Banner for tandlægen.dk - Greve

tandlægen.dk - Greve Recensioni

TrustScore 5 su 5

Håndværkerbyen 57C, 2670 Greve, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet hos Carsten Urbild Håndværkerbyen 57 c i mange år og han er en fantastisk dygtig og meget professionel person, og altid god for en kvik bemærkning. Jeg kan kun anbefale dem. Mvh. Kim... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altid en god oplevelse. Har beholdt min tandlæge selv efter at været flyttet fra byen for 30 år siden.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtige tandplejere og tandlæger. Jeg har i adskillige år været ‘kunde’ hos tandlægen.dk i Greve og er fuldt tilfreds.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3215 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rodbehandling

Skulle have lavet en rodbehandling. Rigtig flot og professionelt arbejde, hvor jeg kunne føle mig tryk.

22 ottobre 2024

Kære Jonatan,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du følte dig tryg under besøget.

Venlighed imødekommenhed

Venlighed imødekommenhed, professionalisme. Hvad mere skulle jeg kunne opnå, jeg kunne ikke opnå mere.

Tak for en god oplevelse og på gensyn, jeg ser frem til mit næste besøg på klinikken.

Venligst Jimbo 🙏🏻

15 ottobre 2024

Kære Jimbo,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken igen!

God service, imødekommende personale👌👌👌

2 ottobre 2024

Kære Eylem,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine rosende ord med os på Trustpilot.

Fin behandling

13 settembre 2024

Kære Mona,

Idag var min første dag

Idag var min første dag. Jeg var forbandet nervøs da jeg har været på nogle kliniker efterhånden. Servicen og smil og lige at gå lidt ekstra vej gør at det er den bedste klinik jeg NOGENSINDE har været på.
Nu glæder jeg mig til mit ellers omfattende forløb fordi de har taget mig så godt ind. Det er nede på jorden mennesker med masser af omsorg og forståelse. Og så er kvaliteten og hygiejne og indretningen helt i top. Jeg troede jeg var landet hos landets dyreste sted fordi det var så lækkert.

12 settembre 2024

Kære Sandie,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at læse dine rosende ord til vores klinik. Derudover er det skønt at høre, at dit besøg har gjort, at du glæder dig til at komme igen.

Som altid god behandling

Som altid god behandling

29 agosto 2024

Kære Jan,

Tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

Kompetent

Kompetent i rolig og afslappet atmosfære

13 agosto 2024

Kære Asbo,

Tak for din anmeldelse og positive feedback på dit besøg i vores klinik.

God og professionel behandling

God og professionel behandling
Vi fortsætter der som patienter

7 agosto 2024

Kære Preben,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit besøg i vores klinik og ønsker at fortsætte som patient hos os.

Vi ser frem til, at kunne byde dig velkommen i klinikken igen.

Valutata 5 stelle su 5

God service, søde medarbejder, kommer helt sikkert igen

6 agosto 2024

Kære Vian,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi vil se frem til, at kunne byde dig velkommen i klinikken igen.

Valutata 5 stelle su 5

Carsten Urbild har været min tandlæge i…

Carsten Urbild har været min tandlæge i over 20 år og han er den bedste 👍

25 luglio 2024

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores dygtige tandlæge.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse med barn

Jeg var i børnetandplejens ferie nødt til at opsøge tandlægen.dk for at få kigget på min 5-åriges søn fortænder, som han havde slået. Vi fik en super behandling allerede fra telefonsamtalen, hvor vi fik tid allerede samme dag. Vi har inde hos tandplejer Filiz og fik simpelthen den bedste behandling. Hun var så sød og håndterede en nervøs 5-årig på en fantastisk måde. En meget tryg og god oplevelse!

24 luglio 2024

Kære Nikoline,

Mange tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det glæder os at høre, at din søn havde en god og tryg oplevelse hos os.

Carsten Urbild tandlæge

Carsten Urbild er super rar og behagelig, hvilket i sig selv gør det til en god oplevelse (jeg har ikke tandlægeskræk, men andre med den udfordring er jeg sikker på, vil slappe af i Carstens nærvær).
Derudover er han super super dygtig til sit arbejde og strækker sig virkelig langt for den rigtige og bedste løsning for éns tænder og imødekommelse af ønsker.
Jeg har en gennemgående oplevelse af, at det handler om opgaven og en god løsning for patienten, ikke om penge for Carsten.

22 luglio 2024

Kære Linda,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at du oplevede vores tandlæge som dygtig og engageret i at finde den bedste løsning for dig. Vi sætter stor pris på din positive feedback og vil gerne takke dig for at dele den med os.

Valutata 1 stelle su 5

Hej.

Hej.
Jeg var nede hos jer 6/5 og fik opereret 2 tænder, og samtidigt anmeldt jeg det til mit forsikringsselskab samme dag, som jeg var nede hos jer.
Og jeg er mega utilfreds med at der skal gå så mange uger, fra i sender de papirer til forsikringsselskab. Ialt 7 uger, og det kan ik meningen at jeg yderligere 5 uger.

Og jeg tar s..... Ik imod undskyldning og afviser helt og holdent jeres svar. At i er alt for længe om.
Det eneste i kan kom med er negative svar
Uanset hvad i skriver tilbage til mig, står jeg stadig væk på mit. Og afviser jeres negative svar

6 maggio 2024

Kære Vivi Susanne,

Som vores personale har forsøgt at forklare, har vi sendt det efterspurgte til dit forsikringsselskab samme dag, de kontaktede os. Vi forstår din frustration over den lange ventetid, men dette er ude af vores hænder, da vi ikke kan gøre mere, end vi allerede har gjort.

God dag.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kommer op til tandeftersyn og…

Jeg kommer op til tandeftersyn og rensning af tænder får konstanteret paradentose og får at vide der skal røntgen og hun går i gang med behandling for sygdommen, det kommer til at koste mig 3600kr uden at fortælle mig først hvad det koster, jeg kommer ikke mere

25 giugno 2024

Kære Marianne,

Vi bestræber os altid på at give klare og transparente oplysninger om behandlingsforløbet samt give et prisoverslag på den enkelte behandling. Derudover tilbyder vi en overskuelig betalingsordning, hvor man kan dele betalingen op over eksempelvis ét år. Vi er derfor kede af, hvis du ikke blev oplyst herom eller modtog et prisoverslag forud for behandlingen.

Vi vil meget gerne følge op på din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 43 43 98 98.

Vi håber at høre fra dig.

Valutata 5 stelle su 5

At I tog imod mig med kort varsel og…

At I tog imod mig med kort varsel og fik en god behandling.

5 luglio 2024

Kære Jeanna,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più