Banner for tandlægen.dk - Ikast

tandlægen.dk - Ikast Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Strøget 12, 7430 Ikast, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun varmt anbefale tandlægen.dk i Ikast. Jeg blev taget imod af høflige, smilende og forstående mennesker. De lyttede og fik mig til at slappe af. Jeg har tinnitus med smerter i venstre ø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Klinikassistenten? stod for mit 7 måneders tjek idag. Hun var skøn, snaksagelig, behagelig og vil helt klart anbefale hende! Receptionisterne gør det super godt og er gode til at ringe og tilb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mine varmeste anbefalinger!!!! Jeg har Ditte, som hver gang møder mig med nærvær, omsorg og forståelse for min frygt. Hun tager sig god tid - lytter og gør oplevelsen så god som mulig - med bagg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god oplevelse, de er meget imøde kommende, har haft tandlæge skræk får nogle år tilbage, det fik tandlæge Ditte kureret, så nu går jeg frivilligt til tandlægen når de sender bud efter mig. K... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3306 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Giver grundig forklaring og altid…

Giver grundig forklaring og altid venlig. Men priserne er høje

19 luglio 2023

Kære Connie,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid bliver modtaget af et venligt personale, som giver grundige forklaringer.

God sommer.

tandlægen.dk ikast

Valutata 5 stelle su 5

Før når skulle til tandlæge hadede jeg…

Før når skulle til tandlæge hadede jeg det da jeg havde tandlæge skræk men nu er der ikke nogle problemer så kan kun anbefale dem og de har de sødeste personale 😁😁❤️

5 luglio 2023

Kære Tom
Hvor er det godt at høre at du har fundet et sted, der kan tage godt hånd om dig i din tandlægeskræk. Og vi er i sær glade for at at høre at det er os.

Tak for din fine anbefaling. Rigtig god sommer til dig.

Bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Alle var søde og venlige og…

Alle var søde og venlige og tandplejeren gjorde et fint arbejde

18 giugno 2023

Kære Gerda,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Der var en dejlig afslappet stemning da…

Der var en dejlig afslappet stemning da jeg kom ind på klinikken, og personalet var utrolig venlige og smilende.

Jeg kan desværre kun gi 5 stjerner her på siden. Men i burde ha ****** eller mere, 10 måske.
Jeg fik en masse info om tandpleje osv.

Kan kun anbefale dette til alle andre.

Vh
Kristian Sandberg

14 giugno 2023

Kære Kristian,

Wow- sikke en dejlig anmeldelse. Vi er meget glade for stjernerne og anbefalingen.

Super godt arbejde

Meget professionelt arbejde og behageligt

12 giugno 2023

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Fik meget udførlig information omkring…

Fik meget udførlig information omkring behandlingsplan og blev præcenteret for et overslag inden behandlingen blev sat igang, så jeg selv kunne bestemme om jeg ville have foretaget hele behandlingen.

25 maggio 2023

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

De er altid så søde og rare

De er altid så søde og rare. Man får en rigtig god oplevelse hos dem!

27 aprile 2023

Kære Camilla,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade at læse, at du altid bliver mødt af et venligt personale, som gør det til en god oplevelse at komme i vores klinik.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er blevet opereret to gange i…

Jeg er blevet opereret to gange i Ikast, og har fået den bedste behandling af af nogen tandklinik jeg ikke tidligere har oplevet. En fantastisk kompetent, venlig og imødekommende personale. Blev opereret af Ole Nørgaard, og en bedre, dygtig og kompetent Tand og kæbekirurg findes ikke. De bedste anbefalinger herfra. Kærligst Dorthe Brauner Jensen.

19 aprile 2023
Non scritta su invito

Kære Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse og din anbefaling af vores klinik. Det glæder os at høre, at du har fået den bedste behandling i klinikken af vores kompetente og venlige personale.

Very kind staff.

Very kind staff.
Amalie and her colleague are very helpful, they deserve more than 5 stars.

9 marzo 2023

Hi Gabriel,

Thank you for your review. We are glad to hear you had a nice experience in the clinic with our very kind and helpful staff.

Have a nice day.

Best regards

De var venlige

De var venlige, sagde hvis jeg havde behov for pause skulle jeg sige til. Altid et godt sted at være til tandlæge.

1 marzo 2023

Kære Mona,

Tak for din anmeldelse og fordi du har lyst til at dele din oplevelse med os. Det er skønt at høre, at du synes vores klinik, er et godt sted at være til tandlægen.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og beslutsom på en total…

Hurtig og beslutsom på en total betrykkende måde 😊😊

5 febbraio 2023

Kære Michael,

Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du har lyst til at dele dit besøg med os på Trustpilot.

Fantastisk service

Altid smilene og hjælpesomme med arbejder. Gøre alt for at give den bedste behandling. De har fuld omsorg over for patienterne…

18 gennaio 2023

Kære Sevda,

Tak for din fine anmeldelse. Det er fantastisk at høre, at du altid bliver mødt af smilende og hjælpsomme medarbejdere i klinikken, som gør alt for at give den bedste behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Da jeg har tandlæge skræk

Da jeg har tandlæge skræk, blive jeg taget alvorligt og blev behandlet så pænt , en rigtig god oplevelse 😊👍🏼

8 gennaio 2023

Kære Christina,

Tak for din fine anmeldelse. Vi ved at rigtige mange har tandlægeskræk, og derfor gør vi os umage, så vores patienter får en tryg oplevelse i vores klinik. Det er derfor dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik trods din tandlægeskræk.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig dejligt sted at komme på tros af…

Rigtig dejligt sted at komme på tros af at jeg ikke kan lide at komme til tandlæge
Men de er søde og hjælpsom så jeg overkommer min skræk. Så helt klart et super sted at få tjekket sine tænder

5 gennaio 2023

Kære Danny,

Tak for din fine anmeldelse. Omsorgen til vores patienter og deres tænder er vores højeste prioritet. Det er derfor dejligt at høre, at vores søde og hjælpsomme medarbejdere har været med til, at du kom over din tandlægeskræk. Vi er glade for, at du synes vores klinik er et rigtigt dejligt sted af komme.

Klinikken hjalp os

Klinikken hjalp os, da vi stod med en akut situation, som andre ikke havde tid til. De havde de egentlig heller ikke, men fik med klienters hjælp skubbet rundt på tingene. Søde og dygtige tandlæger og klinikassistenter 👍🏻

26 dicembre 2022

Risposta di tandlægen.dk - Ikast

Kære Anne. Tak for dine flotte 5 stjerner til vores klinik. Vi er kun glade for, at vi havde mulighed for at træde til og hjælpe, da du behøvet vores hjælp. I tandlægen.dk prioriterer vi, at kan vi flytte rundt og få plads til en akut patient gør vi meget for, at det kan lade sig gøre. Det er ikke rart at stå med et tandproblem, som der kræver behandling. Ekstra dejligt er det, at du oplevede søde og dygtige tandlæger og assistenter, det vil vi lade gå videre til dem alle.
Mange hilsner tandlægen.dk Ikast

Hurtig og grundig

Hurtig og grundig. Opmærksom

7 dicembre 2022

Kære Dorte,

Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en grundig behandling, som gik hurtigt.

Helt igennem super godt

Imødekommende modtagelse i receptionen. En fantastisk tandlæge som hele tiden fortalte og gjorde opmærksom på, hvad hun gjorde og hvorfor. Jeg har altid haft mega tandlægeskræk, men skrækken blev gjort til skamme her.
Tak for en fantastisk behandling. Jeg kommer igen.

23 novembre 2022

Kære Louise,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det er fantastisk at høre, at du fik en imødekommende modtagelse, da du trådte ind ad døren. Omsorgen for dig og dine tænder er vores første prioritet. Derudover lægger vi stor vægt på information og at have en god dialog med vores patienter omkring deres behandling. Det gør os derfor stolte at høre, at din tandlæge gjorde et godt stykke arbejde og informerede dig undervejs, så din tandlægeskræk blev gjort til skamme.

Vi ser frem til igen, at kunne byde dig velkommen i vores klinik.

Kære Linda,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik en dejlig personlig behandling, da du besøgte vores klinik. Vi ønsker altid at have en god dialog med vores patienter, så vi sammen kan finde den behandling der passer bedst til den enkelte patient.

Vi er glade for, at du har lyst til at give os en anmeldelse på Trustpilot og at dit besøg fortjener fem flotte stjerner.

Risposta di tandlægen.dk - Ikast

Hej Kim. Tak for dine flotte 5 stjerner til vores klinik for altid fantastisk service, bedre anbefaling kan man ikke ønske sig. Vi er kun glade for, at vi kan servicere dig og ser dig som den du er og forstår at give dig en god oplevelse og behandling, når du kommer i vores klinik. I tandlægen.dk er vore grundlæggende drivkræft, at vi ser patienten som et menneske end mere som en patient, så dejligt du oplever dette, når du kommer til behandling, her i Ikast. Vi glæder os til at se dig igen, Kim.
Mange hilsner tandlægen.dk Ikast

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più