Banner for tandlægen.dk - Horsens

tandlægen.dk - Horsens Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Sundhedshuset, Grønlandsvej 1, 1., 8700 Horsens, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har problemer med en retainer. Så det er rart at komme til en tandlæge som faktisk gider hjælpe dig med at få rettet dine tænder istedet for bare at blive ved med at lime hvor den knækker hele tid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tak til Jer alle for en særdeles høflig og respektfuld modtagelse, hver gang man træder ind hos Jer i Horsens. Tak for den tillid I viser. Man føler sig i den grad velkommen med et smil:) En særli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sammen søde og dygtige tandlæge igennem 17 år. Hele atmosfæren fra du træder ind af døren, til du er færdigbehandlet foregår både i et behageligt og rart tempo. Her er der god tid til dig sammen med... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anders Boel er helt igennem perfektionist til finderspidserne og tager mig som kunde i fokus fra jeg træder ind k klinikken. Han uhyre velovervejede diagnoser og undersøgelser er baseret på rå e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3377 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Som altid god service

Som altid god service, høfligt og rart personale og der tages hensyn til tandlægeskræk- Tak

6 maggio 2025

Kære Rie,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du føler dig godt behandlet og oplever, at der bliver taget hensyn – det er vigtigt for os.

Godt

Godt atelier det

17 aprile 2025

Kære Mogos,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Behagelig oplevelse

Behagelig oplevelse, selvom jeg skulle fjerne en tand. Lægen fortalte undervejs hvad han har gjort- jeg følte mig ret godt tilpas selvom jeg tandlæge skræk

9 aprile 2025

Kære Katja,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det glæder os, at du følte dig godt tilpas og informeret – især når der var tandlægeskræk med i billedet.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har den bedste tandlæge herinde man…

Jeg har den bedste tandlæge herinde man kan ønske sig. Det bliver simpelthen ikke bedere 😊

31 marzo 2025

Kære Morten,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på din ros. Det betyder meget for os at kunne levere den bedste service og behandling.

Behagelig tandlæge

Behagelig tandlæge

24 marzo 2025

Kære Thomas,

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os, at du havde en behagelig oplevelse hos os.

Mange hilsner.

Valutata 3 stelle su 5

Godt behandlingen

Godt behandling

18 marzo 2025

Kære Keyfyat,

Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på, at tilbyde den bedste service til alle vores patienter. Vi vil derfor gerne høre fra dig, hvordan vi kan gøre dit næste besøg endnu bedre. DU er velkommen til at sende os en mail på horsens@tandlaegen.dk.

God dag.

Good people

Good people. New technologies.

14 marzo 2025

Dear Mustapha,

We appreciate your kind words. Thank you very much.

Have a good day.

Best regards

Super venlige og dygtige

Super venlige og dygtige

3 marzo 2025

Kære Robert,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Det er dejligt at blive behandlet godt…

Det er dejligt at blive behandlet godt og dejligt med tandlægen i sundhedshusets i Horsens by
De hjælper, råder og vejleder dig på en god og faglig forståelig måde på hverdagsdansk

28 febbraio 2025

Kære Michael,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det er vigtigt for os at give vores patienter den bedste mulige behandling og vejledning. Vi bestræber os på at skabe en varm og imødekommende atmosfære, hvor patienter føler sig trygge og godt tilpas. Det glæder os at vi er kommet i mål med det, i dit tilfælde.

God og omhyggelig tandlæge og kolegaer

God og omhyggelig tandlæge og kolegaer
Dygtige og god behandling jeg fik. Jeg er meget tilfreds

25 febbraio 2025

Kære Tine,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at kunne tilbyde dig en god behandling, og du føler dig godt taget imod i vores klinik.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at komme ind til…

Altid en fornøjelse at komme ind til tandplejer Ajla. Ajla er enormt dygtig og professionel samtidig med at hun får én til at føle sig godt tilpas i tandlæge stolen.

5 febbraio 2025

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes vores tandplejer er dygtig og professionel - de pæne ord sender vi videre.

24 gennaio 2025

Kære Lis,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

God betjening og hurtig tid.

God betjening og hurtig tid.

22 gennaio 2025

Kære Marie,

Tak for din fine anmeldelse og positive tilbagemelding.

Valutata 5 stelle su 5

Engang var jeg meget angst for at gå…

Engang var jeg meget angst for at gå til tandlæge. Men efter jeg har skiftet tandlæge til Mette er det en fornøjelse at gå til tandlæge.
Personalet og klinik assistenterne er også rare og imødekommende. Selve venteværelset er også pænt og nydeligt. Hurtig ekspedition, og forstående kommunikation. Det er også muligt at forudbetale sine regning. det er en lettelse.

7 gennaio 2025
Non scritta su invito

Kære Ann,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse - det betyder meget for os.

Altid venlige og hjælpsomme

Altid venlige og hjælpsomme
God service og man føler sig altid velkommen og bliver taget godt i mod

14 gennaio 2025

Kære Ingrid,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at vide, at du altid bliver modtaget af et venligt og hjælpsomt personale, som gør dit besøg til en god oplevelse.

Venlig og kompetent behandling

Venlig og kompetent behandling.
Man føler bestemt at de har styr på det de gør, og formidler det på en let forståelig måde.

8 gennaio 2025

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse! Vi stræber efter at give vores patienter en klar og forståelig kommunikation, så de føler sig trygge og velinformerede under behandlingen. Det er derfor skønt at høre, at dette også var din oplevelse.

Profesional all staff

6 gennaio 2025

Kære Leonard,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din behandling.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più