Jeg er kommet hos Carsten Urbild Håndværkerbyen 57 c i mange år og han er en fantastisk dygtig og meget professionel person, og altid god for en kvik bemærkning. Jeg kan kun anbefale dem. Mvh. Kim... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Altid en god oplevelse. Har beholdt min tandlæge selv efter at været flyttet fra byen for 30 år siden.
L'azienda ha risposto
Dygtige tandplejere og tandlæger. Jeg har i adskillige år været ‘kunde’ hos tandlægen.dk i Greve og er fuldt tilfreds.
L'azienda ha risposto
Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Leggi di più
Håndværkerbyen 57C, 2670, Greve, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Rolig, imødekommende og professionel behandling, hvor man bliver informeret godt om processen.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Meget venlige mennesker generelt. Anders W. var dygtig, sympatisk og hensynsfuld.
Lå for første gang nogensinde hos en tandlæge på en briks med ordentlig støtte til nakken. Og så var der et fjernsyn i loftet. Man kan ikke altid se det pga tandlæge og udstyr😊. Men det at det er der, viser at de tænker på patienten.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Man føler sig i gode hænder, da der arbejdes professionelt, men med et smil på læben.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Havde 2 gange spurgt om jeg kunne have min egen hansker med fordi jeg har alvorlige gummi allergi og begge gange fået et ja det er ikke et problem. Men da jeg så kommer kan tandlægen ikke på noget måde arbejde med min hansker. Måske er de gode tandlæge? Men servise er meget dårlig.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Susanne Peronard og hendes assistent er de bedste - altid smilende og beroligende.
Front personalet er altid venlige og imødekommende. 10 ⭐️ stjerner herfra.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Tak til Anders og hans søde og omsorgsfulde personale for at hjælpe mig i gang med tandlægebesøg og efterfølgende behandlinger .
God tid og forståelse for min tandlægeskræk blev vægtet højt samtidig med et flot resultat.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Super service, styr på tingene, ærlig dialog og bedste behandling jeg har oplevet his en tandlæge.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Jeg var nede med en hjørnetand der var røget en lille fli af
Carsten kikke mig i munden men KUN på den tand jeg viste ham
Carsten tog fuld pris for undersøgelse selvom han kun kikke på den tand jeg viste ham
Derefter tog han for 3 flader i stor hjørnetand
Som jeg syntes lyder lidt i overkanten
Da det kun var en lille fli der var røget af og ud fra hvor hurtig det tog ham at lave den jeg sad 10 minutter i stolen
Det tog 15 minutter fra jeg satte mig i stolen til jeg var ude af døren igen
Det blev 2150 kr
Da jeg gik der fra følte jeg snydt 😨😨😨😨😨😨

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Meget professionel klinik og serviceminded personale hvor jeg føler mig velkommen og genkendt ved ankomst.
Har fået indopereret tandimplantater hos Carsten Urbild og kan varmt anbefale klinikken som professionel og faglig dygtig.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Meget høj faglighed , rar atmosfære og meget imødekommende personale

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Altid søde og friske personer man møder i klinikken og de giver sig tid til at snakke med dig om problemet

Risposta di tandlægen.dk - Greve
De bedste tandlæger. De er super søde og har meget respekt. Er ekstremt tilfreds med min oplevelse.

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Meget professionelt og med alt det sidste inden for teknik, samt søde og imødekommende personale

Risposta di tandlægen.dk - Greve
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.