Banner for tandlægen.dk - Kolding

tandlægen.dk - Kolding Recensioni

TrustScore 5 su 5

Albuen 23, 6000 Kolding, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Lige overflyttet til jer og fået en tandplejer tilbage som jeg sætter stor pris på .. Cæcilie har altid fået mig til have tillid skønt jeg havde en slem tandlæge skræk ..så glad for for min beslutning... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Cæcilie Hansen hos Tandlæge.dk i Kolding! Jeg må ærligt indrømme, at jeg normalt synes, det er noget af det mest ubehagelige at gå til tandlæge – men her var oplevelsen en helt anden.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kontaktede tandlægen.dk med et akut behov. På trods af, at jeg endnu ikke var patient i klinikken, gjorde personalet, hvad de kunne for at tilbyde mig en tid allerede næste dag. Mit første besøg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bliver altid mødt med varme smil, både i reception, ved tandplejer og de dygtige tandlæger. Får altid en oversigt over evt. behandling og god forklaring. Kan endda være heldig med “giro 413” af tandlæ... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3256 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tryg og god behandling

Jeg endte helt tilfældigt med en tid hos Tandlægen.dk da jeg akut havde brug for en tid, og min egen tandlæge var lukket.
Jeg har en nærmest invaliderende tandlægeskræk, men Mikkel var så sød, rolig og informativ, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem min behandling (som i øvrigt endte med at jeg skulle have en tand trukket ud!)
Efter hele forløbet besluttede jeg at flytte permanent til tandlægen.dk, som hermed har mine aller bedste anbefalinger! 👍🏻

15 ottobre 2024

Kære Björk,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en informativ og tryg oplevelse hos vores tandlæge, trods din store tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og varme anbefalinger til vores klinik.

God oplevelse

Altid følt mig godt tilpas i de 27 år jeg har haft samme tandlæge

11 ottobre 2024

Kære Vivi,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid har følt dig god tilpas, når du er kommet hos din tandlæge gennem 27 år.

Valutata 5 stelle su 5

Arjeta Salihi er meget god til sit job

Arjeta Salihi er meget god til sit job, hun går op i detaljer og hun er meget ansvarlig
🌹

3 ottobre 2024

Kære Khaled,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer og vil naturligvis dele dem med dig.

God farligheden og service

God farligheden, god service og venlighed i det hele taget.

3 ottobre 2024

Kære Brian,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og de fem flotte stjerner til vores klinik.

Valutata 5 stelle su 5

En super fornøjelse at komme til…

En super fornøjelse at komme til tandlæge ved sidikatu. Meget underholdende. Og grundig behandling.

2 ottobre 2024

Kære Steen,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du synes det er en fornøjelse at komme til behandling hos vores dygtige og grundige tandlæge.

Valutata 5 stelle su 5

God service meget gode tandlæger…

God service meget gode tandlæger dejligt sted at komme tandlæger dk

2 ottobre 2024

Kære Jan,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du synes vores klinik er et dejligt sted at gå til tandlægen.

Trygt

Det er trygt at komme der.

1 ottobre 2024

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse. Det gør os stolte at læse, at du synes det er trygt at komme i vores klinik.

Dygtig og veluddannet personale

Dygtig og veluddannet personale. Altid et smil og god service.

28 settembre 2024

Kære Christina,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord til vores dygtige og altid smilende personale.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg lider af voldsom tandlægeskræk

Jeg lider af voldsom tandlægeskræk, og har derfor en helt speciel tandlæge som er specialist i netop det i Tyskland.
Grundet en forsikringssag måtte jeg ikke bruge min tandlæge der med skulle vælge en i dk. Efter jeg havde snakket med flere tandlægeklinkker faldt valget på tandlægen Kolding.
Og hold da op en service og forståelse. Jeg kom ind til tandlægen Rene, som brugte meget tid på at berolige mig og fortælle om både ham selv og alle de forskellige ting man kunne gøre i mit tilfælde. Under selve undersøgelsen var ham og hans assistent meget opmærksom på om jeg var ok og stoppede flere gange så jeg lige kunne få ro på. Han fortalte hele tiden hvad han gjorde og hvilken instrumenter han brugte og ikke mindst hvad de gjorde og hvor meget de larmede. Efter undersøgelsen brugte Rene igen tid på at fortælle mig om hvad han har laver ved min tand og hvad der nu skulle ske.
Jeg følte mig meget tryk og vil klart komme der igen. Kan virkelig anbefale dem til andre der som mig har tandlæge skræk.

13 settembre 2024

Kære Tina,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os utrolig glade og stolte at læse din positive feedback samt at du havde en tryg oplevelse i klinikken.
Vi sætter stor pris på dine varme anbefaling, og ikke mindst at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god behandling og service af…

Altid god behandling og service af smilende personale

9 settembre 2024

Kære Åge,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du altid modtager en god service hos vores smilende personale.

Tror jeg overgiver mig.

Tror jeg overgiver mig.
Var skeptisk da Holgersson overgik til anden tandlæge, overvejede et skift.
Har nu været her 3 gange, og er meget positiv overrasket. Senest igår hvor jeg havde ondt i en tand, og fik tid en time senere. Troede ikke jeg kunne klarer mig uden Niels, så nu ønsker jeg ham bare den bedste pension😊

10 settembre 2024

Kære Lena,

Mange tak for din anmeldelse. Vi forstår, at det kan være svært at stoppe hos en tandlæge man er glad for og har tillid til. Derfor er det også dejligt at vide, at du efter tre gange føler dig i gode hænder hos os.

Virkelig god service og rart personale

Der er virkelig en rar stemning i klinikken og man får den bedste service. Personalet er søde til at guide en igennem det hele. Jeg var personligt selv inde ved Sidikatu, som virkelig er den sødeste til at forklare alt hvad hun laver og få en til at føle sig godt tilpas!

27 agosto 2024
Non scritta su invito

Kære Victoria,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre at du er tilfreds med dit besøg, samt følte dig i gode hænder hos vores dygtige tandplejer.

Virkelig god service og rart personale

Der er virkelig en rar stemning i klinikken og man får den bedste service. Personalet er søde og guider en igennem det hele. Jeg var personligt selv inde ved Sidikatu, som virkelig er den sødeste til at forklare alting og få en til at føle sig godt tilpas!

27 agosto 2024

Kære Victoria,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du har taget dig tid til at dele den med os.

Rigtig god oplevelse!

Rigtig venligt personale, både i telefon og på klinikken. Jeg ringede i dag med tandpine og fik en akut tid en time senere.
Tandplejeren Cæcilie tog sig godt af mig. Hun forklarede alt hvad hun gjorde under processen, og jeg følte mig meget tilpas undervejs.
Det var mit første besøg på klinikken, da jeg normalt har tandlæge på Sjælland. Men skulle jeg være i Kolding området og have brug for tandlæge hjælp igen, så vil jeg ikke tøve med at ringe til dem igen :)

20 agosto 2024
Non scritta su invito

Kære Liv,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at vores dygtige tandplejer gjorde dit besøg til en god oplevelse, hvor du kunne føle dig tilpas.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord, samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 5 stelle su 5

Min nye tandlæge er grundig

Min nye tandlæge er grundig, vejledende og imødekommende og hun gav mig en masse info omkring, hvordan jeg kan passe på mine tænder

18 agosto 2024

Hej,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele den med os på Trustpilot.

Valutata 2 stelle su 5

Almindelig tandeftersyn inkl…

Almindelig tandeftersyn inkl tandrensning.
Blev forsøgt overtalt til skift af en fyldning som jeg fik skiftet for 4-5 år siden. Jeg har fået lavet mange tandrensninger gennem årene men aldrig noget lignende. Meget hårdhændet tandrening med metalsonden, følte mit tandkød blev gennemhullet og at hun forsøgte at hive mine fyldninger ud. Meget ubehageligt.
Den afsluttende pudsning kunne hun lige så godt have droppet, for hun rørte knap tænderne med "børsten". Gik ikke derfra med følelsen af rensede tænder, som jeg ellers plejer.
Prisen var dog heldigvis kun på 400 kr.

15 agosto 2024

Kære Bodil,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende.
Vi vil meget gerne i dialog med dig og har forgæves forsøgt at kontakte dig. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 75525151.

Vi håber at høre fra dig.

Hurtig hjælp ved en skade

Hurtig hjælp ved en skade

19 luglio 2024

Kære Kim,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più