Jeg havde ikke været til tandlæge i ca 20 år, jeg har en autisme og adhd og har derfor nogle udfordringer med at få børstet tænder og sensoriske problematikker. Jeg oplevede at blive taget SUPER seri... Leggi di più

En meget positiv oplevelse Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse d... Leggi di più
God og grundig undersøgelse af Jacob med forklaring og anbefalinger under vejs. Efterflg. Modtaget detaljeret oplæg/forslag til videre behandling med prisoverslag på hvert indgreb samt anbefalet p... Leggi di più
De var så søde at tage mig ind ved akut behov, da min egen tandlæge havde sommerferie. God behandling i både reception og inde hos tandlægen. Kan klart anbefale dem til andre.
Søndergade 23, 4653, Karise, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
⸻
⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse!
Meget venligt personale og god behandling.
Jeg følte mig tryg hele tiden.
Alt blev forklaret på en god og rolig måde.
Kan klart anbefales.
Tusind tak for den gode service!

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Super god service! Dejlige mennesker! Dygtige tandlæger der tager god hånd om en, forklarer og beroliger deres patienter.
Beste tandlæge oplevelse!

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Alle i klinikken er søde og rare. Jeg har været kunde i ca 60 år. Altid nænsom behandling

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Jeg er kommet hos Hamed i Tandlægehuset gennem ganske mange år. Det gør man jo ikke, hvis ikke man er tilfreds. Altid en kompetent og professionel tilgang til mine 3 årlige eftersyn.

Virker professionel meget omsorgsfuld

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Meget glad for at komme til tandlægen , super søde mennesker som gør deres arbejde professionelt !

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Altid, som i altid gode indtagende behandling. Jeg har i mange år været tandlægeskræk, men den er altså HELT væk.
“Det skal jo ikke gøre ondt, at komme til tandlægen”, var det første jeg blev mødt med, første gang jeg kom… De er altid søde og rare 👍🏻👍🏻👍🏻

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Min oplevelse af en personlig og meget faglig betjening.
Fra første møde i receptionen til den tandlæge faglige behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Meget behagelig og dygtig tandplejer.
God til at fortælle om behandlingens indhold.😊

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Rigtig god oplevelse som første gangs besøg, kan varmt anbefale klinikken til alle andre.
Specielt Malene Iversen som gjorde første gangs besøget meget behageligt.

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Kan stærk anbefales til andre
God råd god service
Mange tænker på lommen her var det min sundhed der betød noget

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Super sød tandplejer, der bare forstår at berolige og gøre en tryg!

Risposta di tandlægen.dk - Karise
Jeg Blev Godt Modtaget og Fik en God Forklaring På Hvad Malene Gjorde Inden Hun Behandlede Mine Tænder