Banner for tandlægen.dk - Grindsted og Ansager

tandlægen.dk - Grindsted og Ansager Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nørre Torv 6 st. tv., 7200 Grindsted, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har altid haft tandlæge i Ansager og der er ikke noget at sætte en finger på. De er dygtige uanset hvem det er, venlige og skaber et trygt miljø. Der bliver fortalt hvad der skal ske og hvad de gø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig søde personale som også ser det menneske som ligger i stolen. Er meget gode til at fortælle hvad de laver og det næste som de gør. Det gør at man er med hele vejen. Så laver ikke noget som ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Flinke og omhyggelige var både tandlæge og klinikassistent. Jeg fik som altid en fantastisk god behandling og en saglig og god forklaring på mine spørgsmål. Imødekommenhed overalt, derfor kører vi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Synes egentlig tandlægen lavede et godt arbejde. Jeg skulle have set på en knækket tand som skulle have lavet forundersøgelse til forsikring, det tog ikke lang tid så vi fik tid til at få skiftet e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3019 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Man får en god behandling sådan en som…

Man får en god behandling sådan en som mig har fået mere tandlæge skræk med årene der er de gode til at gøre det sådan og tale med en så man blir lidt mere tryk syntes de gør det godt og de er søde og rare....

11 giugno 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din ærlige og varme anmeldelse. Det betyder meget, at du føler dig mere tryg hos os – vi ved, hvor vigtigt det er at blive mødt med forståelse og omsorg.

Kom ind til tiden.

Kom ind til tiden.
Venlig og kompetent behandling.

10 giugno 2025

Kære Tove,

Tak for din tilbagemelding. Det er dejligt at høre, at du oplevede venlighed og en kompetent tilgang under dit besøg.

Fantastisk sted

Fantastisk sted, fantastisk personale

4 giugno 2025

Kære Charlotte,

Tak for dine positive ord. Det glæder os, at både stedet og personalet gør et så godt indtryk – det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Har lige fået en god behandling i dag…

Har lige fået en god behandling i dag med god for svar og forklaringer

14 maggio 2025

Kære Edith,

Tak for din tilbagemelding. Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse med grundige forklaringer og tryghed undervejs.

Valutata 5 stelle su 5

Behagelig tandpleje der tager sig tid…

Behagelig tandpleje der tager sig tid til blid behandling så en god oplevelse

6 maggio 2025

Kære Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en behagelig og nænsom behandling – det er præcis sådan, det skal være.

Sød personale

6 maggio 2025

Kære Per,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og glæder os over, at du oplevede vores personale som søde.

God behandling.

5 maggio 2025

Kære Bent,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Rolig og behagelig oplevelse med…

Rolig og behagelig oplevelse med venligt personale

2 maggio 2025

Kære Iben,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede besøget som roligt og behageligt – det er netop den atmosfære, vi stræber efter.

Kære Fridrik,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede både ærlighed og professionalisme – det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Personalet er venlige og gode til at…

Personalet er venlige og gode til at forklare hvad der er galt og hvad de laver ved en mens de gør det. Det er meget tryghedsskabende.

30 aprile 2025

Kære Jan,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg og godt informeret undervejs, så det er dejligt at høre, at det mærkes.

Valutata 4 stelle su 5

30 aprile 2025

Kære Finn,

Tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Kanon god service

Kanon god service
De kæmpede intenst med en tand der bare ikke ville ud,, men det kom den 😎

29 aprile 2025

Kære Keld,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det betyder meget for os, at du har oplevet god og vedholdende indsats fra vores team.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og behandling.

Knækkede en kindtand aftenen før, ringede fra morgenen og fik en tid hurtigst muligt (Næste uge). Men de tog sig tid til at jeg kunne ses med det samme og få slebet en kant som irriterede og gav smerter ved tungen. Dog kom der et afbud, så i stedet for lille løsning pt, fik jeg tanden repareret med det samme. Følte mig tryg og forstået. Elsker jeg at gå til tandlæge? Nej, men jeg er taknemmelig for et tandlægehus, som rummer, forstår og får en til at føle sig set og gjort tryg i en utryg situation. Tak for jer ☺️👌🏻

24 aprile 2025

Kære Maria,

Tusind tak for den varme og ærlige anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig tryg og forstået – især i en situation, der kunne have været ubehagelig. Din oplevelse er netop, hvad vi altid ønsker at give vores patienter.

Valutata 5 stelle su 5

Imødekommende og venligt personale som…

Imødekommende og venligt personale som gør en tryg. Jeg har selv tandlægeskræk og undviget tandlægebesøg. Jeg har her haft gode oplevelser hos personalet og følt mig hørt.
God pris og mange muligheder ift. tidsbestillinger.

22 aprile 2025

Kære Sofie,

Tak for din ærlige og varme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og lyttet til – særligt når du tidligere har haft tandlægeskræk. Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser hos vores personale og har fundet det nemt at finde tider.

tandlægen.dk Grinsted og Ansager

Valutata 1 stelle su 5

Klage vedrørende fejlagtig ydelse og…

Klage vedrørende fejlagtig ydelse og utilfredsstillende håndtering af henvendelse efter tandlægebesøg

Ifølge regningen er der blevet registreret en “diagnostisk konsultation”, men jeg mener, at det retteligt burde have været en “diagnostisk grundundersøgelse”.

Baggrunden for besøget var, at jeg kontaktede klinikken på grund af smerter i munden og ønskede at få undersøgt, hvad årsagen kunne være. Ved besøget undersøgte tandlægen min mund, konstaterede betændelse i tandkødet, skyllede med klorhexidin og udskrev penicillin. Besøgets karakter var derfor tydeligt en undersøgelse af symptomer og ikke blot en kort konsultation.

Da jeg efterfølgende kontaktede klinikken for at få en forklaring på, hvorfor ydelsen ikke var registreret som en grundundersøgelse, opstod der en yderligere problematisk og uprofessionel situation. Den første medarbejder, jeg talte med, sagde: “Lige et øjeblik”, og pludselig fik jeg en anden tandplejer i røret. Hun forklarede, at den oprindelige medarbejder ikke ønskede at tale videre med mig, fordi hun “ikke følte, hun kunne få noget igennem til mig.” Det fandt jeg både upassende og nedladende – særligt fordi jeg omvendt også følte, at jeg ikke kunne få noget igennem til hende, netop fordi mine spørgsmål og bekymringer blev mødt med afvisninger uden saglig begrundelse.

Dernæst fik jeg at vide, at fordi jeg havde oplyst, at smerten sad i højre side, havde tandlægen kun undersøgt den del af munden – og det var grunden til, at ydelsen var blevet registreret som en konsultation og ikke en grundundersøgelse. Jeg fandt det stærkt kritisabelt, at en patients samarbejdsvilje – altså at man forsøger at hjælpe fagpersonen med at lokalisere problemet – kan resultere i, at man får en mindre dækket ydelse. Hvis jeg blot havde været tavs om smertens placering, ville tandlægen ifølge deres logik have undersøgt hele munden, og jeg havde fået en anden og mere dækket ydelse.

Da jeg nævnte, at andre jeg kender har været i samme situation og alligevel fået registreret en “diagnostisk grundundersøgelse”, blev dette først mødt med tavshed – og derefter med svaret, at “det må have været en fejl”. Det giver et billede af, at ydelsesregistreringen kan være inkonsekvent og afhængig af den enkelte tandlæges vurdering eller formodning – hvilket ikke er betryggende for os patienter.

Senere blev jeg kontaktet igen, og tandlægen fortalte, at hun havde talt med Tandlægeforeningen, som bekræftede, at det var korrekt, at jeg havde fået registreret en “diagnostisk konsultation”. Her brugte hun en sammenligning med en person, der har ondt i armen og går til lægen – hvis man kun tjekker armen, er det en konsultation, men hvis man tjekker hele kroppen, er det en undersøgelse. Da jeg så svarede, at det netop var min pointe – at man som patient risikerer at blive økonomisk straffet for at være præcis i sin symptom-beskrivelse – blev dette afvist uden reel forklaring.

Samtalen var desværre præget af en hånlig og nedladende tone. Jeg oplevede blandt andet, at tandlægen sad og grinede, mens vi talte, og kaldte mig usamarbejdsvillig. Jeg oplevede, at mine bekymringer blev fejet væk, hendes forklaringer ændrede sig løbende, og der blev ikke taget ansvar for den manglende klarhed.

14 aprile 2025
Non scritta su invito

Kære Caroline,

Vi forsøgte at forklare dig i telefonsamtalen, at vi har taget den ydelse, som dækker din behandling, hvilket tandlægeforeningen også bekræftede os i, da vi konsulterede dem efter du stillede spørgsmål til ydelsesbruget.

Det vil være forkert brug af sundhedsvæsenets økonomi at tage en Diagnostisk grundundersøgelse.

Vi er kede af, at du har opfattet samtalen sådan, som du har beskrevet i anmeldelsen, det var ikke intentionen og heller ikke vores opfattelse af samtalen, men vi tager selvfølgelig din oplevelse til efterretning.

Hvis du har behov for yderligere forklaring er du velkommen til at ringe til klinikken igen.

14 aprile 2025

Kære Hans,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har oplevet en god service hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent og venlig - to nøgleord

Professionel og venlig personale, kompetent behandling. Forsigtig og empatisk tilgang til patienter med tandlægeskræk.

10 aprile 2025

Kære Mille,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den professionelle og empatiske tilgang – især når det gør en forskel for patienter med tandlægeskræk.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en super god og professionel…

Jeg fik en super god og professionel behandling af tandplejer Lisbeth!

8 aprile 2025

Kære Tine,

Tusind tak for dine pæne ord. Det glæder os meget, at du har haft en professionel og god oplevelse.

God og ærlig behandling

God og ærlig behandling, råd og vejledning

26 marzo 2025

Kære Sven,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har fået en god og ærlig behandling samt værdifuld rådgivning.

tandlægen.dk Grinsted og Ansager

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più