Banner for tandlægen.dk - Islands Brygge

tandlægen.dk - Islands Brygge Recensioni

TrustScore 5 su 5

Kigkurren 8G, 1., 2300 København S, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Rine er den tandlæge jeg har besøgt og hun er professionel og enormt tryg. Jeg har haft mange tandproblemer og tandlæger der reelt har ødelagt mine tænder. Så jeg går ingen steder efter jeg har fundet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er utrolig tilfreds med den service, jeg har modtaget. Hele forløbet har været professionelt, venligt og trygt fra start til slut. Jeg blev mødt med stor hjælpsomhed, og kommunikationen var fant... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Venlige, imødekommende og professionelle. Den tandrensning jeg fik, var mere behageligt og afslappende end min sidste omgang thaimassage i Thailand. Ok, det var måske min egen skyld - jeg sagde... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Meget venlig og imødekommende modtagelse.Både Tandplejeren og Tandlægen virkede meget kompetente.Fik et pris overslag på kommende behandling.Modtog desuden information på skrift om alt det Tandlægen f... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3104 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget tilfreds!!

Altid en god service og søde medarbejder. Da jeg skiftede tandlæge var mine billeder ikke kommet med over og fik tilbud gratis billeder ved dem! Og da min fortand knækkede havde de tid samme dag.

10 dicembre 2024

Kære Sara,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores klinik, og ikke mindst at du har taget dig tid til at dele dem med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Høflig og sød og servicemindet

Super sød og høflig personale. Man bliver guidet igennem fra A-Z. De har ihvertfald styr på tingene på klinikken. Vil til enhver tid anbefale dem. 5 stjerner herfra

4 dicembre 2024

Kære Yasin,

Tak for din fine anmeldelse og fem flotte stjerner. Det gør os både glade og stolte at læse dine rosende ord til vores klinik.

Rare og kompetente

Virkelig søde mennesker - meget imødekommende. Jeg føler mig i den grad i sikre hænder
Jeg har haft dårlige oplevelser med tandlæger før, men jeg har kun haft positive oplevelser her.

3 dicembre 2024

Kære Andrea,

Tak for din flotte og ærlige anmeldelse til vores klinik. Det gør os glade og stolte at høre, at ud føler dig i sikre hænder hos os.

Utroligt professionelle

Utroligt professionelle og god rådgivning. Man er i meget trygge hænder og får forklaret på en meget fin måde hvad der sker undervejs en behandling. Varme anbefalinger herfra!

2 dicembre 2024

Kære Peter,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os høre, at du føler dig i gode og trygge hænder i vores klinik. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, samt ønsker at anbefale os til andre.

Effektiv

Kyndig, effektiv og venlig

27 novembre 2024

Kære Carsten,

Tak for din fine anmeldelse og positive tilbagemelding.

Dygtige og kompetente

Dygtige og kompetente, og det gælder alle fagområder.

27 novembre 2024

Kære Knud,

Tak for din anmeldelse og rosende ord.

Et meget sødt personale

De var meget søde der inde.

22 novembre 2024

Kære Sarah,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig taget hånd om at et venligt personale.

Service og faglighed

21 novembre 2024

Kære Åge,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

Det er en dejlig klinik med en god og…

Det er en dejlig klinik med en god og venlig atmosfære, og altid bliver man mødt med smil og godt humør.

19 novembre 2024

Kære Lonni,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid bliver modtaget med smil og godt humør.

Virkelig god behandling

Virkelig god behandling. Meget venlige personale 😃.

18 novembre 2024

Kære Nikita,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord til vores personale.

Stor anbefaling

Meget dygtige tandlæger, og har altid følt mig helt tryg hos dem. De er dygtige til at informere og meget venlige og søde. Kan helt klart anbefales, også hvis man lider af tandlægeskræk.

14 novembre 2024

Kære Esther,

Tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os at høre, at du altid føler dig tryg og velinformeret, når du besøger vores klinik.

En fin eftermiddag

Alt var perfekt og i topklasse. Jeg fik hamrende ondt i tænderne sent mandag aften, ringede til klinikken tirsdag morgen - Louise i receptionen fik listet mig en på en tid kl.16, blev budt velkommen med et smil og kom ind til Tandlægen Søren kl. 16 hvor alt kørte på skinner - Søren havde også en super backup i skikkelse af to søde og dygtige piger.
Jeg gik glad og tilfreds fra klinikken en times tid senere -lidt mønt og en tand fattigere.

12 novembre 2024

Kære Jørgen,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du forlod klinikken glad og tilfreds.

Stor anbefaling

Bedste tandlæge! Og særligt mange stjerner til receptionisterne, som altid er utroligt imødekommende, venlige og smilende :) Kan klart anbefale

5 novembre 2024
Non scritta su invito

Kære Lærke,

Mange tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det er dejligt at læse din positive feedback, og vi er glade for, at du ønsker at anbefale os til andre.

Perfekt som altid

Altid en god service og altid behageligt at være der, på trods af det er en tandlæge

4 novembre 2024

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid modtager en god og behagelig service i vores klinik.

Behagelig og kompetente

Synes bare at alle er så flinke, helt fra man kommer ind i receptionen bliver man mødt med smil, Hej og overskud.
Det føles som, der er al den tid man har brug for i tandlægestolen. Tandplejer og tandlæger, virker kompetente og oprigtig interreseret i at give en den bedste behandling, både personligt og fagligt.

24 ottobre 2024

Kære Maria,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en positiv oplevelse fra du trådte ind ad døren på klinikken.

Venlig og rart personale

Venlig og rart personale. Føler mig altid godt behandlet.

21 ottobre 2024

Kære Bente,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid føler dig godt behandlet i vores klinik.

Valutata 4 stelle su 5

Venligt og kompetent personale

Dejlige omgivelser og imødekommende personale god tandbehandling

11 ottobre 2024

Kære Anders,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine positive feedback.

tandlæge.dk Islands Brygge

Valutata 5 stelle su 5

God behandling og de forklare ting før…

God behandling og de forklare ting før de lavet det

8 ottobre 2024

Kære Robert,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Meget grundig

Meget grundig, meget for pengene. Følte mig i trygge hænder. Kommer helt sikkert igen. Trods min tandlægeskræk😀

8 ottobre 2024

Kære Louise,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig i grundige og trygge hænder under dit besøg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen!

Kære Lars,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più