Banner for tandlægen.dk - Forum Frederiksberg

tandlægen.dk - Forum Frederiksberg Recensioni

TrustScore 5 su 5

H.C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg C, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

I dag fik jeg lavet et nyt implantat. Hele forløbet har været virkelig godt. Behandlingen var smertefri, og jeg følte mig godt informeret og tryg under hele processen. Jeg har efterhånden fået tr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

jeg vidste hvem jeg skulle ind til , min gode tandlæge Charlotte, sød klinikassistent.. Og venlig kontor dame .. 1’gang jeg var hos jeg , mit første besøg er til 5 stjerne ..

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at besøge min kompetente, rare og venlige Tandlæge/kæbeledsspecialist Per Stylvig. Jeg har været patient hos ham i 11 år. Førhen på Gl Kongevej og nu hos Forum tandlægerne på... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Tandplejeren er fin. Men modtagelsen i receptionen halter noget. Personalet fortsætter deres interne snak når man kommer, så de dårlig nok værdiger én et blik

Dettagli dell'azienda

1. Clinica dentale
  2. Dentista cosmetico
  3. Igienista dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Dentista
  6. Centro per la cura dentale

Scritti dall'azienda

Hos tandlægen.dk er drivkraften at give alle den absolut bedste tandlægeoplevelse. Det gør vi ved at se den enkelte som mere end en patient, men som et helt menneske. Hos tandlægen.dk er personrelationen, sammen med vores faglighed og kvaliteten af vores arbejde den grundlæggende drivkraft og vi går ikke på kompromis med hverken uddannelse, udstyr eller materialer. Vi udfordrer os selv på at yde en 100% positiv og personlig service, lokalt tilpasset til den enkelte kliniks profil. tandlægen.dk består i dag af 45 af Danmarks mest solide og visionære tandlægeklinikker. Siden 2023 har tandlæge/oral fysiolog Per Stylvig, som er anerkendt i både ind- og udland for sin specialviden om bidfunktion, været en del af klinikken. Sammen med resten af teamet hos tandlægen.dk Forum & Implantatcenter udgør vi et af landets mest erfarne behandlerteam og supplerer nu hinanden med en lang række af faglige kompetencer.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3066 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God samarbejde

God forståelse og relevant vejledning

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede godt samarbejde og forståelse, samt relevant vejledning - det betyder meget for os at høre.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fundet min nye tandlæge

Jeg havde ikke været til tandlægen længe pga. frygt men jeg blev taget så godt i mod og følte mig meget tryg under mit tandtjek.
Super venligt personale. Jeg har fundet min nye tandlæge :)

Kære Lilly,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du blev taget så godt i mod og følte dig meget tryg under din behandling.

Vi sætter pris på at høre, at du fandt vores personale super venligt, samt har fundet din nye tandlæge.

Jeg er meget tilfreds

Jeg har været tilknyttet klinikken i over 30 år og har altid modtaget høj faglig behandling af såvel tandlæger som tandplejere. Min faste tandplejer er super dygtig og sød. De venlige og imødekommende.

Kære Tina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet hos os i over 30 år, og altid har modtaget høj faglig behandling af både tandlæger og tandplejere.

Vi er glade for, at du finder din faste tandplejer super dygtig og sød, samt resten af personalet venlige og imødekommende.

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en sikker, afslappet og venlig behandling - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Marianne Clemensen er en dygtig tandlæge

Marianne Clemensen har været min tandlæge de sidste ca. 30 år, og jeg har altid været tilfreds

23 ottobre 2025

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vores tandlæge har været din tandlæge de sidste 30 år, og at du altid har været tilfreds - det betyder meget.

Tillid og imødekommenhed.

Dejlig imødekommende reception og yderst kompetent og professionel vejledning fra tandlæge. Jeg følte mig tryg og oplevede at jeg kunne have tillid til de anbefalinger jeg fik. Denne konsultation var undersøgelse og vejledning i forbindelse med proteser, som er sårbart for mig og jeg er ikke itvivl om at det er her jeg være.

10 ottobre 2025

Kære Carina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en dejlig og imødekommende modtagelse i vores reception.

Vi er glade for, at du fik en yderst kompetent og professionel vejledning af vores tandlæge.

Vi sætter stor pris på at høre, at du følte dig tryg og oplevede tillid til vores anbefalinger - det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god behandling og ligeså…

Fantastisk god behandling og ligeså service.

9 ottobre 2025

Kære Annelise,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk god behandling og service - det sætter vi stor pris på.

Altid god og til tiden

23 settembre 2025

Kære Else,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vi altid er gode og gør det til tiden - det betyder meget

Meget god service

Meget god service, både venlige og profesionelle.

16 settembre 2025

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede en meget god service med både venlige og professionelle medarbejdere.

Valutata 5 stelle su 5

Very professional and competent. You’ll be in safe hands.

Very experienced and competent dentist.

12 settembre 2025

Dear Nicola,

Thank you for your review.

We are happy to hear, that you find our dentist very experienced and competent. We appreciate that you felt you were in safe hands.

Have a nice day.

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

God service, flinke mennesker.

9 settembre 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik en god service af flinke mennesker - det betyder meget for os.

Efektiv

Efektiv , venlig og faglig behandling

4 settembre 2025

Kære Roumiana,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en effektiv, venlig og faglig behandling - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk dygtige og behagelige…

Fantastisk dygtige og behagelige tandlæger, klinikassistenter og receptionister.
Meget lyse og moderne lokaler med nyeste udstyr.
Kan varmt anbefale stedet.

2 settembre 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du finder både vores tandlæger, klinikassistenter og receptionister fantastisk dygtige og behagelige. Vi er glade for, at du sætter pris på vores meget lyse og moderne lokaler med det nyeste udstyr.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Mine varmeste anbefalinger

Altid god og venlig behandling af alt personale i klinikken. Det virker som om, man både sætter en ære i, at patienterne føler sig godt behandlet og at arbejdet bliver udført til patientens fulde tilfredshed. Der bliver altid både lyttet og forklaret. Det er nemt at komme i kontakt med klinikken og altid muligt at få en hurtig tid ved problemer. Indtryk af stor faglig dygtighed hos tandlægerne. Og frem for alt IKKE en af den slags klinikker, hvor man bare gerne vil hente penge op af lommen på patienterne. Mine varmeste anbefalinger.

22 agosto 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid får en god og venlig behandling af hele personalet på klinikken. Det er dejligt at høre, at der altid bliver lyttet og forklaret, samt at det er nemt, at komme i kontakt med os.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Topprofessionel behandling i enhver…

Topprofessionel behandling i enhver henseende. Jeg anbefaler klinikken til mine venner og til mine patienter.

28 agosto 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du fik en top professionel behandling.

Vi sætter stor pris på dine anbefalinger.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og imødekommende 😀 super dygtig…

Venlig og imødekommende 😀 super dygtig og kompetent 😀 du føler virkelig du er i gode hænder 😀

22 agosto 2025

Kære Nini,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du blev mødt af venligt og imødekommende personale, der var super dygtige og kompetente. Vi sætter stor pris på, at du følte dig i gode hænder.

Valutata 5 stelle su 5

Per er udover at være et empatisk

Per er udover at være et empatisk, behageligt og karismatisk menneske, der sætter patienten i fokus en dygtig og kompetent formidler af hans faglighed.
Selvom man ikke er tandlæge, er man tryg i processen, da han overbevisende formidler, hvad han gør, og hvorfor han gør det i undersøgelsen

Jeg kan anbefale Per som tandlæge uden forbehold

21 agosto 2025

Kære Max,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores tandlæge. Vi er glade for, at du både synes ham som menneske og hans arbejde er dygtigt og kompetent.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Kun positive oplevelser

Dygtigt personale, al behandling samlet under samme tag og tilmed gode priser.

19 agosto 2025

Kære Nadja,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du kun oplever positive oplevelser samt dygtigt personale - det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Man føler sigvelkommen på klinikken …

Man føler sigvelkommen på klinikken ,der er rent og pænt ,og super god tandlæge og klinik assistent,tak

15 agosto 2025

Kære Elly,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du føler dig velkommen i vores klinik, samt finder den ren og pæn.

Vi sætter stor pris på at høre, at vores tandlæge og klinikassistent er super gode.

En positiv oplevelse

Jeg fik en imødekommende og venlig service. Jeg fik en god forklaring og rådgivning om min problem. Erik Johansson er en dygtig tandlæge også super sød og venlig. En positiv oplevelse.

7 agosto 2025

Kære Vian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en imødekommende og venlig service. Det betyder meget at du fik en god forklaring og blev rådgivet efter dit problem.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più