Banner for tandlægen.dk - Karise

tandlægen.dk - Karise Recensioni

TrustScore 5 su 5

Søndergade 23, 4653 Karise, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde ikke været til tandlæge i ca 20 år, jeg har en autisme og adhd og har derfor nogle udfordringer med at få børstet tænder og sensoriske problematikker. Jeg oplevede at blive taget SUPER seri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En meget positiv oplevelse Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God og grundig undersøgelse af Jacob med forklaring og anbefalinger under vejs. Efterflg. Modtaget detaljeret oplæg/forslag til videre behandling med prisoverslag på hvert indgreb samt anbefalet p... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De var så søde at tage mig ind ved akut behov, da min egen tandlæge havde sommerferie. God behandling i både reception og inde hos tandlægen. Kan klart anbefale dem til andre.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3258 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk sted

Fantastisk sted! God service og fleksibilitet.
Man føler sig genkendt og velkommen på klinikken, og jeg har fuld tillid til min tandlæge Hamed.
Stor anbefaling, -også til mennesker med tandlægeskræk 🦷🪥
/Pernille Eriksen

12 aprile 2025

Kære Pernille,

Mange tak for din varmende anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du føler dig tryg og godt taget imod på klinikken – det betyder meget for os.

Valutata 4 stelle su 5

Altid smilende og glad personale.

Altid smilende og glad personale.
Får sublim behandling af meget kompetent tandplejer.

10 aprile 2025

Kære Brian,

Mange tak for dine pæne ord. Vi er glade for, at du oplever både godt humør og høj faglighed, når du besøger os – det er netop det, vi stræber efter hver dag.

Valutata 5 stelle su 5

Altid ret at komme men følger sig set…

Altid ret at komme men følger sig set og hørt

9 aprile 2025

Kære Rene,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig både set og hørt – det er vigtigt for os at skabe en god og tryg oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

God kontakt og ekspertise i top

Søde og super dygtige tandlæger/ klinikassistenter og tandplejere . Imødekommende og smilende . Der er ro og tid til en grundig behandling . Topmoderne udstyr og ok priser😃

7 aprile 2025

Kære Gitte Marie,

Tusind tak for de rosende ord. Vi gør os umage for at skabe en tryg og behagelig oplevelse for vores patienter, og det betyder meget, at du fremhæver vores faglighed, atmosfære og udstyr.

Gode og dygtige medarbejdere

Altid god behandling og gode råd

5 aprile 2025

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med både behandling og rådgivning.

God dag.

Professionel

Venlig, professionel behandling

3 aprile 2025

Kære Lise,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både behandlingen og vores kommunikation. Tak for din anmeldelse.

Venligt og dygtigt personale

Venligt og dygtigt personale
God behandling i trygge hænder

2 aprile 2025

Risposta di tandlægen.dk - Karise

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse hos os.

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling. Trygt og godt!

1 aprile 2025

Kære Anette,

Det glæder os, at du har haft en tryg og god behandling. Tak for at dele din oplevelse – det er vi rigtig glade for.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en rigtig god oplevelse at komme…

Altid en rigtig god oplevelse at komme hos dem. Hamed er virkelig dygtig til sit arbejde og er rar at være omkring. Man føler sig velkommen og der bliver lyttet ordentligt til en. (Man er ikke bare et nr i rækken) går altid derfra med en god følelse.

26 marzo 2025

Kære Louise,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord til vores personale. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig velkommen og godt taget imod. Vi bestræber os altid på at skabe en tryg og positiv oplevelse for vores patienter, så din feedback glæder os virkelig.

Fik hurtig tid

Fik hurtig tid, og god behandling

25 marzo 2025

Kære Martin,

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din behandling hos os.

Utroligt rare og omhyggelig

Utroligt rare og omhyggelig

20 marzo 2025

Kære Anker,

Det er dejligt at høre, at du er glad og tilfreds efter dit besøg på klinikken. Mange tak for din positive anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk flinke og behagelige…

Fantastisk flinke og behagelige service/personale, i den dyre ende, kan varmt anbefales

19 marzo 2025

Risposta di tandlægen.dk - Karise

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerne. Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen på klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg følte mig tryg og i gode hænder…

Jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen! Kom fra en ærgerlig oplevelse hos en anden tandlæge, men blev virkelig godt modtaget her. Der blev lyttet, forklaret og undersøgt grundigt.

18 marzo 2025

Kære Ditte,

Tak for din meget flotte anmeldelse. Det er dejligt, at vi kunne hjælpe dig med at føle dig tryg, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Fin service ,venligt personale god…

Fin service ,venligt personale god faglighed

17 marzo 2025

Kære Finn,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt.

Tusind Tak Karise

Tak for en rigtig effektiv og venlig service- HVER Gang😁

13 marzo 2025

Kære Derek,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord, og at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Kære Michael,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en god oplevelse også selv om at…

Altid en god oplevelse også selv om at man har haft tandlægeskræk i mange år og derved ikke at gå til tandlægen det er der er stor respekt for deroppe

10 marzo 2025

Risposta di tandlægen.dk - Karise

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi forstår, at tandlægeskræk kan være en udfordring, og vi sætter stor pris på din tillid. Vi bestræber os på at skabe et trygt og komfortabelt miljø for vores patienter.

Super tilfreds

Super tilfreds. God snak om hvad der skulle ske og hvad der skete. Altid god behandling og mange smil

7 marzo 2025

Kære Anni,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse. Det er altid dejligt at høre, at vores medarbejdere har givet dig en god behandling og et smil med på vejen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più