Jeg fik opereret en dårlig kindtand ud. Jeg fik fantastisk god behandling og Rasmus oplyste hele tiden hvad han udførte. Den søde kvindelige tandlæge gav også meget gode oplysninger ang. Min tid... Leggi di più

Dette var mit fjerde eller femte besøg hos Thomas Kofod, der endnu engang foretog en top professionel operation. Dagen derpå altså i dag mærker jeg minimal ømhed i såret. Yderligere var man omgivet af... Leggi di più
Selve behandlingen gik meget fint og hurtigt. Og efterfølgende er det også gået fint. Eneste anke er, at vi ventede over 1/2 time over den tildelte tid, og ingen gav besked om forsinkelsen; vi ven... Leggi di più
Lyngby Hovedgade 27, 3., 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Som sidst, meget rolig atmosfære, meget imødekommende personale,god langsom beskrivelse af behandling/skade. De er nænsomme.
Min varmeste anbefaling! 👍💝

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Jeg er virkelig ikke vild med tandlæger, men det her var faktisk en helt ok oplevelse.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Jeg fik opereret en dårlig kindtand ud.
Den søde kvindelige tandlæge gav også meget gode oplysninger ang. Min tid efter tand operationen.
Meget dygtige tandlæger.
Også damen i informationen.
Jeg er fuld ud tilfreds.
Kan anbefale tandlægerne👍

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Agnete er verdens sødeste tandplejer. Jeg sender alle mine venner og familie hendes vej. De kærligste hilsner fra Monica

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Har været i behandling hos tandlægen.dk Lyngby flere gange og jeg går hver gang derfra med den bedste oplevelse. Man blir modtaget på bedste måde af alle fra sekretær, klinikassistent og tandlæge - man kan kun føle sig tryg som patient her. Meget professionelle og på samme tid omsorgsfulde. Kunne jeg give 6 stjerner gjorde jeg det. Tak for at jeg ikke længere frygter tandlæger

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Var inde hos tandplejer Agnete og fik lavet eftersyn og tandrensning. Alt gik godt, Agnete er en meget kompetent og faglig dygtig tandplejer.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Grundig og nænsom tandundersøgelse af Bettina, hun fik det næsten til at blive en wellness oplevelse😄
Jeg kommer glad igen til næste rutine undersøgelse 😊

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Bettina Bentley gav igen en grundig behandling/undersøgelse af tænderne. Paradontitis nu under kontrol.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Meget kompetent læge, venlig personale, meget betryggende oplævelse.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Jeg skulle have ordnet betændelse på rodspidser på 2 tænder og udtrækning af +7 efter skanning og henvisning fra anden tandlæge fordi tandkirurg skulle udføre indgrebet.
Vi havde en fin dialog og under indgrebet der varede lidt mere end en time blev jeg orienteret på en behagelig måde
Kæbekirurgen og den imødekommende assistent gennemgik grundigt og forsynede mig med skriftlig information om hvilke procedure jeg skulle følge med hensyn til smerte og hygiejne i mundhulen samt udleverede medicin og isposer.
Super god og tryg behandling

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Jeg får altid de bedste behandlinger. Jeg har nu kendt tanlægerne i mere end 10 år - har både fået alm. behandlinger og de mere komplicerede kirugiske. Der er en behagelig stemning, priserne er rimlige, tandlægerne er gode til at berolige hvis man er meget bange for at få en behandling, super kompetende og alt personale er venlige og imødekomne. Implantatcentret og kiruger er ligesom resten af 'slænget'. Derfor får klinikken min allerbedste anbefaling.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
God modtagelse og behandling.
Det er nemt at parkere lige ved.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Skulle fået hivet en visdomstand ud i går. De var meget gode til at berolig en, så man følte sig tryg. Samtidig var de gode til, at forklare hvad der skulle sket ,og hvad jeg skulle gøre bagefter. Fik også medicin med til at helbrede mit sår. Selve operation gjorde kun lidt ondt men han var meget hurtigt om det .

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Jeg har altid haft en god oplevelse. Er gået her mange år. 😁

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Super kompetente tandlæge, god service og høj faglighed. Fik fjernet to visdomstænder og nu dagen efter kun lidt øm. Så fuld tilfredshed her fra.

Verdens bedste Tandlæger hos Tandlægen.dk lyngby
Jeg er selv klient hos Niels Madsen og jeg har altid følt mig i de tryggeste og dygtigste rammer, personalet er altid super venlige og opmærksomme. Jeg har selv været hundeangst for at gå til tandlægen men nu hos Niels er det bare en fornøjelse. Det simpelthen den bedste tandklinik jeg nogensinde har været i. Kæmpe anbefaling herfra

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Jeg skulle have opereret tand ud. Jeg har tandlæge skræk, havde sagt det ved ankomsten. Men blev behandlet uden hensyn. Under operationen blev der kun sagt nu skal jeg save . Nu skal jeg høvle på knogle osv. Ingen empati eller forståelse for hvor skrækkeligt oplevelsen var. Kold business. 27

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Implantatcenter
Der er kun godt at sige om alle medarbejdere. Man føler sig velkommen og rigtig godt behandlet, både til er lille behandling og også til større behandlinger.
Jeg anbefaler tandlægerne og Lyngby implantatcenter til alle jeg kan.