Banner for tandlægen.dk - Greve

tandlægen.dk - Greve Recensioni

TrustScore 5 su 5

Håndværkerbyen 57C, 2670 Greve, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet hos Carsten Urbild Håndværkerbyen 57 c i mange år og han er en fantastisk dygtig og meget professionel person, og altid god for en kvik bemærkning. Jeg kan kun anbefale dem. Mvh. Kim... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altid en god oplevelse. Har beholdt min tandlæge selv efter at været flyttet fra byen for 30 år siden.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtige tandplejere og tandlæger. Jeg har i adskillige år været ‘kunde’ hos tandlægen.dk i Greve og er fuldt tilfreds.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3215 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Godt samtaler med andre

Godt samtaler med andre

5 maggio 2025

Kære Wieslawa,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft gode samtaler og en positiv oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Som altid god service og rådgivning

Som altid god service og rådgivning. Føler mig altid godt passet på.

5 maggio 2025

Kære Mona,

Tak for din trofaste tilbagemelding. Det betyder meget, at du føler dig tryg og godt vejledt – hver gang.

Perfekt tandlæge

Verdens bedste tandlæge

De er meget dygtige, man får fantastisk behandling. Jeg tror faktisk det er første gang jeg er gået glad hjem fra en tandlæge.

29 gennaio 2025
Non scritta su invito

Kære Karina,

Tusind tak for dine flotte ord. Det betyder meget, at du har haft en så god oplevelse, at du gik glad hjem – det er præcis sådan, vi gerne vil have det skal føles.

Grundige og virkelig søde

Grundige og virkelig søde. Har været klient mange år og bliver ved med at være der

15 aprile 2025

Kære Thomas,

Tak fordi du har delt din oplevelse. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet gennem årene. Mange tak for din loyalitet.

Valutata 5 stelle su 5

Altid sød og rar personale 👍

At man altid kommer ind til tiden 😀
Og bliver altid mødt med søde piger ude ved skranken 😀
Og altid sød og rar tandlæge som fortæller hvad der skal og det er stor betydning når man har tandlægeskræk her har jeg altid været tryk 👍👍

4 aprile 2025

Kære Lotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du altid føler dig godt modtaget af både vores reception og tandlæger. Vi værdsætter din tillid og ser frem til, at give dig flere gode oplevelse fremover.

Go service og søde mennesker 👍

Go service og søde mennesker 👍
Jeg har været patient hos dem over 20 år

31 marzo 2025

Kære Ioannis,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din loyale opbakning gennem så mange år. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores medarbejdere.

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Din ros betyder meget for os!

Valutata 5 stelle su 5

Havde behov for en akuttid og den fik…

Havde behov for en akuttid og den fik jeg. Blev godt modtaget og fik god behandling.

21 marzo 2025

Kære Charlotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at du er tilfreds med din behandling, og at du fik en god modtagelse på klinikken.

Kære Karsten,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med din behandling hos vores dygtige tandlæge.

Valutata 5 stelle su 5

Vil bare gerne sige tak for en god behandling:)

Vil bare gerne sige tak for en god behandling. Det var min første gang hos jer og havde Anders som tandlæge. Super hyggelig mand og meget behagelig. Har bestilt tid igen til på mandag for at få ordnet det sidste :) så alt i alt en anbefaling herfra :) Ps. Det eneste skulle være de høje priser hos danske tandlæger!

18 marzo 2025

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord. Det glæder os at høre, at dit første besøg hos os var en god oplevelse, som har givet dig lyst til at anbefale os til andre.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i klinikken igen.

God oplevelse

God oplevelse

14 marzo 2025

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Tandlægen gav sig tid til at besvare…

Tandlægen gav sig tid til at besvare mine spørgsmål. Var tålmodig og blid og følsom med min tandbehandling, noget jeg værdsætter højt.

13 marzo 2025

Kære Pernille,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en positiv oplevelse i vores klinik, hvor der var tid til at besvare dine spørgsmål.

Valutata 5 stelle su 5

Atieh er den bedste tandlæge jeg har…

Atieh er den bedste tandlæge jeg har været hos.dygtig, omhyggelig og altid en god oplevelse at blive behandlet hos, selv med tandlæge skræk.

12 marzo 2025

Kære Betina,

Det glæder os meget at du føler vores tandlæge tager godt hånd om dig og dine behov. Det er godt at høre at du har haft nogle gode oplevelser i vores klinik. Tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord.

Valutata 1 stelle su 5

Tandlæge virker totalt ligeglad

Tandlæge i Greve
Tandlæge virker totalt ligeglad med kunden og taler til mig som var jeg et barn. Taler meget lavt nærmest hviskende. Forrige gang hviskede hun bag min ryg med assistenten, - meget ubehageligt. Jeg har været kunde her i mange år, men siden jeg blev allokeret til en ny tandlæge er min utilfredshed steget betragteligt. Jeg overvejer at skifte tandlæge, - det er udelukkende af praktiske grunde jeg ikke allerede er skiftet. Min kone blev allokeret til samme tandlæge, og hun skiftede til en anden tandlæger allerede efter første undersøgelse.

14 febbraio 2025

Kære Allan,

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du havde lyst til at indgå i en dialog, så vi kunne følge op på dit besøg i klinikken.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i klinikken igen.

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

God service,rigtig god tandpleje og en…

God service,rigtig god tandpleje og en meget dugtig tandpleje og så hjelpsom det er jeg er mange bange får en tandlæge.Hun var så sød og hjelpsom at jeg har krefter nok til min næste besøg

3 marzo 2025

Kære Leposava,

Tak for din fine anmeldelse og dine rosende ord omkring vores tandplejer. Vi er glade for at du føler dig godt behandlet hos os.

Fin service

Fin service
Rigeligt med bedøvelse uden at tvivle på patient når der skal bores

3 marzo 2025

Kære Niels,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne tilbyde dig en god behandling i vores klinik.

Alle er værd at besøge.

Er kommet på tand klikiken i 20 år og er fuldt ud tilfreds.

26 febbraio 2025

Kære Tina,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os i så mange år. Vi sætter stor pris på din loyalitet og er glade for, at du er tilfreds med vores service.

5 stjerner siger alt

25 febbraio 2025

Kære Kirsten,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev videre sendt af tidl

Jeg har intet dårligt at sige om dem, de udfører godt og hurtigt arbejde, og tager pænt imod deres patienter.
Jeg har anbefalet dem til mine forældre, min storebror, min svigerinde og min kæreste.
Carsten er en formidabel tandlæge, og han får ikke andet end massere af ros af mig, min tandlæge skræk er formindsket en del efter at have fået ham som min tandlæge.
Mange mange mange tak til Carsten, og resten af personalet.

7 febbraio 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har valgt at blive hos os - det betyder meget. Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores tandlæge og resten af personalet.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più