Jeg føler mig rigtigt fint behandlet i klinikken. Jeg bliver altid mødt af søde, imødekommende og professionelle ansatte og der bliver altid udført et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er en meget tilf... Leggi di più

Skøn modtagelse i pæne lokaler placeret i sundhedshuset Helsingør. Havde mistet en fyldning, kom til samme dag. Super oplevelse, der blev boret og ingen smerte, selv uden bedøvelse. Tandlægen o... Leggi di più
Jeg lider af galoperende tandlægeskræk og jeg har aldrig tidligere følt mig så godt behandlet. Min tandlægeskræk er ikke forsvundet - men jeg går derfra med meget lette skridt hver eneste gang.... Leggi di più
Rigtig god oplevelse med tandplejer Monika. Hun virker både professionel og utrolig omsorgsfuld, og gjorde en ekstra indsats for at sikre den bedste løsning for mig. Man føler sig virkelig taget hånd... Leggi di più
Birkedalsvej 35, 3000, Helsingør, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Meget lyttende og super professionel tilgang til tingene. Kan varmt anbefales

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Jeg føler at jeg får noget for pengene, og mit helbred.

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Som altid, en super oplevelse af, at jeg
er i centrum, og får den bedste behandling. Jeg føler mig altid tryk, og
ved at mine tænder er i de bedste hænder.
Vi ses på tirsdag.
Venlig hilsen fra Randi

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Tillidvækkende og kompetent behandler, der hele tiden fortalte hvad hun gjorde.
God oplevelse.

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Jeg føler mig rigtigt fint behandlet i klinikken. Jeg bliver altid mødt af søde, imødekommende og professionelle ansatte og der bliver altid udført et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er en meget tilfreds kunde :-)

Rigtig god behandling.
Stor ros til Susan og Sven.

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Professionelt og dejligt imødekommende personale fra start til slut. Ingen forsinkelser og ventetid når man møder ind.

Hej
Jeg var oppe og få lavet en fyldning på en tand og få trukket en visdomstand der var nem ud. Det blev så lige 4800 kr.
Når jeg googler hvad det skal koste at få hevet en visdomstand ud der ikke skal opereres og er besværlig osv er det mellem 800-1500 kr
Jeg tænker ikke fyldningen kan få det op på 4800 kr. Det er 2 gang jeg er gået rystet over priserne og når jeg undersøger prislejet andre steder passer det ikke overens med de priser jeg betaler her.
Ydre mere passer priserne jeg skal betale heller ikke med de priser jeg får oplyst inden at det vil løbe op i.
Jeg er ærligt talt ikke tilfreds og synes lidt at det er bondefangeri.
Med det sagt er personalet alts søde og rare men vil overvejer om jeg skal fortsætte med at være tilknyttet her da priserne virker helt væk.
Morten

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Jeg har kun haft gode oplevelser hos Tandlægen - især ros til Sven, Lisbeth og Susan

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Venlig og dygtig behandler. Skaber rolig atmosfære og virker troværdig.

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
En god oplevelse i trygge rammer, for en med tandlægeskræk som mig👍😁

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Skøn modtagelse i pæne lokaler placeret i sundhedshuset Helsingør.
Havde mistet en fyldning, kom til samme dag.
Super oplevelse, der blev boret og ingen smerte, selv uden bedøvelse.
Tandlægen og klinikassistenten var smilende og gjorde mig tryg, hvilket ikke er uvæsentlig når man skal til tandlægen.
Tandlægen dk kan anbefales 🥰

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Omhyggelig og venlig pleje. God information om tandpleje.

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Fantastisk sted. De er så venlige og søde. De forklare det man skal have lavet perfekt. Vil helt klart anbefale dem til andre.

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Jordens sødeste tandplejer, selv med tandlægeskræk får hun en til a slappe a og være tryg

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Så afgjort den bedste tandlæge jeg har haft til dato. Man bliver mødt med venlighed lige fra man træder ind på klinikken.
Professionel arbejde og stor forståelse for bla. tandlægeskræk etc.

Risposta di tandlægen.dk - Helsingør
Jeg kan anbefale tandlæge Maren og tandplejer Lisbeth (det er de eneste jeg har konsulteret)
Mvh Iben Sun Miené