplevelse. Men det var det for mig. Berit og Anja udstrålede ro og sikkerhed og gjorde en bangebuks som mig helt tryg. Berit havde det professionelle overblik og fortalte hele tiden, hvad der skete, og hvad der skulle ske. Tak for en rigtig god behandling!

Måske verdens mest pædagogiske tandlæge… Berit Lauridsen er helt fantastisk👍🏼

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Jeg har haft Tandlægen i Middelfart i mange mange år, de er super søde og altid glade. Man bliver behandlet rigtig godt, jeg føler mig altid velkommen👍

Altid venlige og professionelle
Yderst opmærksom på ens velbefindende.
Får min fulde anbefaling.

Risposta di tandlægen.dk - Middelfart
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.