Banner for tandlægen.dk - Brønderslev

tandlægen.dk - Brønderslev Recensioni

TrustScore 5 su 5

Dannebrogsgade 17, 9700 Brønderslev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Er kommet i huset gennem flere år. Og har fået lavet en hel del. Altid godt håndværk. Har aldrig haft problemer efterfølgende. Godt og GRUNDIGT arbejde...

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har havde haft tandpine i længere tid, pga. en knækket tand, men har tandlægeskræk ud over det sædvanlige! Jeg oplevede en helt vild hensynsfuld tandlæge og tandplejer, som fik mig til at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min egen tandlæge havde ferielukket, da jeg stod i en akut situation grundet en knækket tand. Klinikken tog mig ind hurtigst muligt og jeg følte mig velkommen fra først møde. Tandlægen håndterede min... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vagtlægen kunne ikke hjælpe med smerter i kæben og henviste mig til at tage kontakt til min tandlæge. Han holder ferie, men jeg havde brug for akut behandling pga. store smerter i kæben. Heldi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3061 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tandlægeskræk

Jeg har tandlæge skræk og de var bare mega søde og dygtige.

27 giugno 2024

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse og positive tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du følte dig godt tilpas under dit besøg.

Valutata 5 stelle su 5

Da jeg har tandlæge skræk

Da jeg har tandlæge skræk, er de super gode til at få en til at føle sig tryg. Super god service 😀

24 giugno 2024

Kære Suna,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os at høre, at vores dygtige personale er gode til, at få dine besøg i klinikken til en tryg oplevelse.

God sommer

Kære Stine,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Super flinke mennesker.

Super flinke mennesker.

Parkeringsmuligheder tæt på.

Ingen ventetid.

4 giugno 2024

Kære Ole,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores klinik fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Meget professionel læge!!!

Meget professionel læge!!!! Meget professionel og venlig service!!! *10!!!! :)

30 maggio 2024

Kære Gyula,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores klinik fortjener at få ti flotte stjerner på Trustpilot.

Valutata 4 stelle su 5

Fik hurtig en tid.

Fik hurtig en tid.
Super service af personalet.
Det eneste der er skyld i kun 4 stjerner er at det efter min smag er lidt dyrt... Men det kan man jo selvfølgelig sige at alle tandlæger er?!?

30 maggio 2024

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du modtog en super service af vores personale.

I er altid precise.

I er altid precise.

22 maggio 2024

Kære Margith,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Altid god behandling

Altid god behandling. Søde og venlige.
Føler mig i trygge hænder.

19 maggio 2024

Kære Bettina,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det skønt at læse, at du altid føler dig i trygge hænder og godt behandlet i vores klinik.

Min oplevelse

Christian er en god og dygtig tandlæge.
Man føler sig tryg i hans hænder og han er en utrolig rar og varm person.
Venligt og smilende personale på klinikken.

9 maggio 2024

Kære Dorte,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandlæge, og vil lade dine flotte ord gå videre til Christian.

Med tandlæge skræk

Med tandlæge skræk, er jeg 100% fornøyd. Fik tillit allerede efter 1 gang, behandler er rolig, forklarer hva som skal ske og spør underveis om man har det ok.Kan varmt anbefales. Nina Christensen.

1 maggio 2024

Kære Nina,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at høre, at vores dygtige behandlere har gjort dit besøg i klinikken til en god og tillidsfuld oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Sødt personale det altid tager sig godt…

Sødt personale det altid tager sig godt af os der ikke lige frem er vilde med tandlæge stolen.

29 aprile 2024

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever at vores personale er gode til, at tage hånd om dem, der ikke er så glade for tandlægestolen.

Valutata 5 stelle su 5

God service og professionel tandlæge og…

God service og professionel tandlæge og medarbejder

29 aprile 2024

Kære Pia,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

De er altid søde og venlige

De er altid søde og venlige. Man får kyndig og nænsom behandling. Kan anbefales

25 aprile 2024

Kære Lars,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og anbefaling af vores klinik.

Fantastisk service

Sød, venlig og behagelig service. Husker at spørge ind til tidligere anekdoter.

18 marzo 2024

Kære Ingelise,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du modtog en fantastisk og behagelig service i klinikken, hvor personalet spurgte ind til tidligere anekdoter.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più