Banner for tandlægen.dk - Fiolstræde

tandlægen.dk - Fiolstræde Recensioni

TrustScore 5 su 5

Fiolstræde 19, 1171 København K, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og kompetent personale. Der er ingen dumme spørgsmål. De tager godt om en når man har ondt. De dømmer ikke hvis man ønsker kosmetisk ændringer og kommer meg god faglig baggrund for b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtigt sødt personale Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De er så gode til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Før gik der mange år imellem mine besøg hos en tandlæge, men efter startede hos tandlægerne i Fiolstræde, er det lykkedes mig at komme regelm... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Personlig service og tandlægen er opmærksom på mine tænders behov.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3312 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tandkroner

Mit første besøg hos Anne var meget positivt. Fik foretaget forbehandlingen til 3 tandkroner d 19/9 Stort set smertefrit og ingen problemer i perioden inden de endelige tandkroner blev monteret d 3/10
Professionel løsningsforslag og behandling til en fair pris.

19 settembre 2023
Non scritta su invito

Kære Lilian,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

tandlægen.dk nFiolstræde

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt, effektivt og god behandling

Fik hurtigt en tid, tandplejer Emilie var virkelig god og sød det alm. tandeftersyn. Det var hurtig og effektive behandling.

27 settembre 2023

Kære Mette,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god behandling, som også var hurtig og effektiv.

Valutata 5 stelle su 5

Tandkirurgi udført dygtigt og nænsomt

Tandkirurgi udført dygtigt og nænsomt. Så smertefrit som det nu kunne gøres. God information om efterforløbet

10 settembre 2023

Kære Birgit,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Kære Jakob,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Trygt og roligt miljø med meget…

Trygt og roligt miljø med meget kompetent og forstående personale.

27 agosto 2023

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Det er dejligt at høre, at du synes vores klinik har et trygt og roligt miljø med et kompetent og forstående personale.

Altid god behandling

Altid god behandling. Prisoverslag overholdt (endda billigere).

22 agosto 2023

Kære Per,

Tak for din anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du altid får en god behandling i vores klinik.

Valutata 5 stelle su 5

De dygtigste tandlæger i byen

De dygtigste tandlæger i byen - og så er de oven i købet søde.

15 agosto 2023

Kære Guzmaroo,

Sikke en dejlig anmeldelse- tak for de rosende ord!

Valutata 5 stelle su 5

Klinik med meget høj faglig standard.

Klinik med meget høj faglig standard.
Dygtige, engagerede og imødekommende tandlæger, tandplejere og øvrigt personale.

12 agosto 2023

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de rosende ord om personalet.

Valutata 5 stelle su 5

Tilfreds mangeårig patient hos Tandlægerne i…

Som mangeårig patient hos Tandlægerne i Fiolstræde kan jeg varmt anbefale klinikken, og dens team of dygtige professionister.
Jeg har kun haft positive oplevelser konsistent gennem årene, og med skiftende tandlæge behandlere.
Klinikken har taget mig altid godt imod, fra akut tidsbestilling til konkrete indgreb og løbende opsyn, med en god blanding af præcision, pålidelighed, professionalisme og nærvær.

26 luglio 2023

Kære Serban,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os glade at få så fin en anbefaling af en patient, som har gået hos os gennem flere år. Vi sætter desuden stor pris på, at du har taget dig tid til, at dele dine rosende ord med os på Trustpilot.

Rigtig god sommer.

Dygtig tandlæge ,blid behandling

Dygtig tandlæge ,

18 giugno 2023

Kære Susanne,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg ved vores dygtige tandlæge fortjener at få fem stjerner.

Altid en dejlig oplevelse

Jeg har kun haft dejlige oplevelser når jeg har været til tjek. De er alle utrolig søde og snaksaglige.

7 giugno 2023

Kære Nadija,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de rosende ord til personalet.

Valutata 4 stelle su 5

God service og grundig tandpleje.

1 giugno 2023

Kære Laurits,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Fantastisk tandlægeteam!

Kompetent og effektiv behandling gør det næsten en fornøjelse. Er kommet i mange år og det er en behagelig oplevelse hver gang.

24 maggio 2023

Kære Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at det er en behagelig oplevelse at besøge os.

Kære Lea,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i vores klinik fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

God behandling

God, grundig og venlig tandbehandling i hyggelige rammer, omend der er lidt trangt og venteværelset også er lovlig mikroskopisk.

30 aprile 2023

Kære Mads,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik en god og grundig behandling i hyggelige rammer.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Bedste tandlæge

Tak for den bedste tandlæge Anne Mette 🙏

19 aprile 2023

Kære Kristina,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandlæge.

Det bedste sted!

Jeg er kommet der i mange år, og jeg føler mig så godt tilpas og får den bedste behandling. De er utrolig dygtige og omhyggelige.

19 aprile 2023

Kære Lene,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at læse, at du føler dig godt tilpas i vores klinik og synes man får den bedste behandling hos os.

Valutata 4 stelle su 5

Personlig service og tandlægen er…

Personlig service og tandlægen er opmærksom på mine tænders behov.

13 aprile 2023

Kære Lisa,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du modtog en personlig service i vores klinik, og at tandlægen var opmærksom på dine tænders behov.

God service!

10 aprile 2023

Kære Marilou,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più